Zeynep Çamcı

Zeynep Çamcı

Son dakika Zeynep Çamcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeynep Çamcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeynep Çamcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Çamcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep çamcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 zeynep çamcı haberi bulunmuştur. Tüm zeynep çamcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güzel Günler neden final yapıyor? Güzel Günler niye bitiyor?
Güzel Günler neden final yapıyor? Güzel Günler niye bitiyor? Güzel Günler dizisi neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Binnur Kaya, Zeynep Çamcı, Burak Dakak, Olgun Toker'in yer aldığı dizi 26'ıncı bölümüyle ekrana veda ediyor. Selma ve Mihran'ın kimselere duyurmada yapacağı nikah töreniyle seyirciye veda edecek Güzel Günler dizisi niye bitiyor? İşte detaylar...
18.06.2023 Televizyon
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti!
Leyla Tanlar ve Burak Dakak aşklarını ilan etti! 'Güzel Günler' dizisinin oyuncuları Leyla Tanlar ve Burak Dakak'ın set aşkı gerçek aşka dönüştü. İkili sosyal medyadan yayınladıkları pozlarla birlikteliklerini ilan etti.
20.02.2023 Magazin
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek…
Leyla ile Mecnun dizisi yeniden mi başlayacak? “Leyla ile Mecnun Exxen ile tekrar yayınlanacak” iddiası! O gemi bir gün gelecek… Leyla ile Mecnun yeniden mi yayınlanacak? TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bir döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin Acun Ilıcalı'nın ocak ayında piyasaya çıkardığı Exxen platformunda yeniden çekileceği iddia edildi. Leyla ile Mecnun dizisinin tekrar başlayacağı haberleri hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Peki, Leyla ile Mecnun yeniden mi başlıyor?
23.03.2021 Gündem
Burcu Biricik'in yeni imajı büyük beğeni topladı
Burcu Biricik'in yeni imajı büyük beğeni topladı Son olarak Kuzgun dizisinde Dila karakterini canlandıran Burcu Biricik, yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncunun yeni imajı takipçileri tarafından oldukça beğenilirken, söz konusu paylaşım adeta beğeni yağmuruna tutuldu.
22.02.2020 Magazin
Feride filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek?
Feride filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek? Oyuncu Zeynep Çamcı’nın senaryosunu kaleme aldığı yönetmenliğini de Ali Yorgancıoğlu’nun yaptığı Feride filmi yarın vizyona giriyor. Vizyona girmeden önce film ekibi basın mensuplarıyla bir araya gelerek, filmi anlattı. Peki, Feride filminin konusu nedir? Feride filminin oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor? Feride Filmi ne zaman vizyona girecek?
23.01.2020 Gündem
"Eskiden tek kaşlıydım!"
"Eskiden tek kaşlıydım!" Oyuncu Zeynep Çamcı, kaleme aldığı 'Feride' filminin galasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
22.01.2020 Magazin
Seda Güven'in yeni imajı dikkat çekti
Seda Güven'in yeni imajı dikkat çekti Çekimleri devam eden 'Feride' filmine konuk oyuncu olarak katılan Seda Güven, yeni imajıyla çok konuşulacak.
4.11.2019 Magazin
Seda Güven ile Ali Güzel evlendi
Seda Güven ile Ali Güzel evlendi Oyuncu Seda Güven sevgilisi Ali Güzel ile dünyaevine girdi.
22.06.2019 Magazin
Almanları zor ikna ettik
Almanları zor ikna ettik Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy ve Hatice Aslan’ın başrolünü oynadığı, FOX’ta ekrana gelen ‘Adı: Zehra’ dizisinin oyuncuları ilk bölümü önceki gün PM Maslak 1453’te düzenlenen yemekte izledi.
25.02.2018 Magazin
Zeynep Çamcı’ya Uzakdoğululardan yoğun ilgi!
Zeynep Çamcı’ya Uzakdoğululardan yoğun ilgi! Çekimleri Almanya’nın Frankfurt kentinde başlayan 'Adı Zehra' dizisinin başarılı oyuncusu Zeynep Çamcı, Avrupa’da Uzakdoğulu hayranlarının istilasına uğradı.
20.02.2018 Magazin
Adı: Zehra dizi konusu ve oyuncuları kimler?
Adı: Zehra dizi konusu ve oyuncuları kimler? Her geçen dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Adı: Zehra dizisi de yakında Fox TV'de yayınlanmaya başlayacak. Adı: Zehra dizisinin tanıtım fragmanı izleyiciyle buluştu. İşte merak edilen Adı: Zehra dizi konusu ve oyuncuları kimler?
29.09.2021 Gündem
'Adı: Zehra...' dizisinin çekimleri başladı!
'Adı: Zehra...' dizisinin çekimleri başladı! FOX'un iddialı dizisi, yakında ekran macerasına başlıyor.
14.12.2017 Televizyon
Kadrosu belli oldu!
Kadrosu belli oldu! FOX’un merakla beklenen yeni dizisi “Adı Zehra” için hazırlıklar son hız devam ediyor.
23.11.2017 Magazin
'Adı Zehra' dizisinin başrol oyuncusu belli oldu
'Adı Zehra' dizisinin başrol oyuncusu belli oldu atv'nin reyting rekortmeni dizileri 'Kırgın Çiçekler' ile 'Aşk ve Mavi' dizilerine imza atan NTC Medya yeni bir projenin hazırlığını sürdürüyor.
2.11.2017 Televizyon
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 28 Eylül Perşembe Trt 1 28 Eylül Perşembe günü tarihli yayın akışı 05.58’de İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı ile başlayacak. Daha sonra Trt 1 yayın akışı Doktor Geldi, İyilik Kulübü ve Yeşil Deniz adlı yerli dizinin yayınlanması ile devam edecek. Beni Böyle Sev adlı yerli dizinin ardından tekrar Doktor Geldi, Böyle Bitmesin ve Seksenler adlı yerli diziler Trt 1 ekranlarında olacak. Erhan Çelik ile Ana Haber’den sonra Uefa Avrupa Ligi Grup Maçı Konyaspor Vitoria Guimaeres ve Yalaza Trt 1’de yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Perşembe
Trt 1 yayın akışında bugün neler var? 21 Eylül Perşembe Trt 1’de 21 Eylül Perşembe günü yayın akışı İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı’nın saat 05.33’te yayınlanması ile birlikte başlayacak. Daha sonra ise Doktor Geldi, İyilik Kulübü, Yeşil Deniz, Beni Böyle Sev gibi programlar Trt 1 sabah kuşağında yayınlanacak. Böyle Bitmesin ve Seksenler dizilerin tekrarı ve Haber programları sonrasında, Doğrusu Ne? adlı program ve Bir Sevda İşi adlı film Trt 1 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 14 Eylül Perşembe TRT 1 14 Eylül Perşembe günü yayın akışı, İstiklal Marşı ile 06.13’te başlayacak. Hemen sonrasında TRT 1’in yeni programı Doktor Geldi ekranlarda olacak. İyilik Kulübü ve Yeşil Deniz sonrasında, Beni Böyle Sev ve Doktor Geldi adlı program yeni bölümüyle TRT 1 sabah yayınında sizlerle olacak. Böyle Bitmesin ve Seksenler adlı dizi sonrası, 20.00’da akşam kuşağında İstanbul Başakşehir’in Avrupa ligi macerası TRT 1 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Kara Yazı final kararı aldı!
Kara Yazı final kararı aldı! Kanal D'nin iddialı dizisi Kara Yazı, final kararı aldı. Kara Yazı 30 Nisan Pazar günü yayınlanacak olan 5. bölümüyle ekranlara veda edecek.
27.04.2017 Televizyon
'Savaşçı' dizisi pazar günlerinin reyting birinciliğini eline aldı
'Savaşçı' dizisi pazar günlerinin reyting birinciliğini eline aldı Fox'da ikinci bölümüyle ekrana gelen 'Savaşçı' dizisi pazar günlerinin reyting birinciliğini eline aldı. Dizi ilk bölümüyle de birinci olmuştu.
24.04.2017 Televizyon
"Merkezinde sevgi olan işleri seçiyorum"
"Merkezinde sevgi olan işleri seçiyorum" ‘Recep İvedik 3’, ‘Beni Böyle Sev’ ve ‘Seviyor Sevmiyor’ gibi yapımlarda canlandırdığı karakterlerle çok sevilen genç oyuncu Zeynep Çamcı, şimdilerde Kanal D’nin yeni dizisi ‘Kara Yazı’da Yaren’e hayat veriyor. Yaren’in sert ve farklı bir duruşu olduğunu anlatan Çamcı, “Ben hep merkezinde sevgi barındıran, gücünü bundan alan işlerde yer aldım” diyor
3.04.2017 Magazin
'Kara Yazı' dizisi başlıyor!
'Kara Yazı' dizisi başlıyor! Yapımını Dark Story; Sema Ergenekon Eylem Canpolat’ın yaptığı 'Kara Yazı' dizisi, 28 Mart Salı günü izleyicisi ile buluşacak.
21.03.2017 Televizyon
Emre Kınay'ın yeni dizisi belli oldu!
Emre Kınay'ın yeni dizisi belli oldu! Emre Kınay, Kanal D'de yayınlanacak 'Kara Yazı' dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkacak.
20.03.2017 Televizyon
Seviyor Sevmiyor dizisi final mi yapıyor? Resmi açıklama geldi
Seviyor Sevmiyor dizisi final mi yapıyor? Resmi açıklama geldi Seviyor Sevmiyor dizisi hayranlarını üzecek bir kararın altına imza attı. ATV ekranlarında yayınlanan Seviyor Sevmiyor dizisi reytinglerde yaşanan düşüş sonrası final yapma kararı aldı. İşte Seviyor Sevmiyor hayranlarını üzüntüye boğan haberin detayları...
7.02.2017 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Çamcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep çamcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.