Gazete Vatan Logo
Magazin Aşkını buldu!

Aşkını buldu!

Objektiflere gülümseyerek poz verdiler

Birkaç ay önce basketbolcu Semih Erden’le birlikte olduğu haberleriyle gündeme gelen ancak ilişkisi kısa süren Bade İşçil, aradığı aşkı sonunda buldu. ‘Kuzey Güney’ dizisinde Banu karakterini canlandıran ünlü oyuncu, yaşadığı ilişkiler nedeniyle adı ‘playboy’a çıkan Malkoç Sualp’le ilişki yaşamaya başladı. Sevgililer, ilk kez dün Nişantaşı’ndaki bir kafede görüntülendi. Baş başa yemek yiyen ikili, çıkışta objektife gülümseyerek poz verdi.

AŞK SORUSUNU YANITLADI

Bade İşçil “Yeni bir aşk mı?” sorusuna gülümseyerek “Evet” yanıtını verirken, Malkoç Sualp ikizi Tarkan’la karıştırılmamak için muhabirleri uyardı: “Aman doğru yazın, ben Malkoç’um!”

HAYALİNDEKİ ERKEĞİ ANLATMIŞTI

Güzel oyuncu bir dergiye verdiği röportajda hayalindeki erkeği şöyle tarif etmişti; “Güçlü bir karakteri olmasını isterim, en çok ona önem veririm. Hiçbir şekilde böyle ufak şeylere takılıp kompleksler yaratan bir adamla yapamam. Özgüveni olacak, olmalı. Olmazsa ben yardımcı olurum. Onun dışında benim varlığıma da muhtaç olmalı; bunu da hissetmeliyim. Erkeğin benden daha güçlü olması gerektiğini düşünüyorum. Omuzuna yaslanıp derdimi anlattığımda bana destek olacak birisi olmalı”

Haberin Devamı