Zubizu

Zubizu

Son dakika zubizu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zubizu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zubizu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zubizu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zubizu gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 zubizu haberi bulunmuştur. Tüm zubizu haberleri aşağıda listelenmiştir.
2 yabancı banka Türk şirket ile anlaştı!
2 yabancı banka Türk şirket ile anlaştı! Goldman Sachs ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası, Türkiye'nin lider dijital finansal teknoloji sağlayıcısı DgPays'e yatırım yapmak için anlaştı.
22.03.2021 Ekonomi
Ar-Ge'ye yatırım yapanlar kazandı
Ar-Ge'ye yatırım yapanlar kazandı Geçen yıl Türkiye’de araştırma geliştirme harcamaları yüzde 21 arttı. Harcamalarda özel sektör aslan payını üstlendi, Ar-Ge merkezi kuran firmalar cirolarını katladı.
30.11.2018 Ekonomi
Babanıza özel Damat şıklığı
Babanıza özel Damat şıklığı Bu babalar gününde, hediyenizi Damat’ın kusursuz tasarımlarından seçin, hediye çekinizi alın! 17 Haziran’a kadar Damat Tween mağazalarından yapacağınız alışverişlerde, alışveriş tutarınızın yarısı size Damat’tan hediye.
12.06.2018 Magazin
Alışverişin adresi yılbaşı pazarları
Alışverişin adresi yılbaşı pazarları Şehrin farklı noktalarında kurulan tasarım ve yılbaşı pazarlarında, modadan takıya, seramikten oyuncağa kadar birbirinden renkli hediye seçenekleri bulmak mümkün.
22.12.2017 Arşiv
Barkod tanıyan yazarkasaPOS
Barkod tanıyan yazarkasaPOS Ingenico, ‘Online PLU Yönetimi Uygulaması’ ile binlerce ürünün barkodunu Ingenico yeni nesil yazarkasaPOS’una kolayca tanımlıyor. İşletmeler böylece, kolayca stok yönetimi yaparak zamandan tasarruf sağlayabiliyor
12.12.2017 Ekonomi
Otomotiv kampanyalarında faizsiz kredi rekabeti
Otomotiv kampanyalarında faizsiz kredi rekabeti Otomotiv markalarında faizsiz finansman desteğinin öne çıktığı aralık ayı kampanyalarında, 70 bin liraya kadar krediler yüzde sıfır faiz ve 24 aya uzanan vadelerle müşterilere sunuluyor - Markalar ayrıca, nakit indirimi, balon ödeme, taksit erteleme, MTV hediyesi ve takas desteği gibi imkanlar sağlıyor
11.12.2017 Ekonomi
Nefes alamıyorum
Nefes alamıyorum Bu yıl ikincisi düzenlenen ZUBİZU Wellness Etkinliği önceki gün Four Seasons Bosphorus Hotel’de gerçekleşti.
26.10.2017 Magazin
İzmir Marşı’nı okudu barıştık
İzmir Marşı’nı okudu barıştık Haluk Levent, “ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında sahnedeydi.
13.10.2017 Magazin
Harbiye’den veda konserleri
Harbiye’den veda konserleri Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarının adeta geçit töreni yaptığı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yaza Atlantis Yapım organizasyonuyla veda ediyor. Son dört konser kaçmaz!
8.10.2017 Magazin
Harbiye’de Fransa esintisi
Harbiye’de Fransa esintisi Ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant, Zubizu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
7.10.2017 Magazin
Harbiye'de Ekim konserleri!
Harbiye'de Ekim konserleri! Türkiye’nin en görkemli konser mekanı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, Ekim ayında da farklı organizasyonlara evsahipliği yapmaya devam ediyor.
3.10.2017 Kültür Sanat
Koşun Kenan düştü!
Koşun Kenan düştü! Kenan Doğulu, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Zubizu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
23.06.2017 Magazin
Yağmur altında Ortaçgil
Yağmur altında Ortaçgil Harbiye Açıkhava Konserleri’nde sahne alan Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer’in dileyicileri yağmura rağmen yerlerinden ayrılmadı. Ortaçgil, “Size hayranım” dedi
20.06.2017 Magazin
Tarkan dinleyip tribe girdim
Tarkan dinleyip tribe girdim Zubizu Harbiye Açıkhava konserlerinde önceki akşam pop müziğin efsane grubu MFÖ sahne aldı.
19.06.2017 Magazin
Açılış Athena’dan
Açılış Athena’dan Athena, Atlantis Yapım’ın organize ettiği ‘ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri’nin açılışını gerçekleştirdi.
18.06.2017 Kültür Sanat
Açılış Athena’dan
Açılış Athena’dan Türk rock müzik tarihinin en sıradışı grubu Athena, geçtiğimiz gece Atlantis Yapım’ın organize ettiği “ZUBİZU” Harbiye Açıkhava Konserleri’nin açılışını gerçekleştirdi.
17.06.2017 Magazin
Athena 17 yıl aradan sonra Açıkhava’da
Athena 17 yıl aradan sonra Açıkhava’da Zubizu Harbiye Açıkhava Konserleri'nde Athena, Şebnem Ferah, MFÖ, Bülent Ortaçgil-Birsen Tezer ve Teoman sahneye çıkacak.
15.06.2017 Kültür Sanat
Harbiye’de şaşırtacaklar
Harbiye’de şaşırtacaklar Türk rock müzik tarihinin en sıradışı grubu Athena, 16 Haziran gecesi Atlantis Yapım’ın organize ettiği “ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri”nin açılışını gerçekleştiriyor.
7.06.2017 Magazin
Otoda yaz fırsatları
Otoda yaz fırsatları Otomotiv markaları yaz aylarına özel kampanyalar hazırladı. Kredide 0 faizden 48 ay vadeye, ödemeleri 1 yıl ertelemeden takas indirimine kadar birçok avantaj sunuluyor.
24.05.2017 Otomobil
Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor!
Harbiye Açıkhava Konserleri başlıyor! ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri'nde geri sayım başladı. 17 Haziran’da başlıyor.
16.05.2017 Kültür Sanat
Babalar Günü'nde sahnede
Babalar Günü'nde sahnede İstanbul’da yazın habercisi konserler 17 Haziran’da ZUBİZU ile başlıyor.
15.05.2017 Kültür Sanat
Babalar Günü'nde sahnede
Babalar Günü'nde sahnede İstanbul’da yazın habercisi konserler 17 Haziran’da ZUBİZU ile başlıyor.
14.05.2017 Magazin
Paycell ile hedef 10 milyon müşteri
Paycell ile hedef 10 milyon müşteri Turkcell, yeni nesil ödeme kartı Paycell Card’ı Barcelona’daki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıttı. Paycell Card alışverişte avantajlar sağlarken entegre mobil uygulaması ile finansal servisleri cep telefonuna taşıyor. Paycell’de hedef 3 yılda 10 milyon müşteriye ulaşmak
27.02.2017 Ekonomi
Otoda ‘şimdi al 6 ay sonra öde’ dönemi
Otoda ‘şimdi al 6 ay sonra öde’ dönemi Şirketler kış kampanyalarında tüketicilere otomatik araçları düz vites fiyatına sunuyor ve takas desteği sağlıyor. Döviz kurundaki sıçramayı dikkate alan markalar euroyu sabitliyor
23.11.2016 Otomobil
Kredi faizi 24 ay vade de sıfırlandı
Kredi faizi 24 ay vade de sıfırlandı Otomotiv markaları 24 ay vadeye kadar ‘0’ faizle kredi sağlıyor. İthal araçlarda euro kuru sabitlenirken, avantajlı takas desteği sunuluyor
26.10.2016 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Zubizu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zubizu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.