Zırhlı Polis Aracı

Zırhlı Polis Aracı

Son dakika zırhlı polis aracı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zırhlı polis aracı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zırhlı polis aracı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zırhlı Polis Aracı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zırhlı polis aracı gelişmeleri de dahil olmak üzere 457 zırhlı polis aracı haberi bulunmuştur. Tüm zırhlı polis aracı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit
Şanlıurfa’da zırhlı polis aracı devrildi: 1 şehit Şanlıurfa’da, zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada polis memuru Ramazan Kütük (31), şehit oldu.
1.08.2023 Gündem
Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonet çarpıştı; 5'i polis, 6 yaralı
Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonet çarpıştı; 5'i polis, 6 yaralı  Siirt'te zırhlı polis aracı ile kamyonetin çarpıştığı kazada, 5'i polis, 6 kişi, yaralandı.
23.05.2023 Yaşam
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı
9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı Konsolosluklarını kapatan ülkelerin de aralarında olduğu 9 ülkenin büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağırıldı.
2.02.2023 Gündem
İstanbul'daki 5 konsolosluk bugün de kapalı
İstanbul'daki 5 konsolosluk bugün de kapalı Hollanda Başkonsolosluğu'nun ardından Almanya, Fransa, Belçika ve İngiltere Başkonsolosluğu da kapatıldı. Almanya'nın İstanbul Başkonsolosluğu, bugün de güvenlik gerekçesiyle halka kapalı olacağını duyurdu. Beyoğlu'ndaki Almanya Başkonsolosluğu'nda önlem olarak, zırhlı polis aracı bekletildiği olduğu görüldü. Kapıda "Konsolosluk bugün kapalıdır. Tüm randevular iptal edilmiştir. Güncel gelişmelere internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz" yazılı bir kağıt asıldı.
2.02.2023 Gündem
İstanbul'da zırhlı polis aracı kaza yaptı: 2 polis yaralı
İstanbul'da zırhlı polis aracı kaza yaptı: 2 polis yaralı İstanbul Sarıyer'de kontrolden çıkan zırhlı polis aracı, kaldırıma çarpıp takla attıktan sonra duvarı aşarak alt yola düştü. Kazada 2 polis yaralandı.
2.05.2022 Yaşam
Diyarbakır'da zırhlı araç ile hafif ticari araç çarpıştı: 1'i polis 3 yaralı
Diyarbakır'da zırhlı araç ile hafif ticari araç çarpıştı: 1'i polis 3 yaralı Diyarbakır’da, hırsızlık şüphelilerinin kaçtığını görünce takibe alan ekibin zırhlı polis aracı ile yan yoldan çıkan hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 1'i polis memuru 3 kişi yaralandı.
5.04.2022 Gündem
Zırhlı polis aracı 6 araca çarptı: 3 yaralı
Zırhlı polis aracı 6 araca çarptı: 3 yaralı Sarıyer'de yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan zırhlı polis aracı önce kaldırımdaki ağaca vurdu. Ağacı yerinden söken zırhlı araç, yolda seyir halindeki 6 araca çarptıktan sonra orta refüje çıkarak durdu. Kazada 3 kişi yaralandı.
24.10.2021 Yaşam
Tunceli'de zırhlı araç ile otomobil çarpıştı: 1 ölü
Tunceli'de zırhlı araç ile otomobil çarpıştı: 1 ölü Tunceli'nin Ovacık ilçesinde, zırhlı polis aracı ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
8.07.2020 Gündem
Küçükçekmece'de silahlı kavga: 2 kişi yaralandı
Küçükçekmece'de silahlı kavga: 2 kişi yaralandı KÜÇÜKÇEKMECE'de 4-5 kişilik grup arasında kavga çıktı. Kavga edenlerden 1'i belinden çıkardığı silahla ateş açarak 2 kişiyi yaraladı.
26.12.2019 Yaşam
Erzurum’da zırhlı polis aracı kaza yaptı: 3 yaralı
Erzurum’da zırhlı polis aracı kaza yaptı: 3 yaralı Erzurum’da özel harekat polislerinin içerisinde bulunduğu zırhlı araç buzlu yolda kayarak devrildi. Kazada 3 polis hafif şekilde yaralandı.
24.01.2018 Yaşam
Van'da zırhlı polis aracı takla attı: 1 şehit, 3 yaralı
Van'da zırhlı polis aracı takla attı: 1 şehit, 3 yaralı Van'ın Özalp İlçesi'ne bağlı Aşağıakçagül Mahallesi'nde sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği zırhlı polis aracı takla attı. Kazada 1 polis memuru şehit olurken, 3 polis yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Nusaybin'de zırhlı polis aracı devrildi
Nusaybin'de zırhlı polis aracı devrildi Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı 2 polis, ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
10.08.2017 Yaşam
9 yaşındaki Suriyeli çocuğa Akrep çarptı, öldü
9 yaşındaki Suriyeli çocuğa Akrep çarptı, öldü Şişli’de zırhlı polis aracı, scooteri ile oynayan Suriyeli çocuğa çarptı. Ağır yaralanan çocuk kaldırıldığı Okmeydanı Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
1.08.2017 Yaşam
Şırnak'ta polis aracı kaza yaptı: 1 şehit, 1 yaralı
Şırnak'ta polis aracı kaza yaptı: 1 şehit, 1 yaralı Şırnak’ın Gündoğdu Mahallesi’nde devriye görevi yürüten zırhlı polis aracı karşı yönden gelen başka bir polis aracı ile çarpıştı. Meydana gelen kazada, 1 polis memuru şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta zırhlı polis aracı devrildi: 8 polis yaralı
Şırnak'ta zırhlı polis aracı devrildi: 8 polis yaralı Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 8 polis yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Mardin'de polis aracı devrildi: 3 yaralı
Mardin'de polis aracı devrildi: 3 yaralı Mardin'in Nusaybin ilçesinde devrilen zırhlı araçta bulunan 3 polis memuru yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Doğan’ı yalnız bırakmadılar!
Doğan’ı yalnız bırakmadılar! Şırnak’ta şehit düşen özel harekat polisi Atilla Güneş’in 11 yaşındaki oğlu Doğan’ın sünnet düğünü planlanandan 17 ay sonra yapıldı. Doğan, Türkiye’nin dört bir yanından organize olup düğününe gelenlere “Beni yalnız bırakmadınız” sözleriyle teşekkür etti...
29.09.2021 Gündem
Şırnak'ta zırhlı polis aracı devrildi: 2 yaralı
Şırnak'ta zırhlı polis aracı devrildi: 2 yaralı Şırnak'ta zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 2 polis yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Van'da polis aracı ile minibüs çarpıştı: 7 yaralı
Van'da polis aracı ile minibüs çarpıştı: 7 yaralı Van’da zırhlı polis aracı ile minibüsün çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı.
15.02.2017 Yaşam
Doğubayazıt'ta zırhlı polis aracı devrildi
Doğubayazıt'ta zırhlı polis aracı devrildi Çöp kamyonuna çarpmamak için manevra yaparken devrilen zırhlı araçtaki 7 özel harekat polisi yaralandı
29.09.2021 Gündem
Zırhlı polis aracı devrildi: 3 yaralı
Zırhlı polis aracı devrildi: 3 yaralı Basınekspres yolu İkitelli Mevkii Atatürk Havalimanı istikametinde zırhlı polis aracı devrildi.
29.09.2021 Gündem
Başkentte zırhlı polis aracı üst geçitten düştü: 3 yaralı
Başkentte zırhlı polis aracı üst geçitten düştü: 3 yaralı Ankara'nın Altındağ ilçesinde zırhlı aracın üst geçitten düşmesi sonucu 3 polis yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Şanlıurfa'da zırhlı polis aracı devrildi: 2 yaralı
Şanlıurfa'da zırhlı polis aracı devrildi: 2 yaralı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu 2 polis memuru yaralandı.
3.11.2016 Yaşam
Trafik kazalarında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti
Trafik kazalarında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti Bugün ülkemizde meydana gelen kazalarda 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var.
3.11.2016 Yaşam
Adana'da polise ses bombalı saldırı
Adana'da polise ses bombalı saldırı Adana'da uygulama noktasındaki polis ekiplerine ses bombalı saldırı düzenlendi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zırhlı Polis Aracı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zırhlı polis aracı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.