Zuhal Topal İzdivaç

Zuhal Topal İzdivaç

Son dakika zuhal topal izdivaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zuhal topal izdivaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zuhal topal izdivaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zuhal Topal İzdivaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zuhal topal izdivaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 zuhal topal izdivaç haberi bulunmuştur. Tüm zuhal topal izdivaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşte Hanife'nin son hali!
İşte Hanife'nin son hali! Zuhal Topal'ın evlilik programı yayınlandığı dönemde kendisine eş arayan Hanife, şöhreti yakalamıştı. Parayı bulunca estetik yaptıran Hanife, başka biri oldu.
14.03.2018 Magazin
Zuhal Topal ve Esra Erol arasındaki buzlar eriyor
Zuhal Topal ve Esra Erol arasındaki buzlar eriyor Zuhal Topal ile Esra Erol arasındaki buzlar eridi. Esra Erol'un eşi Ali Özbir, Zuhal Topal'ın paylaşamını Instagram sayfasına yükledi, altına "Katılıyorum" notunu düştü.
15.09.2017 Magazin
Zuhal Topal'a şok! Tam 5 milyon TL...
Zuhal Topal'a şok! Tam 5 milyon TL... Star TV, Zuhal Topal ile yollarını ayırmasaydı ünlü isim bir senede servet kazanacaktı.
29.08.2017 Televizyon
Hanife'den Serkan'a canlı yayında şok cevap!
Hanife'den Serkan'a canlı yayında şok cevap! Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan “Zuhal Topal’la” programına Hanife’nin canlı yayında Serkan’a, verdiği cevap damga vurdu. İşte gelin adayı Hanife'nin o açıklamaları...
30.05.2017 Magazin
Kötü haberi Zuhal Topal verdi!
Kötü haberi Zuhal Topal verdi! 'Evlendirme programınız bitecek mı?' sorusunu ilk kez cevaplayan Zuhal Topal, hayranlarına kötü haber verdi.
24.05.2017 Televizyon
Zuhal Topal: 'Milyon verseler satmam' dediği şey ne?
Zuhal Topal: 'Milyon verseler satmam' dediği şey ne? Zuhal Topal, ergenlik çağından beri biriktirdiği müzik, sinema ve karikatür dergilerini asla satmayacağını söyledi. İşte Zuhal Topal'ın o açıklamaları...
23.02.2017 Magazin
Zuhal Topal kanal mı değiştiriyor?
Zuhal Topal kanal mı değiştiriyor? Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programının bu sene hangi kanala geçeceği merak konusu odu.
29.07.2016 Televizyon
Canlı yayında küfür şoku
Canlı yayında küfür şoku İzdivaç programına katılan Sevgi Hanım peş peşe küfredince Zuhal Topal adeta sinir krizi geçirdi
15.04.2010 Televizyon
İlginç evlenme teklifi!
İlginç evlenme teklifi! 'İzdivaç' programının yeni sunucusu Zuhal Topal özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalar yaptı
9.09.2009 Magazin
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü?
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü? Popstar Bayhan olarak tanınan Bayhan Paylaş Benimle programına konuk oldu ve hayatından kesitleri programda anlattı. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesini, kayıplarla dolu çocukluğunu, Türkiye'den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsünü, cezaevi sürecini ve müzikle tanışmasın dair ayrıntıları anlatan Bayhan kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Bayhan’ın hayat hikayesi…
24.08.2021 Gündem
Naz Mila'dan seksi kalça dansı!
Naz Mila'dan seksi kalça dansı! Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla tanınan Naz Mila, sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Mila, en son bir eğlence mekanında yaptığı kalça dansı paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.
10.07.2021 Magazin
Naz Mila yine gündemde! Cinsellik sorusu...
Naz Mila yine gündemde! Cinsellik sorusu... Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla tanınan Naz Mila, sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Mila, cinsellik sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
1.03.2021 Magazin
İzdivaç ünlüsüne corona virüs gözaltısı!
İzdivaç ünlüsüne corona virüs gözaltısı! Kahramanmaraş'ta 2 corona virüs vakası olduğu yönünde sosyal medyada paylaşımlar yapan Zekeriya Atak, polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilirken gülüp rahat tavırlar sergileyen Zekeriya Atak, "2 tane koronavirüs çıktı' dedik, suç mu?" dedi.
17.03.2020 Yaşam
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında?
Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İlk olarak evlilik programı ile adını duyurmasının ardından sosyal medya üzerinden yaptığı cesur paylaşımlar ile adından sıkça söz ettirmeye devam eden Naz Mila kimdir? Naz Mila nerelidir? Naz Mila kaç yaşında? İşte detaylar...
13.01.2020 Gündem
Seda Sayan'a hakaret edene kamuya yararlı işte çalışma cezası
Seda Sayan'a hakaret edene kamuya yararlı işte çalışma cezası Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile eski erkek arkadaşı Erkan Çelik'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada 1800 lira adli para cezasına çarptırılan Zekeriya Atak, parayı ödemeyince cezası 180 saat kamuya yararlı bir işte çalışmaya çevrildi.
6.10.2019 Magazin
İntihar eden damat adayı ile ilgili konuştu!
İntihar eden damat adayı ile ilgili konuştu! Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programında adını duyuran damat adayı Uğur Doğan, intihar etti. Zuhal Topal sosyal medya hesabından Uğur Doğan için taziye mesajı yayınladı.
16.08.2019 Televizyon
O damat adayı konuştu: Nasıl ödeyeceğim?
O damat adayı konuştu: Nasıl ödeyeceğim? Kahramanmaraş'ta yaşayan özel televizyon kanalında katıldığı izdivaç programında 'Türkiye şehit verdi, siz burada oynadınız' diyerek stüdyoyu terk etmesinin ardından programın sunucu Zuhal Topal'ın açtığı tazminat davasında mahkeme tarafından 10 bin lira tazminat ödemesine karar verilen damat adayı Zekeriya Atak, işsiz olduğunu belirterek, "Ben bu parayı nasıl ödeyeceğim, nasıl bulacağım?" dedi.
20.01.2019 Yaşam
Birkan Key evlilik kararı aldı! Daha önce...
Birkan Key evlilik kararı aldı! Daha önce... Geçen yıl fuhuştan gözaltına alınan ünlü damat adayı Birkan Key, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinin ailesiyle tanıştı.
2.01.2019 Magazin
Hanife'nin babası ortaya çıktı!
Hanife'nin babası ortaya çıktı! Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, babasıyla birlikte çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
12.12.2018 Magazin
Gelenekleri yeniden hatırlatmak istiyorum
Gelenekleri yeniden hatırlatmak istiyorum Zuhal Topal, yeni programı “Zuhal Topal’la Sofrada” ile 27 Ağustos’ta ekranlara geri dönüyor. Programla ilgili heyecanını ve mutluluğunu dile getiren Topal, “Yıllardır hem çevremdekiler hem de beni izleyen seyirciler benim sohbet etmekten ne kadar keyif aldığımı bilirler. Onlarla bu şekilde buluşmaktan, aynı sofrada yemek yemekten çok mutluyum” diyor.
18.08.2018 Arşiv
Zuhal Topal ekranlara dönüyor!
Zuhal Topal ekranlara dönüyor! Zuhal Topal, geçen sezon sona eren izdivaç programlarının ardından ekrana veda eden tek isim olmuştu. Meslektaşları Esra Erol ve Seda Sayan format değiştirip yayın hayatına devam etmişti. Şimdi Zuhal Topal da yayın hayatına geri dönmeye karar verdi.
9.07.2018 Televizyon
Gelin adayı "çıplak şov yaptım" dedi ama...
Gelin adayı "çıplak şov yaptım" dedi ama... Cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren gelin adayı Naz Mila, "Çırılçıplak şov yaptım" notunu düştüğü son videosunda takipçilerini kandırdı.
5.03.2018 Magazin
Zuhal Topal'a şok! Üstünü çizdiler...
Zuhal Topal'a şok! Üstünü çizdiler... İzdivaç programlarına getirilen yasak sonrası işsiz kalan Zuhal Topal için FOX yöneticilerine sunulan ev kadınlarını yarıştıracağı yemek programı veto yedi.
2.01.2018 Magazin
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi...
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi... Damat adayı Birkan Key, yeni sevgilisiyle sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Birkan'ın yeni sevgilisi gelin adayı Hanife'ye benzetildi.
15.12.2017 Magazin
İşte Hanife'nin yeni oyuncağı!
İşte Hanife'nin yeni oyuncağı! Sosyal medyada 440 bine yakın takipçisine yaptığı reklamlarla büyük paralar kazanan gelin adayı Hanife, altına araba çekti.
5.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zuhal Topal İzdivaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zuhal topal izdivaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.