Zift

Zift

Son dakika zift haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zift ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zift haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zift

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zift gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 zift haberi bulunmuştur. Tüm zift haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama: Türk milleti tarih yazmıştır
MHP lideri Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama: Türk milleti tarih yazmıştır MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bahçeli, "Türk milleti bugün tarih yazmıştır. Aziz vatandaşlarımızın katılımıyla seçimlerin 2. turu yapılmış, Sayın Cumhurbaşkanı 13. cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir. Türkiye'nin demokrasi standartlarında dünya çapında bir mukayese kazandığı belirginlik kazanmıştır." deid.
29.05.2023 Gündem
Mancınık nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır? Mancınık sistemi nasıl çalışır, mancınık sistemini kim buldu?
Mancınık nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır? Mancınık sistemi nasıl çalışır, mancınık sistemini kim buldu? İlk kez 13. Yüzyılda Çinliler tarafından kullanılan mancınık Orta Çağ'da savaşlarda ve kuşatmalarda hatta İstanbul'un Fethi'nde de kullanılmıştır. Peki, Mancınık nedir, ne işe yarar, nerelerde kullanılır? Mancınık sistemi nasıl çalışır, mancınık sistemini kim buldu?
26.05.2023 Gündem
1948 yılında 'Yok' denilerek kapatılmıştı! Hazırlıklar tamam, yeniden açılacak
1948 yılında 'Yok' denilerek kapatılmıştı! Hazırlıklar tamam, yeniden açılacak Adana'nın İmamoğlu ilçesinde 1948 yılında açılan, ancak sonrasında kapatılan petrol kuyuları için bölgede yeniden arama ve sondaj çalışmalarının başlaması adına ön hazırlıklar tamamlandı.
17.01.2023 Ekonomi
Petrol umudu! 37 yıl sonra büyük iddia, yeniden açılması istendi
Petrol umudu! 37 yıl sonra büyük iddia, yeniden açılması istendi Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde yaşayan vatandaşlar, 37 yıl önce yapılan sondajın ardından demir borularla ağzı kapatılan ve o dönemde çıkarttıkları petrolü çakmakla yaktıkları kuyunun yeniden açılarak incelenmesini istedi.
28.08.2022 Gündem
Mancınık ne demek, mancınık nedir?
Mancınık ne demek, mancınık nedir? Sosyal medyada Fenerbahçeli futbolcu Luiz Gustavo, Ali Koç ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın canlandırıldığı anime videosu paylaşıldı. Videonun gündem olmasının ardından Fenerbahçe Kulübü, videoya ilişkin açıklamada bulunarak tepki gösterdi. Söz konusu paylaşımların ardından “Mancınık ne demek, mancınık nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
13.06.2022 Gündem
Antalya'da alarm! Denize giren böyle çıktı, mavi bayraklar yarıya indirildi
Antalya'da alarm! Denize giren böyle çıktı, mavi bayraklar yarıya indirildi Antalya'da bazı sahillerde görülen petrol türevi zifte benzer maddeyle ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, analiz için laboratuvara numune gönderdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi de Konyaaltı, Lara ve Sarısu plajlarında cumartesi sabahından bu yana temizlik yapıyor. Şu an oldukça azaldığı belirtilen ve kaynağı bilinmeyen atığın, gece soğuğuyla katılaştığı, gündüz sıcaklık artışıyla yeniden sıvıya döndüğü açıklandı.
6.06.2022 Yaşam
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir?
Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? Günlük hayatta kullanılan pek çok eşya bulunuyor. Başında Z harfi bulunan eşya isimleri de merak edilen konular arasında. Peki, Z harfi ile başlayan eşya isimleri nelerdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Gündem
İstanbul'da isyan ettiren görüntü! Eşsiz yapıda kokoreç satılıyor!
İstanbul'da isyan ettiren görüntü! Eşsiz yapıda kokoreç satılıyor! Sirkeci’deki Art Nouveau mimarinin seçkin örneklerinden İtalyan mimar D’Arronco’nun eseri Vlora Han, halen kurtarılmayı bekliyor. Bakımsızlık nedeniyle adeta viraneyi andıran yapının eski ihtişamını kavuşması gerektiğine dikkat çeken uzmanlar “Baş tacı etmemiz gerekirken, göz göre göre yok olmaya mahkûm ediyoruz” diye isyan etti.
7.11.2021 Gündem
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı
Dev uyuşturucu operasyonunda detaylar ortaya çıktı! 'Türk baron' 2 ay rehin kaldı Ankara merkezli uyuşturucu operasyonu, Kolombiya’daki Cali Karteli’nden Türkiye’ye uzanan kokain rotasını ortaya çıkardı. Kokain, çiçek, muz ve kahve kolileri arasında uçakla Kolombiya, ABD ve Hollanda rotasını izleyerek Türkiye’ye getiriliyordu. Gemilerle sevkiyatı yapılan kokain ise İtalya üzerinden Mersin Limanı’na ulaşıyordu. İşte şok detaylar...
3.10.2021 Gündem
Vali 'buraya gelirken gördük' dedi ve ekledi: Bu vicdana sığar mı?
Vali 'buraya gelirken gördük' dedi ve ekledi: Bu vicdana sığar mı? Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde anız yangını nedeniyle Batman'da kirli hava oluşması Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'in tepkisine neden oldu. Silvan ilçesindeki çiftçilerle bir araya gelen Vali Şahin, "Onlarca hastamız var, pandemi süreci var. Allah'tan reva mı bu yaptıklarınız? Bu insanlığa sığar mı, vicdana sığar mı?" diyerek tepki gösterdi.
25.09.2020 Gündem
Zift yüklü tanker devrildi, Bolu Dağı ulaşıma kapandı
Zift yüklü tanker devrildi, Bolu Dağı ulaşıma kapandı Bolu Dağı’nın D-100 kara yolu geçişinde zift yüklü tanker otomobile çarparak devrildi. Kazada 3 kişi yaralanırken, Bolu Dağı ulaşıma kapandı.
23.09.2020 Gündem
Sakızdaki diş izleriyle çözüldü! Tam 5 bin 700 yıllık...
Sakızdaki diş izleriyle çözüldü! Tam 5 bin 700 yıllık... Danimarka'nın Syltholm Adası'ndaki arkeolojik incelemelerde bulunan bir sakızdaki diş izlerinden 5 bin 700 yıl önce; Taş Devri'nde yaşayan bir kadına dair şaşırtıcı ipuçları elde edildi.
18.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Sahte propolise dikkat!
Sahte propolise dikkat! Uzmanlar, özellikle kış aylarında bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve hastalıklara karşı koruması nedeni ile tercih edilen propolis hakkında uyararak, analiz edilmemiş propolislerin kanserojen etkisinin olduğunu dile getirdi.
8.11.2019 Sağlık
'Doğa komandoları', Marmaris'te bir günde 6 ton çöp topladı
'Doğa komandoları', Marmaris'te bir günde 6 ton çöp topladı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 8'i tırmanış ve iniş eğitimi almış toplam 23 belediye personeli; karayolları kenarları, seyir tepeleri ve uçurumlarda, bir günde 6 ton çöp topladı.
3.08.2019 Gündem
Ölümle burun buruna kaldılar!
Ölümle burun buruna kaldılar! Sıcak nedeniyle eriyen asfaltta zift içinde bulunan üç kaplumbağa, Konyaaltı Belediyesi Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi altına alındılar.
20.05.2019 Yaşam
Karadeniz planı deşifre oldu! Karot makinesi ile...
Karadeniz planı deşifre oldu! Karot makinesi ile... PKK’nın asfalt yollara bomba döşemek için “karot makinesi” kullandığı ortaya çıktı. Bitlis’te yakalanan PKK’lı Mizgin K. örgütün uyguladığı yöntemi bir bir anlattı: Asfalt kesildikten sonra bomba yerleştiriliyor. Kesilen asfalt parçası bombanın üzerine koyulup ardından da zift eritilerek asfalta yama yapılmış süsü veriliyor.
9.09.2018 Gündem
Aliağa ve Foça sahillerinde zift kirliliği
Aliağa ve Foça sahillerinde zift kirliliği İZMİR Aliağa’da, önceki gece, denizde kaynağı henüz belirlenemeyen ham petrol sızıntısı meydana geldi.
31.08.2018 Yaşam
Yavru köpeklerin yardımına hayvanseverler koştu
Yavru köpeklerin yardımına hayvanseverler koştu Batman’da asfalt ziftine düşen 2 yavru köpek hayvanseverlerin zorlu uğraşları sonucu kurtarıldı.
20.08.2018 Yaşam
İşte DEAŞ’ın bombalı araçları
İşte DEAŞ’ın bombalı araçları Irak’ın Musul kentine bağlı Telafer ilçesinde, terör örgütü DEAŞ’tan ele geçirilen bomba yüklü arabalar, el Hüseyin Tugayı’nda sergileniyor. Örgüt mensuplarınca kurulan atölyelerde üretilen, zırhla kaplı bombalı araçlar, Telafer’in kurtarılması operasyonu sırasında ele geçirildi.
30.07.2018 Dünya
Zifte saplanan 3 dana telef oldu
Zifte saplanan 3 dana telef oldu Ardahan'da yol kenarına dökülen zifte batan 3 dana telef oldu.
3.09.2017 Yaşam
Zifte saplanan danalar öldü!
Zifte saplanan danalar öldü! Ardahan'da 9 gün önce kaybolan üç dananın yol kenarına dökülen zifte batarak öldüğü ortaya çıktı.
3.09.2017 Yaşam
Böyle bulundu! 3 saat sonra...
Böyle bulundu! 3 saat sonra... Arjantin'de küçük bir köpek yol kenarında üzerine zift dökülmüş şekilde bulundu. Hayvanseverler köpeği kurtarmak için seferber oldu.
17.06.2017 Dünya
Kızının cevabından etkilendi, plastik atıklardan yol yaptı
Kızının cevabından etkilendi, plastik atıklardan yol yaptı İngiliz mühendis kızının okulda verdiği bir yanıttan esinlendi, bugüne kadar eşi benzeri yapılmayan bir yol geliştirdi. Zift yerine plastik topaklar kullanıldı, asfalt yollara göre daha ucuz ve dayanıklı yöntem ilk kez denendi.
26.04.2017 Dünya
Patlayıcı erken fark edildi faciadan kıl payı dönüldü
Patlayıcı erken fark edildi faciadan kıl payı dönüldü Elazığ’da önceki gece yarısı iki PKK’lı teröristin öldürüldüğü bölgede yola tuzaklanmış bombayı fark eden jandarma Özel Harekat Timleri, olası bir faciayı önledi...
29.09.2021 Gündem
Eskişehir Alperen Ocakları Destici'nin istifası için pankart astı
Eskişehir Alperen Ocakları Destici'nin istifası için pankart astı Eskişehir İl Binasına bir pankart asan Alperenler, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin fotoğrafının üstünü karalayarak, altına büyük harflerle 'İstifa' yazdırdılar
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zift ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zift haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.