Gazete Vatan Logo
Magazin Bir Deniz Hikayesi 8. bölüm fragmanında final-izle

Bir Deniz Hikayesi 8. bölüm fragmanında final-izle

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 8. bölüm ile erken final yapıyor. Bir Deniz Hikayesi 8. bölüm fragmanında Deniz ortalığı karıştırıyor. Bir Deniz Hikayesi 8. bölüm final fragmanı ve detayları haberimizde...

Bir Deniz Hikayesi 8. bölüm fragmanında final-izle

Bir Deniz Hikayesi 8. Bölüm'de; Zeynep ve Deniz’in arası iyice ısınıyor; Hakan ve Reyhan ise, nikah masasına oturuyor! Sıcak ve samimi hikayesi ile "Bir Deniz Hikayesi" Bu akşam final bölümü ile Kanal D’de… Sakın Kaçırmayın!

Zeynep ve Deniz’in arası oldukça ısınmıştır.

Reyhan ve Hakan evlilik işlemlerini hızlandırırlar. Zeynep ne kadar kurtulmaya çalışsa da Semih Azra’nın da işbirliği ile artık iyice hırslarıyla hareket etmeye başlamıştır.

Reyhan ve Hakan İstanbul’a yerleşmek konusunda oldukça heyecanlıdırlar. Deniz ise bu duruma çok sevinir.

Zeynep Semih konusunda tedirgindir ve öğrendikleri karşısında şok olur. Semih hırsı yüzünden kendi sonunu hazırlamaktadır.

Deniz ise nikah günü Hakan’a geçmişe dair yorumlarda bulur Reyhan’ın kulak misafiri olduğu şeyler hayatının akışını değiştirecektir

BİR DENİZ HİKAYESİ 8. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR
Zeynep ve Semih arasında yaşananlar çıkmaza dönüşmüştür. Semih yaşanan olaylar karşısında iyice gerilmiştir ve saldırganlaşmıştır.
Deniz ise Zeynep’in annesi olduğu fikrine iyice alışmıştır. Reyhan Hakan’ın İstanbul’da olması konusunda çok rahatsızdır.
Hakan kendini yine çıkmazların ortasında bulacaktır. Tam her şey yoluna girdi derken İstanbul’dan gelen bir telefon Hakan’ı yine yollara düşürecektir.
Deniz hem Reyhan’a hem Zeynep’e karşı oldukça duygusaldır, tek isteği evde hem annesi hem babasının bir arada olmasıdır.

Haberin Devamı