Zerrin Güngör

Zerrin Güngör

Son dakika Zerrin Güngör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zerrin Güngör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zerrin Güngör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zerrin Güngör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zerrin güngör gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 zerrin güngör haberi bulunmuştur. Tüm zerrin güngör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Böyle kepazeliği asla izin vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında sert tepki: Böyle kepazeliği asla izin vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Etik Eğitimi ve Etik Eğitici Yetiştirilmesi İşbirliği Protokolü İmza Töreni'nde konuştu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddialarına tepki gösteren Erdoğan, "Böyle bir kepazeliğe, ahlâksızlığa, rezilliğe asla izin veremeyiz. Bir cumhurbaşkanının ailesini hedef alarak böyle bir süreci işletmek akıl kârı değildir" dedi.
26.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'kolları sıvadık' dedi ve duyurdu: Büyük kazanç olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'kolları sıvadık' dedi ve duyurdu: Büyük kazanç olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıtay Yeni Hizmet Binası ve 2021-2022 Adli Yıl Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ankara'ya şanına ve tarihine yakışır bir adliye binası kazandırmakta kararlıyız. Proje çalışmaları bitmek üzere, inşallah yıl bitmeden temeli atılacak." müjdesini paylaştı. Yeni bir yargı paketi konusuna da değinen Erdoğan, "Kolları sıvadık. Arkadaşlarımız en kısa zamanda bu yeni paketi Meclisin gündemine getirecekler." dedi.
1.09.2021 Gündem
Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına Zerrin Güngör atandı...
Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına Zerrin Güngör atandı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararına göre, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanlığına Zerrin Güngör atandı.
10.07.2021 Gündem
Danıştay Başkanlığı'na Zeki Yiğit seçildi
Danıştay Başkanlığı'na Zeki Yiğit seçildi Danıştay Başkanlığı'na, görev süresi dolan Zerrin Güngör'ün yerine 8. Daire Üyesi Zeki Yiğit seçildi.
7.05.2020 Gündem
Türkiye corona virüsü son dakika haberleri: Türkiye corona virüsü mücadelesi, son 24 saatte yaşananlar neler? Ölüm ve vaka sayısı, son açıklamalar…
Türkiye corona virüsü son dakika haberleri: Türkiye corona virüsü mücadelesi, son 24 saatte yaşananlar neler? Ölüm ve vaka sayısı, son açıklamalar… Sağlık Fahrettin Koca, Türkiye'de bugüne kadar Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısının 37'ye yükseldiğini, vaka sayısının bin 529 olduğunu açıkladı. Sağlık personelinin içinde pozitif olan vakaların olduğunu da dile getiren Sağlık Bakanı, "Kit açısından sorunumuz olmadığını, bundan sonraki süreçte bu taramalar, sayılar daha çok artmış olacak" dedi. Türkiye’de maske üretiminin de başlayacağını söyleyen Sağlık Bakanı, kadroya 32 bin personel alınacağını duyururken, İletişim Başkanlığı, dünya genelinde yeni tip corona virüsünün (Kovid-19) görüldüğü ülkelerdeki vaka, ölüm ve taburcu sayılarına ilişkin açıklama yaptı. İşte Türkiye corona virüsü son dakika haberleri…
24.03.2020 Corona Virüsü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Leyla ile Mecnun oyununu izledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Leyla ile Mecnun oyununu izledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Devlet Tiyatrosunca sahnelenen "Leyla ile Mecnun" oyununu izledi.
2.01.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İntikam alma hissiyle girişilen bir saldırıyla karşı karşıyayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İntikam alma hissiyle girişilen bir saldırıyla karşı karşıyayız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Töreninde konuştu. Nobel Edebiyat Ödülü'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı, "Bugün adeta binlerce yılın intikamını alma hissi ile girişilen bir saldırı ile karşı karşıyayız" diye konuştu.
12.12.2019 Siyaset
Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanıyor!
Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanıyor! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, 96. yılında tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sınırımızda terör koridorunu dağıttık" ifadesini kullandı. Anıtkabir'den ayrılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde tebrikleri kabul etti.
29.10.2019 Siyaset
CSO yeni sezon açılışı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı
CSO yeni sezon açılışı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni sezon açılışı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.
30.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kararlıyız' dedi ve canlı yayında duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kararlıyız' dedi ve canlı yayında duyurdu 2019-2020 Adli Yıl Açılış Töreni'ninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Önümüzdeki dönemde devam ettireceğimiz dinamik reform süreciyle inşallah demokrasimizi güçlendireceğiz. Yargı süreçlerini sadeleştirerek uyuşmazlıklar için alternatif çözüm yolları geliştirerek bu reformu kısa sürede hayata geçirmekte kararlıyız" dedi.
2.09.2019 Gündem
AYM Başkanı Arslan:  236 bin bireysel başvurunun 190 bini karara bağlandı
AYM Başkanı Arslan: 236 bin bireysel başvurunun 190 bini karara bağlandı AYM Başkanı Zühtü Arslan, "Bireysel başvuru hakkının tanındığı 23 Eylül 2012'den bugüne kadar 236 bin civarındaki başvurudan 190 binini karara bağladık" dedi.
25.07.2019 Gündem
Yargıda yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı!
Yargıda yeni dönem! Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı! Yargı Reformu Stratejisi tanıtım toplantısında konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Tutuklama tedbirinin ölçülü olması için adımlar atıyoruz." dedi. Erdoğan ayrıca, "Hukuk fakültelerinin eğitim süresi 5 yıla çıkartılırken, kontenjanları ise azaltılacak" açıklamasında bulundu.
30.05.2019 Siyaset
Danıştay Başkanı'ndan flaş açıklamalar!
Danıştay Başkanı'ndan flaş açıklamalar! Danıştay Başkanı Güngör, "Uzun süredir, sistematik olarak yargıya sızan ve stratejik makamları ele geçiren Fetullahçı Terör Örgütü mensupları, yargının en temel değerleri olan bağımsızlık ve tarafsızlığı ayaklar altına almıştır. Yargı kararlarına eleştiri getirilirken, yargı ve yargıçlar, idarenin yandaşı ya da idarenin faaliyetlerine sürekli engel çıkaran bir güç gibi değerlendirilmemelidir" dedi.
10.05.2019 Gündem
Danıştay Başkanı Güngör'den Anıtkabir'e ziyaret
Danıştay Başkanı Güngör'den Anıtkabir'e ziyaret Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve beraberindeki heyet, Danıştayın kuruluşunun 151. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
9.05.2019 Gündem
Anayasa Mahkemesi 57 yaşında... Devletin zirvesi törende buluştu
Anayasa Mahkemesi 57 yaşında... Devletin zirvesi törende buluştu Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, yargı bağımsızlığının, demokratik hukuk devletinin olmazsa olmaz gereklerinden olduğunu belirterek, "Son yıllarda yaşadığımız tecrübeler, yargının sadece yasama ve yürütmeye karşı değil aynı zamanda her türlü paralel yapı ve oluşuma karşı da bağımsız olması gerektiğini göstermiştir." dedi.
25.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahidi oldu Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ'ın oğlu Alperen Bozdağ ile Elif Büşra Şuşoğlu'nun nikahına katılarak şahitlik yaptı.
11.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ahmet Özhan konseri
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Ahmet Özhan konseri Türk Klasik ve Tasavvuf müziğinin usta yorumcu ve bestecisi Ahmet Özhan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Ankaralılar’a unutulmaz bir konser verdi. Ahmet Özhan ve İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu'nun birbirinden seçkin 30 eseri icra ettiği konsere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da katıldı.
12.03.2019 Kültür Sanat
AYM Başkanı Arslan: 2012'den bugüne 176 bin bireysel başvuru sonuçlandırıldı
AYM Başkanı Arslan: 2012'den bugüne 176 bin bireysel başvuru sonuçlandırıldı Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, yoğun iş yüküne rağmen bireysel başvuruların makul bir sürede sonuçlandırmaya çalışıldığını söyledi. Arslan, "23 Eylül 2012'den bugüne kadar toplam 216 bin civarındaki başvurudan 176 binini sonuçlandırmış bulunmaktayız. Yapılan başvuruları karşılama oranımız da her geçen yıl artmaktadır" dedi.
20.02.2019 Gündem
Meclis Başkanı Yıldırım: Bir ülkede her şeyin başı hukuktur
Meclis Başkanı Yıldırım: Bir ülkede her şeyin başı hukuktur TBMM Başkanı Binali Yıldırım, bir ülkede her şeyin başının hukuk olduğunu belirterek, "Hukukun üstünlüğü, hukuk devleti algısının yara aldığı, zarar gördüğü ülkelerde hiçbir alanda gelişme kaydetmek mümkün değil. Vatandaşın devlete her alanda güvenin daha da artırılması için, hukuk devleti istisnasız ve eksiksiz uygulanmalıdır. Hukuk devleti konusunda eleştirilerin kaynağını sadece idarede aramak yanlıştır" dedi.
14.02.2019 Siyaset
Danıştay 2018’e kadar neden karar vermedi?
Danıştay 2018’e kadar neden karar vermedi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Andımız’la ilgili 2013 tarihli düzenlemeyi iptal eden Danıştay’a “Biz kalkıp izin alacaksak o zaman ben bu makamda durmayayım, çekip gideyim” diye tepki gösterdi: 2018’e kadar acaba niçin bu konuda bir karar verilmedi de şimdi veriliyor
24.10.2018 Siyaset
Oktay, Danıştay Başkanı Güngör'ü kabul etti
Oktay, Danıştay Başkanı Güngör'ü kabul etti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör'ü kabul etti.
24.09.2018 Siyaset
TBMM'de 'adli yıl' açılış resepsiyonu
TBMM'de 'adli yıl' açılış resepsiyonu Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, adli yıl açılış töreni ve Yargıtay Onur Günü nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Havuzlu Bahçe'de resepsiyon verdi.
3.09.2018 Gündem
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor!
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor! 24 Haziran seçimlerinin ardından Meclis, milletvekillerinin yemin töreni için toplandı. İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, en yaşlı milletvekili sıfatıyla geçici olarak Meclis'e başkanlık ediyor. TBMM'nin ilk oturumu Yılmaz'ın konuşması ile açıldı.Yılmaz konuşmasının ardından yemin eden ilk isim oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yemin töreni için Meclis'e geldi.Milletvekili sayısının 550'den 600'e çıkması nedeniyle bazı milletvekillerinin ayakta kaldığı, bazılarının da komisyon sıralarına oturduğu görüldü.
7.07.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım veda turunda
Başbakan Yıldırım veda turunda Başbakan Yıldırım, veda ziyaretleri kapsamında TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı ziyaret etti.
3.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da akşam yemeğine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da akşam yemeğine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın kuruluşunun 150. yılı dolayısıyla verilen akşam yemeğine katıldı.
12.05.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Zerrin Güngör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zerrin güngör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.