Ziraat Açıklama

Ziraat Açıklama

Son dakika ziraat açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziraat açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziraat açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziraat Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziraat açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 722 ziraat açıklama haberi bulunmuştur. Tüm ziraat açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Finansal destek, yüze 0.79...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Finansal destek, yüze 0.79... Ziraat Bankası'ndan son dakika kararı! Dev banka yeni gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı. Vatandaşlara finansal destek sağlanması adına hayata geçirilen kampanyanın detayları belli oldu. Yüzde 0,79’a varan avantajlı fiyat uygulaması yapılacak. Ziraat Bankası akaryakıt sektörüne özel avantaj paketini devreye aldı. Akaryakıt sektörüne özel, avantajlı üye işyeri ve teminat mektubu fiyatlamaları ile akaryakıt bayilerinin maliyetleri azaltılacak. Kampanya detayları ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası Ödeme Sistemleri ve Kredi Süreçleri Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Sağlık; “Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren anlaşmalı kuruluş ve firmalara yönelik avantajlı fiyat uygulamasını hayata geçirdik. Akaryakıt bayilerinin, Bankamız POS uygulaması üzerinden yapacakları akaryakıt satışlarında, işyerlerine üç farklı üye işyeri fiyatlama modeli sunulacak. Diğer taraftan, anlaşmalı kuruluş ve firmaların akaryakıt bayiliği faaliyetleri kapsamında ihtiyaç duyacakları teminat mektubu komisyonlarında da indirim uygulanacak." diye konuştu.
24.03.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 27 Mayıs'ta başlıyor
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 27 Mayıs'ta başlıyor Ziraat Bankası'ndan yeni faiz kararı! Dev banka faiz oranlarında değişikliğe gidiyor. Karar tüm müşterilere SMS ile bildirildi. 27 Mayıs itibarı ile değişiyor. Uygulanacak yeni faiz oranı ise yüzde 1,98 olacak.
28.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan faiz kararı! Bugün başlıyor
Ziraat Bankası'ndan faiz kararı! Bugün başlıyor Ziraat Bankası faiz kararını müşterilerine duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada faiz değişikliğinin bugünden itibaren geçerli olacağı açıklandı. Milyonlarca müşteriyi yakından ilgilendiren karara göre faizler 1,89’a yükseltildi. Bankadan kredili mevduat kullananlar artık daha yüksek faiz ödeyecekler.
24.02.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası duyurdu! Bir ilk gerçekleşti, 5 yıl vade, faiz ise...
Ziraat Bankası duyurdu! Bir ilk gerçekleşti, 5 yıl vade, faiz ise... Ziraat Bankası resmen duyurdu. İlk kez gerçekleşti. Yoğun talep var. Dev bankadan yapılan açıklamada pandemi sürecine dikkat çekildi. Böyle zorlu bir süreçte önemli bir adım atıldığı vurgulandı. Talebin 3 kat fazla olmasının olumlu etkisinden söz edildi. Ziraat Bankası vadelendirmenin de 5 yıl olarak belirlendiğini bildirdi. Ziraat Bankası 5 yıl vadeli, 600 milyon dolar tutarlı sürdürülebilir eurobond ihracı gerçekleştirdi. Ziraat Bankası Finansal Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yaşamakta olduğumuz ve küresel ölçekte etkili olan salgın koşulları altında sürdürülebilir eurobondumuza gelen, ihracın 3 katını aşan talep ve nitelikli yatırımcı ilgisi, Türkiye ekonomisine olan güvenin teyidi niteliğinde" diye konuştu.
28.01.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade...
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade... Ziraat Bankası harekete geçti. Dev bankadan avantajlı kredi paketi. Ziraat Bankası müşterilerinin kullanımına faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Faiz dışında komisyon da ödenmiyor. Uzun vade imkanı ile ödeme kolaylığı da sunuluyor. İsteyen müşteriler kredilerini 7 yıl vade imkanı ile ödeyebiliyor. Ziraat Bankası, tarımsal sulamada modern basınçlı sulama sistemlerinin kullanımının yaygınlaştırılması ve su kaynaklarının daha verimli kullanılmasının sağlanması amacıyla çiftçiler için uzun vadeli Tasarruflu Sulama Kredisi'ni uygulamaya koydu.
26.01.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 1 yıl erteleme, taksit ve faiz....
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 1 yıl erteleme, taksit ve faiz.... Ziraat Bankası tarafından açıklama geldi. Dev banka kamuoyuna duyurdu. Bir yıla kadar erteleme imkanı bulunuyor. 5 yıl taksit imkanı sunuluyor. Yüzde 24 artış olduğu bildirildi. Ziraat Bankası Tarımsal Pazarlama Grup Başkanı Ferhat Pişmaf, Ziraat Bankası'nın tarım kredilerinin geçen yıl yüzde 24 artarken, bankanın son 5 yılda tarımsal üreticilere kullandırdığı kredi hacminin 202 milyar TL'yi aştığını bildirdi. Ziraat Bankası ayrıca ödeme güçlüğü çekenler için de alternatif çözümler sunuyor. Ziraat Bankası Tarımsal Pazarlama Grup Başkanı Pişmaf, genel yapıda görülen iyileşmeye rağmen bireysel olarak ödeme güçlüğüne düşen üreticiler için alternatif çözümler sunduklarını, sübvansiyonlu tarım kredisi kullanan üreticilerin, ürünlerinin doğal afetlerden zarar görmesi halinde 2020/2015 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı kapsamında kredilerinin ilgili kısmını 1 yıla kadar erteleyebildiğini veya 5 yıla kadar taksitlendirebildiğini bildirdi.
20.01.2021 Ekonomi
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar?
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar? Seçim görevli ücretleri ne zaman, nasıl yatar, seçim görevlisi ücreti ne kadar, nereye yatacak? Sorularının yanıtı seçimlerin sona ermesiyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Sandık görevlisi ücretleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasıyla merak ediliyor. Sandıkların kurulması, kimlik kontrolü, oy dökümü ve sayımı gibi görevler üstlenen sandık görevlilerinin alacağı ücretin miktarı dışında ücretin hesaplara ne zaman yatacağına ilişkin soruların yanıtı öğrenilmeye çalışılıyor. Seçim görevli ücretleri, memur maaşı katsayı oranlarına göre hesaplanıyor. Salon başkanı, bina sorumlusu ve sandık memuru ücretleri farklı olarak yatırılacak. Peki, Seçim görevli ücretleri 2024 ne zaman yatacak, seçim görevlileri ne kadar ücret alacak? Seçim görevlisi ücreti nasıl alınır? İşte seçim görevlisi memur ücretleri ile salon başkanı, bina sorumlusu görevli ücretleri…
14.04.2024 Gündem
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi Ramazan Bayramı heyecanı ülkeyi sardı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, bayram için alışveriş yapacaklar, 9 gün tatili değerlendirecek olan vatandaşlar maaşlarının bayram öncesi yatırılıp yatırılmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ile engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek?
3.04.2024 Ekonomi
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor
TFF resmen açıkladı: VAR Support uygulaması başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'de 28. haftadan itibaren ve Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı.
1.03.2024 Süper Lig
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu!
Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün yeni takımı belli oldu! Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın açıklamalarının ardından Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve kulüple bağlarını koparma aşamasına gelen Abdülkadir Ömür'ün, Trendyol Süper Lig ekibi ile anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar...
24.01.2024 Trabzonspor
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi
Süper Kupa maçı ertelendi! TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı iptal edildi. İki takım, gün içinde çıkan pankart ve tişört krizleri sebebiyle maça çıkmama kararı aldı. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi.
30.12.2023 Şampiy10
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali Suudi Arabistan'da oynanacak
Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali Suudi Arabistan'da oynanacak Galatasaray ile Fenerbahçe'nin oynayacağı Süper Kupa Finali, 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak. İlk açıklama Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Misehal'den gelirken TFF de kararı resmen duyurdu.
21.10.2023 Fenerbahçe
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu
Ayçiçek yağı fiyatlarında büyük vurgun! Marketlerin oyunu ifşa oldu Ayçiçek yağı fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama geldi. Ayçiçek fiyatlarında son günlerde spekülatif hareketler yaşanıyor. Ziraat Mühendisi Ömer Demir konuyla ilgili çarpıcı bir veri ortaya koydu. Gıda ürünlerinin vatandaşın hassas noktası olduğunu söyleyen Demir, "Senaryo aynı, vatandaşı soymak." dedi.
13.10.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye olarak değişik bir plan sunuyoruz, Rusya ile görüşeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Soçi'de bir araya geldi. Erdoğan görüşme sonrası 'tahıl koridoru devam etmeli' mesajı verdi ve 'Bu kapsamda yeni teklif paketi hazırladık. Birleşmiş Milletler'in yeni çalışmasıyla netice alınacağını umuyorum' dedi. Putin ise yaptırımlarının kalkması durumunda anlaşmaya hazır olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Soçi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.09.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi
Çanakkale'deki orman yangını sürüyor: AFAD'dan açıklama geldi Çanakkale'de çıkan yangına müdahale sürüyor. 21 saattir devam eden orman yangınını, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, helikopterle havadan incelerken son durumu açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Fenerbahçe seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı! PFDK'dan flaş karar
Fenerbahçe seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı! PFDK'dan flaş karar Fenerbahçe Başakşehir'i mağlup ettiği Türkiye Kupası Finali sonrası seremoniye 5 yıldızlı formayla çıkmıştı. Bu nedenle Sarı-Lacivertli takım, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. PFDK konuyla ilgili kararını resmen açıkladı.
10.08.2023 Fenerbahçe
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması Galatasaray Kulübü, GKN Kargo ile sponsoruk anlaşması imzaladı.
27.07.2023 Galatasaray
Katar mı, Azerbaycan mı? 2023 Süper Kupa maçı ne zaman, hangi ülkede oynanacak?
Katar mı, Azerbaycan mı? 2023 Süper Kupa maçı ne zaman, hangi ülkede oynanacak? Süper Kupa maçı Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu ile Süper Lig şampiyonunu karşı karşıya getiren Süper Kupa final maçının 2023-2024 sezonu arasında oynanmasına karar verildi. Ancak Süper Kupa'nın hangi ülkede, nerede oynanacağına dair bir açıklama gelmedi. Peki Süper Kupa ne zaman, hangi ülkede oynanacak?
24.07.2023 Futbol
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı Tayvan hükümeti yetkilileri, Türkiye’den ihraç edilen yumurtalara yönelik yapılan analizde, kümes hayvanlarında kullanımı yasaklı antibiyotik; nitrofuran maddesinin tespit edildiğini açıkladı. Sektör temsilcileri, ‘Çürük elmaları araştırıp ortaya çıkaracağız’ derken, Tarım Bakanlığı, “Tayvan yumurtalarla ilgili bir bildirimde bulunmadı ama bakanlığımız inceleme başlattı” denildi.
22.07.2023 Gündem
Selahattin Baki'nin Arda Güler açıklaması olay oldu! 6 dev lig peşinde
Selahattin Baki'nin Arda Güler açıklaması olay oldu! 6 dev lig peşinde Fenerbahçe'nin yönetim kurulu üyelerinden Selahattin Baki'nin Arda Güler hakkında "Gitmesini elbette istemiyoruz ama talipleri var." sözleri Sarı Lacivertli cephede bomba etkisi yarattı.
13.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Jorge Jesus'a veda mesajı
Fenerbahçe'den Jorge Jesus'a veda mesajı Fenerbahçe, Jorge Jesus'la yolların ayrıldığını duyurdu. Açıklamada, "Bugün itibariyle 2022-23 Futbol Sezonunda Takımımızın Teknik Direktörlüğünü üstlenen Jorge Jesus’un sözleşmesi sona ermiş ve kendisi ile yollarımız ayrılmıştır. Sayın Jorge Jesus’a bugüne dek ortaya koyduğu tüm emekleri için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz." ifadeleri yer aldı.
12.06.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziraat açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.