Gazete Vatan Logo
Magazin Dualar gamzeli güzel için

Dualar gamzeli güzel için

Yeşilçam’ın ‘gamzeli güzeli’ olarak tanınan oyuncu Bahar Öztan, geçen yıl yakalandığı yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle 11 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı

Dualar gamzeli güzel için

Geçen yıl kanseri yenen oyuncu Bahar Öztan geçtiğimiz gün Halkalı’daki özel bir hastanede ameliyata alınmıştı. Öztan, 11 saat süren ameliyattan akşam saatlerinde çıktı ve yoğun bakıma alındı. Bahar Öztan’ın sağlık durumu ile ilgili hastaneden yazılı bir açıklama yapıldı. Öztan’a yapılan sitoredüktif cerrahi ile karın içine yayılan tümörler alınarak sıcak kemoterapi uygulandı. Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Bilgi Baca, sanatçının ameliyatı sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğünü söyledi. Ameliyatın iyi geçtiğini belirten doktor, sağlık durumunun stabil olduğunu söyledi. Bahar Öztan’ı ameliyata dostları uğurladı. Öztan’ın oğlu Yiğit de annesini bir an olsun yalnız bırakmadı.

Öztan ameliyat öncesi şu satırları kaleme aldı: “Sayfamda her zaman pozitif videolar resimler kullanıyorum... Benim ruhuma iyi geliyor, sizlerin de ruhuna iyi gelsin diye. Ama hayatta gerçekler var. Hastalığım tekrardan nüksetti. Ben hiç üzülmüyorum. Kendimi hazırladım her türlü güçlüğü yenmeye. Allah kısmet ederse ameliyata gireceğim. Sizi çok ama çok seviyorum.”

Haberin Devamı