Atlantis Yapım

Atlantis Yapım

Son dakika Atlantis Yapım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Atlantis Yapım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Atlantis Yapım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Atlantis Yapım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan atlantis yapım gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 atlantis yapım haberi bulunmuştur. Tüm atlantis yapım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mazhar Alanson: Gittiği yere kadar
Mazhar Alanson: Gittiği yere kadar MFÖ, Atlantis Yapım’ın organizasyonuyla Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluştu.
2.10.2021 Magazin
Sorulardan kaçtı
Sorulardan kaçtı Kenan Doğulu, Atlantis Yapım ve SM Production tarafından düzenlenen fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında, Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluştu.
10.11.2019 Magazin
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor!
'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor! Popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock’a farklı türleri bir araya getirecek. Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek
30.10.2019 Kültür Sanat
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor ODTÜ Vişnelik Çim Amfi olarak bilinen ODTÜ MD Vişnelik, 11, 12, 13 Ekim’de Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Atlantis Yapım organizasyonuyla farklı müzik türlerinin yıldız isimleri üç gün boyunca Ankara izleyicisi ile buluşacak.
23.09.2019 Kültür Sanat
İzmir'de yeniden sahnede!
İzmir'de yeniden sahnede! Büyük usta Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisi ile tekrar buluşturan, DasDas’ın ‘Zengin Mutfağı’ oyunu kış sezonu boyunca haftalarca kapalı gişe oynamıştı. ‘Zengin Mutfağı’ Atlantis Yapım organizasyonuyla Ege ve Akdeniz bölgelerinde tiyatroseverlerle buluşmaya başladı.
26.08.2019 Kültür Sanat
'Zengin Mutfağı' turneye çıkıyor!
'Zengin Mutfağı' turneye çıkıyor! Büyük usta Şener Şen’i 14 yıl sonra tiyatro seyircisi ile tekrar buluşturan, DasDas’ın ‘Zengin Mutfağı’ oyunu kış sezonu boyunca haftalarca kapalı gişe oynamıştı. ‘Zengin Mutfağı’ Ege ve Akdeniz bölgelerinde tiyatroseverlerle buluşacak.
5.08.2019 Kültür Sanat
David Garrett, İstanbul'a geliyor
David Garrett, İstanbul'a geliyor David Garrett, “Unlimited Live” dünya turnesi kapsamında 21 Eylül akşamı Volkswagen Arena'da sahnede olacak.
17.07.2019 Kültür Sanat
Eric Burdon İstanbul’da sahne aldı!
Eric Burdon İstanbul’da sahne aldı! Eric Burdon & The Animals ile Türkiye'de ilk randevu önceki akşam gerçekleşti.
21.06.2019 Kültür Sanat
Mark Eliyahu Ankara'da!
Mark Eliyahu Ankara'da! Mark Eliyahu, 26 Haziran 2019 Çarşamba akşamı ODTÜ M.D. Vişnelik Çim Amfi’de sahnede olacak.
13.06.2019 Kültür Sanat
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da!
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da! The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan rock müziğin en önemli ve en güçlü rock gruplarından efsanevi The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da sahne alacak.
3.06.2019 Kültür Sanat
Harbiye Açıkhava’nın son konserleri...
Harbiye Açıkhava’nın son konserleri... Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin sezon kapanışını muhteşem iki konserle yapıyor.
23.10.2018 Magazin
Sezonu kapatıyorlar
Sezonu kapatıyorlar Atlantis Yapım, Harbiye Açıkhava Sahnesi’nin sezon kapanışını muhteşem iki konserle yapıyor.
6.10.2018 Magazin
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali olduğu kaydedilen fizy İstanbul Müzik Haftası 18-23 Eylül 2018 tarihlerinde Zorlu PSM’de tüm müzikseverlerle buluşacak.
16.08.2018 Kültür Sanat
Göksel'le 70'ler
Göksel'le 70'ler Göksel, 30 Ocak’ta Atlantis Yapım iş birliğiyle Vestel Gururla Yerli Konserleri kapsamında Zorlu PSM’de seyirciyle buluşacak.
22.01.2018 Magazin
İstanbul'da konser verecek!
İstanbul'da konser verecek! Dünyaca ünlü müzisyen Alice Russell, 27 Ocak'ta Zorlu PSM'de sanatseverlerle buluşacak.
22.01.2018 Kültür Sanat
Harbiye’den veda konserleri
Harbiye’den veda konserleri Türkiye’nin en ünlü şarkıcılarının adeta geçit töreni yaptığı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu yaza Atlantis Yapım organizasyonuyla veda ediyor. Son dört konser kaçmaz!
8.10.2017 Magazin
Teoman rock rüzgarı estirecek!
Teoman rock rüzgarı estirecek! Avrupa Müzik ve Atlantis Yapım iş birliğiyle yıldızları onbinlerce müzikseverle bir araya getiren 'Muud Harbiye Açıkhava Konserleri' kapsamında Teoman, 5 Ekim Perşembe akşamı rock rüzgarı estirecek.
4.10.2017 Kültür Sanat
Harbiye'de Ekim konserleri!
Harbiye'de Ekim konserleri! Türkiye’nin en görkemli konser mekanı Harbiye Açıkhava Tiyatrosu, Ekim ayında da farklı organizasyonlara evsahipliği yapmaya devam ediyor.
3.10.2017 Kültür Sanat
Unutulmaz gece
Unutulmaz gece Uzun zamandır konser vermeyen İlhan İrem, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde aşk rüzgarları estirdi.
1.10.2017 Magazin
Tarkan sahneye yerin altından çıktı
Tarkan sahneye yerin altından çıktı Megastar Tarkan’ın “Tarkan Zamanı” konserleri Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde başladı. Konsere ünlü isimlerde katılarak Tarkan şarkılarını dinledi.
1.07.2017 Magazin
Koşun Kenan düştü!
Koşun Kenan düştü! Kenan Doğulu, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Zubizu Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında sevenleriyle buluştu.
23.06.2017 Magazin
Yağmur altında Ortaçgil
Yağmur altında Ortaçgil Harbiye Açıkhava Konserleri’nde sahne alan Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer’in dileyicileri yağmura rağmen yerlerinden ayrılmadı. Ortaçgil, “Size hayranım” dedi
20.06.2017 Magazin
Açılış Athena’dan
Açılış Athena’dan Athena, Atlantis Yapım’ın organize ettiği ‘ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri’nin açılışını gerçekleştirdi.
18.06.2017 Kültür Sanat
Açılış Athena’dan
Açılış Athena’dan Türk rock müzik tarihinin en sıradışı grubu Athena, geçtiğimiz gece Atlantis Yapım’ın organize ettiği “ZUBİZU” Harbiye Açıkhava Konserleri’nin açılışını gerçekleştirdi.
17.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Atlantis Yapım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki atlantis yapım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.