Emine Erdoğan, Olena Zelenska ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, Olena Zelenska ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin eşi Olena Zelenska ile bir araya geldi.
2.10.2022 Siyaset
First Lady Olena Zelenska kocasının kararını televizyondan öğrenmiş: Pasaportum bile hazır değildi...
First Lady Olena Zelenska kocasının kararını televizyondan öğrenmiş: Pasaportum bile hazır değildi... Rus ordusunun Ukrayna topraklarındaki işgali devam ederken bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'nin eşi First Lady Olena Zelenska, The Guardian Gazetesi'ne dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşgal öncesi savaşın başlayacağına inanmadığını söyleyen Zelenska "Elbette kimse benimle askeri sırları paylaşmadı. Açıkçası savaşın olacağına inanmıyordum. Pasaportum bile hazır değildi" ifadelerini kullandı.
18.06.2022 Dünya
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı...
'Zelenski'nin en güçlü silahı' Olena Zelenska! Ukrayna First Lady'si bu kez bir mektup yazdı... Rusya Ukrayna Savaşı'nın 14'üncü gününe girdiği dakikalarda, dünyanın dört bir yanından milyonlarca kişinin sosyal medya akışlarına bir paylaşım düştü. Ukrayna lideri Zelenski'nin eşi Olena Zelenska'nın "Küresel Medyaya Açık Mektup" başlığıyla paylaştığı çok güçlü ifadeler içeren metin, Zelenska için neden "Ukrayna'nın en güçlü silahı" yorumları yapıldığını da bir kez daha ortaya koymuş oldu...
9.03.2022 Dünya