Gazete Vatan Logo
Magazin Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı?

Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı?

Metin Uca'nın gözaltına alınmasının ardından Barbaros Şansal'ın da gözaltına alındığı ortaya çıktı. Ünlü modacı Barbaros Şansal, karakolda yaptığı açıklamada "Olmayan Facebook hesabım yüzünden alındım. Birazdan ifademi vereceğim birazdan, serbest kalacağım, bir şey yok yani" dedi. Peki, Barbolos Şansal kimdir, kaç yaşında, nereli?

Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı?

Modacı Barbaros Şansal, İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Şansal hakkında arama kararı bulunduğu öğrenildi

BARBAROS ŞANSAL KİMDİR?

10 Temmuz 1957 yılında Türkiye'nin başkenti Ankara'da Sungur Tekin Şansal ve Güner Eczacıbaşı'nın çocuğu olarak dünyaya gelen Barbaros Şansal, İstanbul Fenerbahçe Lisesi'nin ardından, Marmara Üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi'nde eğitimini tamamlamıştır.

Televizyon kanallarında "Toplu İğne", "Çengel İğne" adlı programları yapan Şansal, "3. Sınıf Hamur Kağıda Matbaa Mürekkebi Hayatlar" isminde bir kitap da yazdı. Ayrıca Matthew Frederick ve Alfredo Cabrera'nın yazdığı "Moda Okulunda Öğrendiğim 101 Şey" adlı kitabı da Türkçe'ye çevirerek yayınlanmasını sağladı. Ayrıca Şansal, Marmara Üniversitesi ve Ankara Başkent Üniversitesi'nde "Moda Tarihi" dersleri verdi. Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.