Zeki Demirkubuz

Zeki Demirkubuz

Son dakika Zeki Demirkubuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeki Demirkubuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeki Demirkubuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeki Demirkubuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeki demirkubuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 zeki demirkubuz haberi bulunmuştur. Tüm zeki demirkubuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi!
Ulaş Tuna Astepe: Yanlış anlaşılmaktansa hiç anlaşılmayayım daha iyi! TRT 1 dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nda ' 'Hızır Reis' karakterini canlandıran Ulaş Tuna Astepe (33), YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu.
25.03.2022 Magazin
Miray Daner'den evlilik iddialarına yanıt!
Miray Daner'den evlilik iddialarına yanıt! Elçin Sangu, Ali Seçkiner Alıcı, Elif Ürse, Kerem Arslanoğlu ve Ersin Arıcı’nın oynadığı 'Şehirde Kimse Yokken’in prömiyerine sevgilisi Oğulcan Engin ile katılan Miray Daner, yeni projeleri ve ilişkisi hakkında konuştu.
24.02.2022 Magazin
'Oğlumu kendimden yetenekli buluyorum'
'Oğlumu kendimden yetenekli buluyorum' Usta sanatçı Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu, yönetmen Tomris Giritlioğlu oldu.
21.08.2021 Magazin
Usta yönetmen Ali Utku hayatını kaybetti
Usta yönetmen Ali Utku hayatını kaybetti 'Melekler Evi', 'Karşılaşma', 'Masumiyet' ve 'Yazgı' gibi Türk sinemasının iddialı filmlerinin görüntü yönetmenliğini üstlenen usta sinemacı Ali Utku, 61 yaşında hayatını kaybetti.
23.01.2021 Gündem
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı
Altın Portakal'a 'Bozkır' damgası: 10 ödülle rekor kırdı Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Ali Özel'in yönetmenliğini yaptığı 'Bozkır', aldığı 10 ödül ile festivale damga vurdu.
2.11.2019 Magazin
Son başvuru tarihi 1 Mayıs!
Son başvuru tarihi 1 Mayıs! Lise öğrencilerinin çektikleri kısa filmleriyle katılabilecekleri Altın Boğa Kısa Film Yarışması'na başvurular başladı.
17.04.2019 Kültür Sanat
Altın Boğa Kısa Film Yarışması'nın başvuruları başladı!
Altın Boğa Kısa Film Yarışması'nın başvuruları başladı! Lise öğrencilerinin katılımıyla düzenlenecek olan 16. Uluslararası Altın Boğa Kısa Film Yarışması başvuruları başladı.
28.02.2019 Kültür Sanat
Ümit Benan 2019’a yeni aşkıyla girdi
Ümit Benan 2019’a yeni aşkıyla girdi Ece Sükan’la evliliği 2017 yılında sona eren Ümit Benan, oyuncu Cemre Ebüzziya ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift aşklarını sosyal medyada paylaştıkları fotoğrafla duyurdu.
3.01.2019 Magazin
Öykü Karayel kimdir?
Öykü Karayel kimdir? Öykü Karayel güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Bugün başlayacak olan Muhteşem İkili dizisinde başrol oyuncu olarak yer alan Öykü Karayel'in hayatına dair merak edilen bilgileri derledik.
1.11.2018 Gündem
Ünlü oyuncunun 20 gündür cezaevinde olduğu ortaya çıktı!
Ünlü oyuncunun 20 gündür cezaevinde olduğu ortaya çıktı! En son 'Vatanım Sensin'in 'Dağıstanlı'sı olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu Ufuk Bayraktar, 2007'de karıştığı bir olay yüzünden cezaevine girdi.
9.09.2018 Magazin
Kosova’dan ödül aldı
Kosova’dan ödül aldı Caner Cindoruk, ‘PriFest Uluslararası Film Festivali’nde yönetmenliğini Zeki Demirkubuz’un üstlendiği ‘Kor’ filmindeki performansıyla ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görüldü.
21.07.2017 Magazin
Zeki Demirkubuz Hollywood'ta
Zeki Demirkubuz Hollywood'ta Los Angeles Türk Film Festivali 5.yılında, Los Angeles'ta gerçekleşecek.
3.04.2017 Kültür Sanat
'Damat Koğuşu' Sofya Film Festivali yolcusu!
'Damat Koğuşu' Sofya Film Festivali yolcusu! Yönetmenliğini İlker Savaşkurt’un yaptığı “Damat Koğuşu (Groom's Block)” bu yıl 21. kez düzenlenecek olan Sofya Film Festivali’nde boy gösterecek.
14.03.2017 Kültür Sanat
'Kor'dan 3 dalda adaylık
'Kor'dan 3 dalda adaylık Yönetmen Zeki Demirkubuz, Asya Pasifik Film Ödülleri kapsamında, "Kor" filmi ile "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen" dallarında, oyuncu Aslıhan Gürbüz ise "En İyi Kadın Oyuncu" dalında aday gösterildi...
26.10.2016 Kültür Sanat
Şebnem Hassanisoughi kimdir?
Şebnem Hassanisoughi kimdir? Kanal D ekranların yayınlanan Beyaz Show'a Şebnem Hassanisoughi konuk oluyor? Peki Şebnem Hassanisoughi kimdir? İşte Şebnem Hassanisoughi hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları ve ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Ödüllü filmler Boğaziçi'nde
Ödüllü filmler Boğaziçi'nde Senenin en dikkat çeken, prestijli festivallerde övgüler toplamış filmlerini kampüse taşıyan Boğaziçi Üniversitesi’nin sinema salonu SineBU, bu ay tam 1 yaşında! SineBU birinci yaşında Goodnight Mommy, The Brand New Testament ve Toz Bezi gibi ödüllü filmleri sinemaseverlerle buluşturuyor.
2.05.2016 Kültür Sanat
´Kor´ Film Fragmanı
´Kor´ Film Fragmanı Zeki Demirkubuz´un yeni filmi ´Kor´un fragmanı sizlerle...
12.04.2016 Sinema-Dizi
Vildan Atasever: Nefret ediyorum
Vildan Atasever: Nefret ediyorum Panelde gergin anlar. Vildan Atasever, 'Kadının Dünya ve Türkiye Sinemasında Temsili' başlıklı panelde, yazar Ali Can Sekmeç'in "Kafaların dönüp baktığı kadın" tanımlamasına sert tepki gösterdi. Atasever, "Kadının bu şekilde anlatılmasından nefret ediyorum" dedi
4.12.2015 Magazin
'Gerçek aşk zarar vermez'
'Gerçek aşk zarar vermez' ‘Poyraz Karayel’ dizisinde ve Zeki Demirkubuz’un ‘Bulantı’sında çok farklı iki kadın olarak karşımıza çıkan Şebnem Hassanisoughi Makaron’a konuştu: “Yaşamda kendiliğinden, dürüstçe yaşanan hiçbir şey zarar vermez...
31.10.2015 Magazin
Zeki Demirkubuz'un 'Bulantı' filminin ilk fragmanı
Zeki Demirkubuz'un 'Bulantı' filminin ilk fragmanı Zeki Demirkubuz'un 'Bulantı' filminin ilk fragmanı
3.09.2015 Sinema-Dizi
Engin Günaydın Kimdir?
Engin Günaydın Kimdir? Önceki gün Cihangir'de görüntülenen ünlü oyuncu Engin Günaydın, muhabirlere bir itirafta bulunarak artık oyunculuk yapmayacağını söyledi. Ünlü oyuncunu bu kararı sevenlerini derinden etkiledi. Peki Engin Günaydın kimdir?
3.09.2015 Magazin
İlk kez kamera önünde
İlk kez kamera önünde Yönetmen Zeki Demirkubuz, 3 yıllık bir aradan sonra yeni filmi ‘Bulantı’ ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor...
28.08.2015 Magazin
Zeki Demirkubuz'dan yeni film: Bulantı
Zeki Demirkubuz'dan yeni film: Bulantı Yönetmen Zeki Demirkubuz, üç yıllık bir aradan sonra yeni filmi Bulantı ile sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Üstelik filmin başrolünde Şebnem Hassanisoughi, Öykü Karayel, Çağlar Çorumlu gibi isimlerin yanı sıra ünlü yönetmeni de izleyeceğiz.
28.08.2015 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Zeki Demirkubuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeki demirkubuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.