Zuhal Olcay

Zuhal Olcay

Son dakika Zuhal Olcay haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zuhal Olcay ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zuhal Olcay haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zuhal Olcay

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zuhal olcay gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 zuhal olcay haberi bulunmuştur. Tüm zuhal olcay haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’
3 yıl evli kalmışlardı! Selçuk Yöntem anlattı: ‘Zuhal istedi döndük’ Oyuncu Selçuk Yöntem, katıldığı 'Empati' programında ilk eşi, oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay ile Londra'da yaşadığı döneme ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Magazin
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi
Haluk Bilginer'in sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer’in yoğun tempoya dayanamayıp Covid olduğu öne sürülmüştü. Oyun Atölyesi tarafından yapılan açıklamada sanatçının koronavirüse yakalanmadığı ve sağlık durumunun iyi olduğu söylendi.
18.11.2023 Magazin
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi!
Haluk Bilginer ve Zuhal Olcay'ı bu kez de Covid nedeniyle bir araya gelemedi! Haluk Bilginer'in Angelina Jolie ile yer aldığı Maria filmi dolayısıyla eski eşi Zuhal Olcay’la yer aldığı ‘Kel Diva’ oyunu ertelenmişti. Haluk Bilginer bu kez de Covid oldu. Oyunun sonraki gösterimleri yine ertelendi.
17.11.2023 Magazin
Eski eşler 20 yıl sonra aynı sahnede! İlk kareler geldi
Eski eşler 20 yıl sonra aynı sahnede! İlk kareler geldi Olaylı şekilde ayrılan Zuhal Olcay ve Haluk Bilginer, yıllar sonra 'Kel Şarkıcı' adlı oyunda bir araya geldi. Ünlü çiftin keyfi de gayet yerinde.
25.08.2023 Magazin
Doğum günü sürprizi Zuhal Olcay'ı duygulandırdı
Doğum günü sürprizi Zuhal Olcay'ı duygulandırdı Zuhal Olcay geçen akşam Kalamış Yaz Festivali’nde sahne aldı. Doğum günü kutlanan Olcay duygusal anlar yaşadı.
14.08.2023 Magazin
Zuhal Olcay: Konser sonunda sıcaktan üç kişi kalacağız
Zuhal Olcay: Konser sonunda sıcaktan üç kişi kalacağız Şarkıcı Zuhal Olcay, İstanbul için 'en sıcak günler' uyarısı yapılan ve hava sıcaklığının 40 dereceyi geçtiği hafta sonunda KüçükÇiftlik Park'ta sahneye çıktı.
17.07.2023 Magazin
Gecenin Ucunda final nedeni herkesi şaşırttı! Gecenin Ucunda neden final yapıyor?
Gecenin Ucunda final nedeni herkesi şaşırttı! Gecenin Ucunda neden final yapıyor? Gecenin Ucunda neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Neslihan Atahgül, Kadir Doğulu, Zuhal Olcay'ın yer aldığı dizi bu akşam son bölümüyle ekrana geliyor. Etkileyici hikayesiyle 26 bölüm izleyicinin karşısına çıkan Gecenin Ucunda Macide'nin hikayesi bitiyor. Ancak Gecenin Ucunda dizisinin final nedeni herkesi şaşırttı.
25.04.2023 Televizyon
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı!
Eski sevgilisiyle pişti olunca bakın ne yaptı! Zuhal Olcay ve Mazlum Çimen dört yıllık ilişkilerini Mart 2020'de bitirmişti. Çimen, ayrılığın ardından "Kırgınlık yok ama hüzün var. Zuhal’e kırılmak gibi bir lüksüm olamaz" demişti. SİYAD ödül töreninde eski aşkı ile karşı karşıya gelmemek için önce yerini değiştiren ünlü müzisyen, daha sonra çareyi sarışın sevgilisi ile salonu erken terk etmekte buldu. Muhabirlerin ısrarlı Zuhal Olcay soruları ise Mazlum Çimen'in tepkisini çekti.
6.04.2023 Magazin
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı
Usta oyuncu Haluk Bilginer, sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acıbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi. Gelen son bilgilere göre usta oyuncu Bilginer, taburcu edildi.
14.03.2023 Magazin
Chaim Topol hayatını kaybetti
Chaim Topol hayatını kaybetti Damdaki Kemancı filminde Tevye karakterini canlandıran ve bu rolüyle Türkiye’de de ün kazanan ünlü aktör Chaim Topol’ün dün 87 yaşında yaşama veda ettiği açıklandı.
9.03.2023 Magazin
Zuhal Olcay’ın kızı Ceren Olcay sessiz sedasız boşandı!
Zuhal Olcay’ın kızı Ceren Olcay sessiz sedasız boşandı! Zuhal Olcay’ın eski eşi Zafer Olcay’la evliliğinden olan kızı Ceren Olcay, 2018 yılında evlendiği Habil Özden ile sessiz sedasız boşandı.
9.03.2023 Magazin
Zuhal Olcay'dan olay itiraf: Sadece güzel değil, bir de açım!
Zuhal Olcay'dan olay itiraf: Sadece güzel değil, bir de açım! Zuhal Olcay, hafta sonu 2023'ün ilk konserine çıktı. Florya'da bir mekanda sahne alan 65 yaşındaki sanatçı, şarkılarını kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte söyledi.
10.01.2023 Magazin
Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer'den yıllar sonra flaş hamle!
Eski eşler Zuhal Olcay ile Haluk Bilginer'den yıllar sonra flaş hamle! Şarkıcı Zuhal Olcay, 12 yıllık eşi Haluk Bilginer'den 2004'te tek celsede boşanmıştı. Ayrılık nedeni olarak o dönem Bilginer ile Aşkın Nur Yengi'nin adlarının aşk dedikodularına karışması gösterilmişti. Olaylı şekilde boşanan ikili, seneler sonra yeniden buluşuyor.
24.12.2022 Magazin
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın!
Tuba Ünsal'dan şaşırtan çıkış: Güzellik yarışmaları komple kalksın! 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldıktan sonra profesyonel mankenlik kariyerine başlayan ve ardından oyunculuk yapan Tuba Ünsal, katıldığı programda açıklamalarıyla dikkat çekti. Ünlü isim, programın hazır cevap köşesinde kendisine yöneltilen sorulara yanıt verirken, güzellik yarışmalarıyla ilgili çıkışı gündem oldu.
4.12.2022 Magazin
Zuhal Olcay doğal halini paylaştı!
Zuhal Olcay doğal halini paylaştı! Tecrübeli sanatçı ve oyuncu Zuhal Olcay, 'Gecenin Ucunda' dizisiyle televizyon ekranlarında yer alıyor. Yoğun iş temposuna rağmen sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ünlü isim, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. 65 yaşındaki ünlü oyuncu, sette çektiği fotoğraf ile doğal halini gözler önüne serdi.
13.10.2022 Magazin
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Koza Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu  Adana'da bul yıl 29'uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin açılış töreninde Orhan Kemal Emek Ödülleri, ünlü sanatçılar Zihni Göktay, Suzan Kardeş ve zafer Ayden'e verildi. 
13.09.2022 Kültür Sanat
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde!
Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Dizide Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrolde! Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu başrollerini paylaştığı, Peride Celal’in romanından uyarlanan Gecenin Ucunda dizisinden ilk tanıtım geldi. Yıllar önce Fatih Harbiye dizisinde birlikte oynayan ünlü çift yeni dizide birlikte rol alacak. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu sosyal medyada gündem oldu. Peki, Gecenin Ucunda dizisi konusu ne? Gecenin Ucunda dizisi oyuncuları kim, ne zaman yayınlanacak? Gecenin Ucunda romandan mı uyarlandı? Gecenin Ucunda romanı kimin? Gecenin Ucunda romanı yazarı Peride Celal kimdir? İşte detaylar…
2.09.2022 Televizyon
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı!
Ferhan Şensoy ölüm yıl dönümünde anıldı! Usta oyuncu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos 2021 tarihinde hayatını kaybetmişti. Sık sık babasına duyduğu özlemi dile getiren Derya Şensoy, babasını ölüm yıl dönümünde andı. Şensoy'un mezarını ziyaret eden Derya Şensoy, fotoğrafı Instagram hesabında paylaştı. Derya Baykal da eski eşine duyduğu özlemi sosyal medyadan paylaştığı kare ile dile getirdi.
31.08.2022 Magazin
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı!
Zuhal Olcay yeni yaşını sahnede kutladı! Zuhal Olcay, doğum günü olan 10 Ağustos'ta sahnedeydi. Ünlü şarkıcı, yeni yaşını Bodrum Gümüşlük'teki sahnesinde kutladı. Sevenleri, Olcay'ı doğum günündeki konserine büyük ilgi gösterdi.
11.08.2022 Magazin
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Zuhal Olcay: Bir kıyafeti en az 4-5 kez giymeliyiz
Zuhal Olcay: Bir kıyafeti en az 4-5 kez giymeliyiz Geçtiğimiz gün İstanbul'da bir otelde dinleyicileriyle bir araya gelen şarkıcı ve oyuncu Zuhal Olcay, "Mesafeliyiz, kalpler mesafeli olmasın!" sözleriyle konserine başladı. Sahne için üç yıl önce hazırlanan bir kostüm giymeyi tercih eden Olcay, konuyla ilgili açıklama da yaptı.
14.11.2021 Magazin
Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Hangi semt? Alev Alev dizisindeki yangın sahnesi neresi?
Alev Alev dizisi nerede çekiliyor? Hangi semt? Alev Alev dizisindeki yangın sahnesi neresi? Ay Yapım imzalı ‘Alev Alev’ etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla bu akşam izleyici ile buluşacak. Birbirinden farklı üç kadının bambaşka hikayelerle kesişen hayatlarına odaklanacak, dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay gibi isimler yer alıyor. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş’ın yazdığı dizinin nerede çekildiği merak ediliyor.
5.11.2020 Gündem
Yeni dizi Alev Alev oyuncuları kim? Alev Alev dizisi hangi diziden uyarlama, konusu ne?
Yeni dizi Alev Alev oyuncuları kim? Alev Alev dizisi hangi diziden uyarlama, konusu ne? Alev Alev dizisi ekrana geliyor. Cemre, aşkla evlendiği kocasının psikolojik ve fiziksel şiddetinden muzdaripken küçük kızıyla birlikte bu yaşamdan kurtulmaya çalışır. Rüya, varlıklı yaşantısında hayatın acı gerçekleri ile hiç karşılaşmamıştır ve kendi güvenlikli dünyasında yaşar. Çiçek’in ise tek arzusu evlenip mutlu bir yuva kurmaktır ve bunu hayatının merkezine alır. Peki, Alev Alev dizisi konu ne, hangi diziden uyarlama? Alev Alev oyuncuları kim?
5.11.2020 Gündem
Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Alev Alev dizisi uyarlama mı, konusu ne? Alevi Alev dizisi oyuncuları...
Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Alev Alev dizisi uyarlama mı, konusu ne? Alevi Alev dizisi oyuncuları... Show TV’nin yeni dizisi Alev Alev dizisinin tanıtım videosu yayınlandı. Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini üstlendiği, Burcu Görgün Toptaş’ın senaryosunu yazdığı dizinin başrolünü Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz paylaşırken, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay da dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor. Alev Alevi dizisi ne zaman başlıyor? Alevi Alevi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
9.10.2020 Gündem
Alev Alev dizisi oyuncuları kim? Alev Alev dizisinin konusu ne, ne zaman başlayacak?
Alev Alev dizisi oyuncuları kim? Alev Alev dizisinin konusu ne, ne zaman başlayacak? Alev Alev dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Ay Yapım imzalı ‘Alev Alev’ dizisi yeni sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Birbirinden farklı, güçlü üç kadının bambaşka hikayelerle kesişen hayatlarına odaklanacak dizinin başrol oyuncuları Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz.
4.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zuhal Olcay ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zuhal olcay haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.