Gazete Vatan Logo

Canlı yayında küfür şoku

İzdivaç programına katılan Sevgi Hanım peş peşe küfredince Zuhal Topal adeta sinir krizi geçirdi

Canlı yayında küfür şoku

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu İzdivaç programında küfürler havada uçuşunca Zuhal Topal isyan etti.

İzdivaç'ın gafçısı ağzını bozuncaİzdivaç

programının 'gafçı' konuğu Sevgi Hanım, talibiyle konuşurken yine bel altı muhabbete girince stüdyodaki konukların sözleri sonrası Sevgi Hanım ağzını bozdu. 'Pu.tluğuna çekme Sakine Abla' sözlerini sarf eden Sevgi Hanımı Zuhal Topal sesini yükselterek uyardı.


Ancak, Sevgi Hanım aynı küfrü 'Hayır, puştluğuna çekiyor dedim' sözlerini peşi sıra tekrarlayınca Zuhal Topal açtı ağzını yumdu gözünü.

Kanala ceza gelirse size ödeteceğim

Canlı yayında çileden çıkan Topal, 'Söylediğin kelime yakıştı mı sana hiç? Bir anda herkesin tadını kaçırdın ya.. Canlı yayındasınız ya Allahınızı severseniz ne olursunuz ya… Ondan sonra Zuhal Hanım sinirlendi. Hayır efendim ne yanlış anlaşılması açık açık küfür ettin . Kanala ceza gelirse sana ödeteceğim Sevgi Hanım.. Allah akıl fikir versin. Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler. Yani ne kadar suyunu çıkarmaya meraklısınız…Herkesi zor durumda bırakıyorsunuz, kanalı da zor durumda bırakıyorsunuz' sözlerini sarfettti. (ENSONHABER)

Haberin Devamı