Gazete Vatan Logo
Magazin 400 bin TL'lik Şener Şen sorusu Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıyı ters köşe yaptı!

400 bin TL'lik Şener Şen sorusu Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıyı ters köşe yaptı!

Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı 'Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta nefesler tutuldu. Programa yarışmacı olarak katılan Emre Sinan, başarılı performansıyla seyircinin takdirini topladı. 1 milyon TL'lik soruya iki adım kala yarışmacının verdiği karar yanlış çıkınca büyük şaşkınlık yaşadı.

400 bin TL'lik Şener Şen sorusu Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacıyı ters köşe yaptı!

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışması, sorulan sorularla ve renkli yarışmacılarıyla sık sık gündeme geliyor.

Kim Milyoner Olmak İster, bu haftaki bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitledi. Milyoner'de bu hafta yine yarışmacıların başarılı performansları yer aldı.

BAŞARILI PERFORMANS SERGİLEDİ

20 yaşındaki yarışmacı Emre Sinan, Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi olduğunu dile getirdi. Yarışmacı, ilk baraja kadar başarılı bir performans sergiledi.

TÜM JOKERLERİNİ KULLANDI

İkinci barajı da aşan başarılı yarışmacı neredeyse 1 milyon TL'lik soruyu görmeye hak kazanıyordu. Tüm jokerlerini kullanan yarışmacının karşısına 10'uncu soruda, "1990 yapımı "Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni" filminin afişinde, filmin başrol oyuncusu Şener Şen hangisinin üzerine binmiş şekilde tasvir edilir?" sorusu çıktı.

YANLIŞ ŞIKKI SEÇTİ

Şıklar arasında ise, 'A- Eşek', 'B-Bisiklet', 'C- Deve', 'D- Kaplumbağa' şıkları yer aldı. Yarışmacı 'B' şıkkını seçti.

Haberin Devamı

1 MİLYON TL'LİK SORUYU GÖRMEYE HAK KAZANACAKTI

Yarışmacı doğru cevap olan D- Kaplumbağa yanıtını verseydi 1 milyon TL'lik soruyu görmeye hak kazanacaktı, ancak yarışmacı 30 bin lira alarak yarışmaya veda etti.