Barbaros Şansal

Barbaros Şansal

Son dakika barbaros şansal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barbaros şansal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barbaros şansal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barbaros Şansal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barbaros şansal gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 barbaros şansal haberi bulunmuştur. Tüm barbaros şansal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı?
Barbaros Şansal kimdir, neden gözaltına alındı? Metin Uca'nın gözaltına alınmasının ardından Barbaros Şansal'ın da gözaltına alındığı ortaya çıktı. Ünlü modacı Barbaros Şansal, karakolda yaptığı açıklamada "Olmayan Facebook hesabım yüzünden alındım. Birazdan ifademi vereceğim birazdan, serbest kalacağım, bir şey yok yani" dedi. Peki, Barbolos Şansal kimdir, kaç yaşında, nereli?
2.02.2023 Magazin
Modacı Barbaros Şansal gözaltına alındı!
Modacı Barbaros Şansal gözaltına alındı! Ünlü modacı Barbaros Şansal, KKTC dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.
2.02.2023 Magazin
CHP ile İYİ Parti arasında büyük kriz! Teklifi geri çevirdi
CHP ile İYİ Parti arasında büyük kriz! Teklifi geri çevirdi CHP ile İYİ Parti arasında miting krizi patlak verdi. CHP'nin ortak miting teklifini İYİ Parti gerçi çevirdi. Siyasi kulislerde kriz olarak adlandırılan bu olayın detayları ortaya çıktı.
30.11.2021 Siyaset
Modacı Barbaros Şansal 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı
Modacı Barbaros Şansal 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şikayeti üzerine 2017 yılındaki bir sosyal medya paylaşımı nedeniyle "Türkiye Cumhuriyeti hükümetini alenen aşağılama" suçundan yargılanan ünlü modacı Barbaros Şansal hakkında karar çıktı. Barbaros Şansal, TCK 301. maddesi uyarınca 3 ay 22 gün hapis cezasına çarptırıldı.
7.09.2021 Yaşam
Ece Erken ve Bircan Bali'ye şok! Para cezası...
Ece Erken ve Bircan Bali'ye şok! Para cezası... Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programının sunucuları olan Ece Erken ve Bircan Bali, 2019 yılında programda sarf ettikleri sözlerle Barbaros Şansal'a hakaret ettikleri gerekçesiyle bin 300'er lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Bircan Bali hakkında verilen adli para cezasını erteledi.
5.04.2021 Magazin
Barbaros Şansal'dan bir skandal daha! Hakim karşısına çıkacak
Barbaros Şansal'dan bir skandal daha! Hakim karşısına çıkacak Sık sık toplumu ve siyasileri aşağılamasıyla gündeme gelen modacı Barbaros Şansal yine bir skandal ile mahkemelik oldu.
19.11.2019 Gündem
Vedat Milor: Soğanlı menemene mi kızdı acaba?
Vedat Milor: Soğanlı menemene mi kızdı acaba? Yemek eleştirmeni Vedat Milor, Barbaros Şansal'ın kendisini twitter'dan engellediğini belirtirken, ünlü modacıya "Soğanlı menemene mi kızdı acaba?" sorusunu yöneltti.
20.12.2018 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi!
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan şehitler ile ilgili açıklama geldi! Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemde araştırılmaya devam ediyor. Instagram hesabından yaptığı canlı yayında şehitler ile ilgili söylediği sözlerle tepki toplayan Nur Yerlitaş, basın açıklamasında bulundu. İşte ünlü modacı Nur Yerlitaş'ın açıklaması...
29.09.2021 Gündem
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması...
Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş'tan skandal "şehit" açıklaması... Nur Yerlitaş kimdir? Sorusu gündemden araştırılmaya başlandı. Katıldığı bir canlı yayında şehitlerle ilgili yaptığı açıklamalarla büyük tepki toplayan Nur Yerlitaş gündeme bomba gibi düştü. İşte Nur Yerlitaş ile ilgili merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Barbaros Şansal'ın hapis cezası onandı!
Barbaros Şansal'ın hapis cezası onandı! İstinaf Mahkemesi, 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılan modacı Barbaros Şansal'ın cezasını onadı.
29.09.2021 Gündem
Şansal’a 6 ay hapis
Şansal’a 6 ay hapis Modacı Barbaros Şansal attığı tweetler ve yılbaşı gecesi paylaştığı video nedeniyle yargılandığı davada dün karar çıktı.
29.09.2021 Gündem
Barbaros Şansal'a hapis cezası
Barbaros Şansal'a hapis cezası Modacı Barbaros Şansal, attığı tweet nedeniyle yargılandığı davada 6 ay 20 gün hapis cezasını çarptırıldı. Ceza ertelendi.
29.09.2021 Gündem
Barbaros Şansal'a 301'den dava!
Barbaros Şansal'a 301'den dava! Barbaros Şansal'a paylaştığı videodaki sözlerinden dolayı,"Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni alenen aşağılama" suçundan iddianame hazırlandı.
18.04.2017 Magazin
Nur Yerlitaş kimdir? İşte Benim Stilim'den ayrıldı mı?
Nur Yerlitaş kimdir? İşte Benim Stilim'den ayrıldı mı? Son günlerde Nur Yerlitaş'ın İşte Benim Stilim programından ayrıldığı iddiaları gündeme oturdu. Nur Yerlitaş konuyla ilgili açıklama yaptı. Oldukça aratılan ve merak edilen Nur Yerlitaş kimdir sorusunun cevabını da haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Barbaros Şansal hakim karşısında!
Barbaros Şansal hakim karşısında! Ünlü modacı Barbaros Şansal hakkında “halkı kin ve düşmanlığa tahrik” suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada hakim karşısına çıktı. İstanbul 43. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya Şansal'a destek olmak için yakın arkadaşları geldi.
16.03.2017 Haber
Barbaros Şansal hakim karşısında
Barbaros Şansal hakim karşısında Ünlü modacı Barbaros Şansal hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada hakim karşısına çıktı.
29.09.2021 Gündem
Barbaros Şansal hakkında tahliye kararı
Barbaros Şansal hakkında tahliye kararı Modacı Barbaros Şansal "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçundan tutuklanmıştı. Şansal'ın itirazı üzerine mahkeme tahliye edilmesine karar verdi
29.09.2021 Gündem
Barbaros Şansal hakkındaki iddianame kabul edildi
Barbaros Şansal hakkındaki iddianame kabul edildi Barbaros Şansal hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek" suçundan hazırlanan iddianame kabul edildi
29.09.2021 Gündem
‘Kesin ve inandırıcı delil yok’
‘Kesin ve inandırıcı delil yok’ Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle tutuklanan modacı Barbaros Şansal hakkındaki yürütülen soruşturma geçtiğimiz gün tamamlandı
29.09.2021 Gündem
Barbaros Şansal davasında yeni gelişme
Barbaros Şansal davasında yeni gelişme Barbaros Şansal iddianamesini İstanbul 43. Ağır Ceza Mahkemesi eksiklikleri gerekce göstererek iade etti. Savcılığın buna itiraz edeceği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Barbaros Şansal'a 3 yıl hapis istemi
Barbaros Şansal'a 3 yıl hapis istemi Ünlü modacı Barbaros Şansal hakkındaki soruşturma tamamlandı. Şansal'ın, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçundan 3 yıla kadar hapsi istendi.
29.09.2021 Gündem
68 bin 774 hesap incelendi! Ünlü isimler de var
68 bin 774 hesap incelendi! Ünlü isimler de var Son 6 ayda sosyal paylaşım sitelerinden Facebook ve Twitter üzerinden bu yönde paylaşımlar yaptıkları gerekçesiyle 68 bin 774 hesap hakkında ihbarda bulunuldu
29.09.2021 Gündem
Barbaros Şansal tutuklandı! Peki Barbaros Şansal kimdir?
Barbaros Şansal tutuklandı! Peki Barbaros Şansal kimdir? Barbaros Şansal, tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi ve mahkemede tutuklama kararı alındı. İşte Barbaros Şansal hakkında detaylar...
3.01.2017 Magazin
Barbaros Şansal Türkiye'ye getirildi
Barbaros Şansal Türkiye'ye getirildi Sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle KKTC'den sınır dışı edilen modacı Barbaros Şansal, İstanbul'a getirildi.
2.01.2017 Magazin
Türkiye’ye hakaret eden Barbaros Şansal KKTC’den sınır dışı ediliyor
Türkiye’ye hakaret eden Barbaros Şansal KKTC’den sınır dışı ediliyor KKTC İçişleri Bakanlığı modacı Barbaros Şansal'ın yakalanarak sınır dışı edilmesine yönelik çalışma başlattı.
2.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Barbaros Şansal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barbaros şansal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.