Zeynep Tuğçe Bayat

Zeynep Tuğçe Bayat

Son dakika Zeynep Tuğçe Bayat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Tuğçe Bayat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Tuğçe Bayat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Tuğçe Bayat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep tuğçe bayat gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 zeynep tuğçe bayat haberi bulunmuştur. Tüm zeynep tuğçe bayat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir
Cansel Elçin’den romantik paylaşım: 'Bugün birbirimizden uzağız ama kalplerimiz bir Oyuncu Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat, sosyal medya hesaplarından evliliklerinin üçüncü yılını kutladı. Zeynep Tuğçe Bayat, nikah fotoğrafını kalp emojisi ile paylaşırken; Cansel Elçin romantik bir not yayınladı.
23.08.2023 Magazin
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi!
Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat denizde aşka geldi! Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Zeynep Tuğçe Bayat, Çeşme tatillerinde objektiflere takıldı. Keyiflerinin yerinde oldukları gözlenen ikili, bir ara sarılıp yakınlaşarak kısa süreli romantizm yaşadı.
28.07.2023 Magazin
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor
2. Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali başlıyor İstanbul Nişantaşı Üniversitesi tarafından düzenlenen Uluslararası Tayf Kısa Film Festivali haftaya başlıyor. Festivalde 4 farklı kategoride toplam 40 film yarışacak.
17.04.2023 Kültür Sanat
Teşkilat Siyah İnci kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Teşkilat Siyah İnci kimdir? Zeynep Tuğçe Bayat kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Teşkilat dizisi Siyah İnci kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pazar akşamları ekrana gelen Teşkilat dizisinde hikaye renk değiştirirken oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı. Siyah İnci karakterini oynayacak isim Zeynep Tuğçe Bayat oldu. Peki Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, hangi dizilerde oynadı?
9.04.2023 Televizyon
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı?
Teşkilat Hasan Atmaca (Efkar Baba) öldü mü? Gürkan Uygun Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Teşkilat Hasan Atmaca öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 26 Mart Pazar akşamı 69'uncu bölümüyle TRT 1'de ekrana gelen Teşkilat dizisinde Efkar Baba (Hasan Atmaca) karakterini oynayan Gürkan Uygun'un diziden ayrılıp ayrılmadığı merak edildi. Dizinin son bölümünde Korkut'un, "Hasan Atmaca öldü, onu siz öldürdünüz. Ama mesele bitmedi, geride bir tanesini bile bırakmayacağım" sözü sonrası izleyici araştırmalara başadı. Peki Gürkan Uygun Teşkilat'tan ayrıldı mı?
27.03.2023 Televizyon
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan barıştı! Kafaları karıştıran açıklama
İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan barıştı! Kafaları karıştıran açıklama Oyuncu Cansel Elçin, 50'nci doğum gününü kutladı. Yanında kendisi gibi oyuncu eşi Zeynep Tuğçe Bayat ve dostları vardı. Geceye katılanlar arasında, kısa bir ayrılık sonrası yeniden bir araya gelen oyuncu İrem Helvacıoğlu ile gurme Yolaç Özcan çiftinin olması dikkatlerden kaçmadı. Barıştıktan sonra ilk kez birlikte görüntülenen ünlü çift, ilişkileri hakkında konuştu.
24.09.2022 Magazin
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi!
Fulya Zenginer bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi! Bir süredir ekranlardan uzak olan Fulya Zenginer, geçtiğimiz hafta oğlu Milan'ı kucağına aldı. Grafik sanatçısı eşi Kuntay Tarık Evren ile Milan adını verdikleri bebeğiyle fotoğraflarını yayınlayan ve oğlunun yüzünü tam olarak ilk kez gösteren oyuncu, takipçilerine "Kime benziyor?" diye sordu.
30.05.2022 Magazin
Zeynep Tuğçe Bayat'tan eşi Cansel Elçin'e yemek jesti!
Zeynep Tuğçe Bayat'tan eşi Cansel Elçin'e yemek jesti! Zeynep Tuğçe Bayat, 2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile dünya evine girmişti. Bayat, bir hafta önce tenis turnuvası için Miami'ye giden eşini çok özlediğini söyledi.
9.05.2022 Magazin
Zeynep Tuğçe Bayat'tan yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı!
Zeynep Tuğçe Bayat'tan yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı! Baba dizisinin başarılı isimlerinden Zeynep Tuğçe Bayat 2020 senesinde Cansel Elçin ile hayatını birleştirmişti. Bayat, evlilik teklifi aldığı sırada yaşadığı bir olayı itiraf etti.
4.04.2022 Magazin
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri!
Baba dizisi uyarlama mı, dizinin konusu nedir? Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile karakterleri! Baba dizisi nihayet izleyiciyle buluşuyor. Gökhan Horzum ve Ekin Atalar’ın senaryosunu yazdığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Baba dizisi bu akşam başlıyor. Usta isimleri kadrosunda buluşturan Baba dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Ay Yapım Baba dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor? imzalı iddialı projeye dair detaylar merak ediliyor. Peki, Baba dizisi oyuncuları kimler? İşte Baba dizisi konusu ve oyuncu kadrosu…
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede?
Baba dizisi nerede çekiliyor, Ödemiş hangi ilde? Reşat Paşa Konağı nerede? Baba dizisi bu akşam izleyiciyle buluşuyor. İlk bölümü ile Show TV ekranlarında olacak dizinin oyuncu, kadrosundan konusuna çekildiği yere kadar detaylar sorgulanmaya başlandı. Bir Anadolu hikayesi sloganıyla yayın hayatına başlayacak Baba dizisi nerede çekiliyor, Reşat Paşa Konağı nerede?
15.02.2022 Televizyon
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları!
Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi konusu ve oyuncuları! Haluk Bilginer’in yeni dizisi Baba’nın yayın tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar'ın kaleme aldığı Baba dizisinin başrolunda Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer alıyor. Baba dizisinin ikinci fragmanı da yayınlandı. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? Baba dizisi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Baba dizisi konusu ne? İşte Baba dizisi oyuncuları ve Baba dizisinin yayın tarihi ile ilgili detaylar…
10.02.2022 Magazin
Cansel Elçin: Karım olmasa hayata tutunamazdım
Cansel Elçin: Karım olmasa hayata tutunamazdım Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat 2010’da ‘Gönülçelen’de oynarken tanışmış, 2017’de aşk yaşamaya başlamıştı. 2020’de de evlenmişlerdi. Çift, ‘14 Şubat Sevgililer Günü’ için bir dergiye röportaj verdi.
8.02.2022 Magazin
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu?
Baba dizisi ne zaman başlayacak? Haluk Bilginer’in oynayacağı Baba dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Baba dizisi ne zaman yayınlanacak? Usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın rol aldığı Baba dizisi fragmanlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Anadolu kasabasında yaşayan Saruhanlı Ailesi'nin mütevazi hayatının aniden değişimini konu alan dizinin yayın tarihi sorgulanıyor. Peki, Baba dizisi ne zaman başlıyor? İşte Haluk Bilginer'in de başrolde yer aldığı Baba dizisinin detayları…
29.01.2022 Televizyon
Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat'ın romantik anları!
Cansel Elçin-Zeynep Tuğçe Bayat'ın romantik anları! Oyuncu Cansel Elçin ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Zeynep Tuğçe Bayat, geçtiğimiz gün arkadaşları Cenay Türksever ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yeni dizileri hakkında açıklamalarda bulunan çiftin, romantik anları da dikkatlerden kaçmadı.
28.01.2022 Magazin
Cansel Elçin: Bir sene bir saniye gibi geçti
Cansel Elçin: Bir sene bir saniye gibi geçti Geçtiğimiz yıl evlenen Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat evlilik yıldönümlerini kutladılar.
23.08.2021 Magazin
Cansel Elçin'den 'içlik' itirafı!
Cansel Elçin'den 'içlik' itirafı! Oyuncu Cansel Elçin, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle laflayan Elçin, geçtiğimiz haftalarda bir derginin çekimi için takım elbiseyle kayak yaptığı anlar hakkında konuştu.
14.04.2021 Magazin
Balçiçek'le Sohbete Geldik 23. bölüm fragmanı yayında!
Balçiçek'le Sohbete Geldik 23. bölüm fragmanı yayında! Bu haftaki konuklar Zeynep Tuğçe Bayat, Neslihan Yeldan ve Fatma Turgut.
7.04.2021 Televizyon
“Afili Aşk”ın İspanya başarısı!
“Afili Aşk”ın İspanya başarısı! Geçtiğimiz yıl Kanal D’de ekrana gelen “Afili Aşk”, İspanya’da yayınlanmaya başladı ve büyük ilgi gördü. Dizide rol alan Zeynep Tuğçe Bayat, İspanyolca canlı yayınlar yaparak oradaki hayranlarıyla buluştu.
7.03.2021 Televizyon
Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat evlendi
Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat evlendi Uzun zamandır birlikte olan Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat nikah masasına oturdu.
23.08.2020 Magazin
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı… Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk, final bölümü ile sevenlerine veda edecek. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Afili Aşk'ın final bölümünde Ceyda’nın getirdiği doktor Ayşe’nin gerçekten hamile olduğunu söyleyince Ayşe ve Kerem için yeni bir sayfa açılacak. Peki Afili Aşk 38. final bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk final bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 38. final bölümü fragmanı…
19.03.2020 Gündem
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı… Ekranların sevilen dizisi Afili Aşk, yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin sevenleri paylaşılan 37. bölüm fragmanı ile merakını arttırdı. Afili Aşk 37. yeni bölümde Ayşe artık buralardan gitmeyi düşünürken Kerem’le her şeyin başladığı yerde yeni bir maceraya girecek. Kerem’in Ayşe’ye şaşırtıcı teklifi ise yeni bir oyun planını devreye sokacak. Peki Afili Aşk 37. bölüm bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Afili Aşk 37. bölüm fragmanı…
12.03.2020 Gündem
Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları…
Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları… Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk’ın merakla beklenen 36. bölüm fragmanları yayınlandı. Afili Aşk'ın 36. bölüm fragmanında Ayşe'nin Kerem’i geri kazanmak için akılları durduracak planını devreye sokması dikkat çeken gelişmeler arasında yer alacak. Peki Afili Aşk 36. bölüm bu akşam var mı? Afili Aşk yeni bölüm ne zaman? İşte Afili Aşk 36. bölüm fragmanları…
5.03.2020 Gündem
Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 31. son bölümde neler oldu?
Afili Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 31. son bölümde neler oldu? Kanal D’nin sevilen dizisi Afili Aşk, dün akşam yayınlandı. Son bölümüyle yine heyecan yaratan dizide Kerem ve Ayşe boşandı. İşte Afili Aşk 31. son bölümünde olanlar ve Afili Aşk 32. Bölüm fragmanı…
30.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Tuğçe Bayat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep tuğçe bayat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.