Zuhal Topal Program

Zuhal Topal Program

Son dakika Zuhal Topal program haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zuhal Topal program ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zuhal Topal program haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zuhal Topal Program

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zuhal topal program gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 zuhal topal program haberi bulunmuştur. Tüm zuhal topal program haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zuhal Topal'la Sofrada bugün başlıyor! İşte fragman...
Zuhal Topal'la Sofrada bugün başlıyor! İşte fragman... Zuhal Topal'la Sofrada yarışması bugün başlıyor. Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Sofrada programı merakla ve heyecanla bekleniyor. İşte Zuhal Topal'la Sofrada ilk bölüm fragmanında yaşanan gelişmeler...
27.08.2018 Gündem
Zuhal Topal'a şok! Üstünü çizdiler...
Zuhal Topal'a şok! Üstünü çizdiler... İzdivaç programlarına getirilen yasak sonrası işsiz kalan Zuhal Topal için FOX yöneticilerine sunulan ev kadınlarını yarıştıracağı yemek programı veto yedi.
2.01.2018 Magazin
Zuhal Topal geri dönüyor! İşte yeni kanalı...
Zuhal Topal geri dönüyor! İşte yeni kanalı... Uzun süre ekranda olmayan Zuhal Topal, yeni kanalı ile geri geliyor. İşte Zuhal Topal'ın yeni kanalı...
28.11.2017 Televizyon
Zuhal Topal'ın yeni hali 'yok artık' dedirtti!
Zuhal Topal'ın yeni hali 'yok artık' dedirtti! Yeni sezonda herhangi bir kanalla anlaşamayan sunucu Zuhal Topal, bıçak altına yatarak burnunu yaptırdı.
27.09.2017 Magazin
Zuhal Topal açıkladı! Program bitiyor mu?
Zuhal Topal açıkladı! Program bitiyor mu? Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, programının biteceğine dair basında çıkan haberlere açıklık getirdi. İşte Topal'ın o açıklaması...
25.05.2017 Televizyon
Bugün Survivor var mı? Perşembe Survivor var mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor?
Bugün Survivor var mı? Perşembe Survivor var mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor? Bugün Survivor var mı? Sorusu fenomen programın takipleri tarafından merak ediliyor. Yeni sezona başlayan Survivor, rekabet ve heyecan dolu anları ile izleyenlerin beğenisini toplamaya devam ediyor. Survivor All Star 2022’nin yeni bölümleri de ilgiyle takip ediliyor. Haftanın 5 günü ekranlara gelen Survivor’un yayın günleri izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Bugün Survivor var mı? Perşembe Survivor var mı? Survivor hangi günler yayınlanıyor? Survivor hangi günler yok? İşte Survivor yayın günleri!
18.02.2022 Gündem
Temizlik Benim İşim bugün yok mu, bitti mi? Temizlik Benim İşim final mi yaptı?
Temizlik Benim İşim bugün yok mu, bitti mi? Temizlik Benim İşim final mi yaptı? Ekranların sevilen simalarından Kadir Ezildi'nin sunduğu Temizlik Benim İşim programı yayın saatinde ekranlarda olmaması izleyici tarafından merak ediliyor. Programın takipçileri 'Temizlik Benim İşim bitti mi? Temizlik Benim İşim niye yok?" sorularını araştırıyor. Peki, Temizlik Benim İşim final mi yaptı? Temizlik Benim İşim niye yok? Temizlik Benim İşim neden yok? Temizlik Benim İşim bugün yok mu, bitti mi? İşte 10 Mart 2021 Salı FOX yayın akışı!
10.03.2021 Gündem
Acun Ilıcalı: O zaman 'O Ses Kaynanalar'ı da yapın!
Acun Ilıcalı: O zaman 'O Ses Kaynanalar'ı da yapın! Acun Ilıcalı, FOX TV'de yayınlanan "Zuhal Topal'la Sofrada" programının, sahibi olduğu TV8'de Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Yemekteyiz'e taklit derecesinde benzerlik gösterdiği gerekçesiyle dava açmıştı. Başarılı televizyoncu, katıldığı bir internet programında konu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
13.12.2019 Magazin
Kılıçlar çekildi kavga büyüyor!
Kılıçlar çekildi kavga büyüyor! "Zuhal Topal'la Sofrada" adlı programın, Seda Sayan'ın sunumuyla Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yayınlanan "Yemekteyiz"e taklit denecek kadar benzediği iddiası ve 'fikir hırsızlığı' davasına ilişkin FOX TV'den açıklama gelmiş, kamuoyuna 'bilirkişi raporu' olarak yansıyan belgenin gerçeği yansıtmadığı belirtilmişti. TV8 kanalı, söz konusu açıklamaya yanıt verirken, format hırsızlığını ortaya koyan bir rapor hazırlandığını savundu.
11.12.2019 Magazin
Acun Ilıcalı haklı çıktı: Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım!
Acun Ilıcalı haklı çıktı: Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Fox TV'de yayınlanan 'Sofrada' programının, kendi kanalı TV8'de yayınlanan 'Yemekteyiz' programıyla aynı formatta olduğunu iddia ederek Fox TV'ye dava açmıştı.
4.12.2019 Magazin
Zuhal Topal'a 10 bin TL'lik tazminat!
Zuhal Topal'a 10 bin TL'lik tazminat! Zuhal Topal’ın açtığı 130 bin TL'lik tazminat davası sonuçlandı
18.01.2019 Magazin
Acun Ilıcalı: 'O Ses Türkiye Kaynanalar' yapsınlar!
Acun Ilıcalı: 'O Ses Türkiye Kaynanalar' yapsınlar! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ve şarkıcı Murat Boz, önceki akşam Etiler'de bir mekanda akşam yemeği yedi.
22.11.2018 Magazin
RTÜK'e en çok şikayet edilen dizi belli oldu
RTÜK'e en çok şikayet edilen dizi belli oldu Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 2018 yılının ilk 6 ayında en çok şikayeti diziler için aldı. En çok şikayet edilen dizi, Çukur oldu.
25.08.2018 Televizyon
RTÜK'e en çok 'Çukur' dizisi şikayet edildi
RTÜK'e en çok 'Çukur' dizisi şikayet edildi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), 2018 yılının ilk 6 ayında en çok şikayeti diziler için aldı. Reyting rekortmeni yapımlar hakkında geçen yılın aynı dönemine göre 5 kat artışla 30 bin 358 şikayet yapıldı
25.08.2018 Magazin
Gelenekleri yeniden hatırlatmak istiyorum
Gelenekleri yeniden hatırlatmak istiyorum Zuhal Topal, yeni programı “Zuhal Topal’la Sofrada” ile 27 Ağustos’ta ekranlara geri dönüyor. Programla ilgili heyecanını ve mutluluğunu dile getiren Topal, “Yıllardır hem çevremdekiler hem de beni izleyen seyirciler benim sohbet etmekten ne kadar keyif aldığımı bilirler. Onlarla bu şekilde buluşmaktan, aynı sofrada yemek yemekten çok mutluyum” diyor.
18.08.2018 Arşiv
Zuhal Topal: Veto yemedim omlet yedim!
Zuhal Topal: Veto yemedim omlet yedim! Zuhal Topal, bugün basında yer alan “Zuhal Topal veto yedi!” haberlerine sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden takipçileriyle paylaştığı video ile açıklık getirdi.
2.01.2018 Magazin
Solmaz Çiros kimdir?
Solmaz Çiros kimdir? Solmaz Çiros kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılıyor. İzdivaç programının popüler gelin adayı Solmaz Çiros sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. İşte gelin adayı Solmaz Çiros'un merak edilen hayatını derledik.
29.09.2021 Gündem
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi...
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi... Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal'ın gelin ve damat adaylarıyla izdivaç programına başlayan Hande Ataizi, RTÜK'ün yasağını ilk delen isim oldu.
1.11.2017 Televizyon
Hanife'nin paylaşımı düşman çatlattı!
Hanife'nin paylaşımı düşman çatlattı! Evlendirme programında aradığı eşi bulamayan Hanife, sonunda muradına erdi. Tektaşı parmağına takan gelin adayı, sosyal medyada gösteriş yaptı.
27.09.2017 Magazin
Suç formatlı programlar öfke ve şiddeti artırır
Suç formatlı programlar öfke ve şiddeti artırır İzdivaç programlarının bitmesiyle sunucu ve yapımcıların yeni ekmek kapısı, ekranlarda Müge Anlı ile popüler olan kayıpları arama, cinayet çözme temalı gündüz kuşağı programları oldu.
23.09.2017 Arşiv
Zuhal Topal'a şok! Tam 5 milyon TL...
Zuhal Topal'a şok! Tam 5 milyon TL... Star TV, Zuhal Topal ile yollarını ayırmasaydı ünlü isim bir senede servet kazanacaktı.
29.08.2017 Televizyon
750 bin TL'lik RTÜK cezası Topal'a kesildi
750 bin TL'lik RTÜK cezası Topal'a kesildi ‘Zuhal Topal’la programına gelen 750 bin TL’lik RTÜK cezası ünlü sunucuya fatura edildi. Topal, “Sunuculuk ücretime el koydular” diyerek harekete geçti.
26.08.2017 Magazin
Esra Erol'a kötü haber!
Esra Erol'a kötü haber! Star TV Zuhal Topal'ın programını kaldırarak kanaldan gönderdi. Topal'dan sonra, Esra Erol'un da izdivaç programı kaldırıldı.
26.08.2017 Televizyon
Zuhal Topal'ın yerine gelen isim belli oldu!
Zuhal Topal'ın yerine gelen isim belli oldu! Star TV aldığı kararla evlilik programını kaldırıp Zuhal Topal'ı kanaldan gönderdi. Topal'ın, yerine başarılı gazeteci Balçiçek İlter getirildi.
26.08.2017 Televizyon
Tüm gözler Esra Erol'da; çünkü...
Tüm gözler Esra Erol'da; çünkü... Evlilik programlarının kaldırılmasıyla birlikte tüm gözler Esra Erol'a çevrildi. Esra Erol'da yeni sezonda olmayacak mı?
24.08.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Zuhal Topal Program ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zuhal topal program haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.