Gazete Vatan Logo

'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor!

Popüler müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası, 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında rap müzikten pop ve rock’a farklı türleri bir araya getirecek. Ceza’dan Kenan Doğulu’ya ve Teoman’dan Haluk Levent’e uzanan dev isimlerin sahne alacağı festival uzun süre hafızalardan silinmeyecek konserlerle büyük ses getirecek

'Fizy İstanbul Müzik Haftası' başlıyor!

İlki geçen yıl gerçekleşen ve 200 bini aşkın müzikseveri birbirinden eğlenceli konser ve etkinliklerle buluşturan fizy İstanbul Müzik Haftası, festival havasında geçmişti. Atlantis Yapım ve SM Production işbirliğiyle düzenlenen etkinlikler daha geniş kitlelere ulaşmak amacıyla 4 ayrı mekana yayılıyor: Volkswagen Arena, IF Performance Hall Beşiktaş, Moda Kayıkhane ve Kadıköy Sahne.

fizy İstanbul Müzik Haftası bu yıl 4 Kasım Pazartesi akşamı, Volkswagen Arena’daki ‘fizy Müzik Ödülleri’ ile başlayacak. 2019’un en başarılı isimleri ödüllerini aldıktan sonra 5 Kasım’da Feridun Düzağaç, 6 Kasım’da Ozbi ft. Gülce Duru, IF Performance Hall Beşiktaş’ta; 7 Kasım’da Gaye Su Akyol, Moda Kayıkhane sahnesinde müzikseverlerle buluşacak!

ÜÇ GÜNLÜK MÜZİK MARATONU

7 Kasım Perşembe gününden itibaren ise Volkswagen Arena’da müthiş bir müzik maratonu start alıyor. Rap ve hip hop müziğin en başarılı temsilcilerinin sahneye çıkacağı bu günde 17.00’de Baneva ile başlayacak konserler sırasıyla şu isimlerle devam edecek: Alaturka Mavzer, Sansar Salvo, Önder Şahin&Sayedar, Kamufle, Nova Norda, Ayben, Anıl Piyancı, Seninşah, Gazapizm ve Ceza.

Haberin Devamı

8 Kasım Cuma, festival havasındaki müzik haftasının ikinci maraton günü. Bayrak bu kez popçularda! Yine 17.00’de Eda Baba ile başlayan eğlence, Ekin Beril, Gökcan Sanlıman, Sena Şener ile devam edecek. Art arda sahne alacak Kalben, Gökhan Türkmen, Manga ile coşacak müzikseverler, Kenan Doğulu ile muhteşem bir finale şahitlik edecekler.

9 Kasım Cumartesi günü Volkswagen Arena’nın kapıları 15.00’te açılıyor. Sahne rock'çıların. Pilli Bebek, Moğollar'dan sonra Norm Ender ile 1 saatlik rap molası. Gecenin en heyecanlı yerinde ise Pentagram, Teoman ve Haluk Levent sahnede olacak. Festivalin kapanışını ise Balkan müziğinin popüler ismi Shantel yapıyor.

Haluk Levent, Manga, Kalben ve Ekin Beril konserleri Bellona sponsorluğunda düzenlenecek. Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’nin ana sponsorluğunda gerçekleşecek fizy İstanbul Müzik Haftası konserler ile sınırlı değil. Hafta boyunca müzik dünyamıza ışık tutacak paneller konuyla ilgilenenleri bir araya getirecek.

Haberin Devamı

İşte tam program:

4 Kasım Pazartesi

Volkswagen Arena

fizy Müzik Ödülleri

5 Kasım Salı

IF Performanca Hall Beşiktaş

Feridun Düzağaç

6 Kasım Çarşamba

IF Performanca Hall Beşiktaş

Ozbi ft. Gülce Duru

7 Kasım Perşembe

Moda Kayıkhane

Gaye Su Akyol

7 Kasım Perşembe

Volkswagen Arena

Alaturka Mavzer

Sansar

Önder Şahin&Sayedar

Kamufle

Nova Norda

Ayben

Anıl Piyancı

Şehinşah

Gazapizm

Ceza

8 Kasım Cuma

Volkswagen Arena

Eda Baba

Ekin Beril

Gökcan Sanlıman

Sena Şener

Kalben

Gökhan Türkmen

Manga

Kenan Doğulu

9 Kasım Cumartesi

Volkswagen Arena

Pilli Bebek

Moğollar

Norm Ender

Pentagram

Teoman

Haluk Levent

Shantel