Zayıflama İlacı

Zayıflama İlacı

Son dakika zayıflama ilacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zayıflama ilacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zayıflama ilacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zayıflama İlacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zayıflama ilacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 zayıflama ilacı haberi bulunmuştur. Tüm zayıflama ilacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu!
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu! “Real Housewives of New Jersey” ismindeki reality gösterinin oyuncularından Jennifer Fessler, zayıflama ilaçları hakkında yaptığı itiraflarla çok konuşuldu. Fessler, ne yerse kilo kaybettiğini fark edince sağlıksız beslenmeyi de durduramadı. Fessler, "Hayatımda ilk kez pizza, dondurma gibi şeyler yiyerek kilo verdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.12.2023 Magazin
Zayıflama ilacı tehlike saçıyor! Mide felci ve kansere neden oluyor
Zayıflama ilacı tehlike saçıyor! Mide felci ve kansere neden oluyor Zayıflama iğnesi kullananları ilgilendiren son dakika uyarısı! İnternette “zayıflatıcı ilaç” olarak satılan “Ozempic” adlı iğnenin doktor kontrolü dışında kullanılmasının mide felcine ve kansere neden olabileceği açıklandı. İşte detaylar...
29.07.2023 Sağlık
Herkes bunu konuşuyor! Pes etmedi, tam 190 kilo verdi, işte yeni hareketi
Herkes bunu konuşuyor! Pes etmedi, tam 190 kilo verdi, işte yeni hareketi 5 yıl boyunca sıkı bir diyet ve spor programı uygulayan 44 yaşındaki kadın tam 190 kilo verdi. Değişimi sosyal medyada viral olan kadın sıradaki hamlesini gözyaşları ile duyurdu.
11.01.2023 Dünya
Zayıflamak için internetten ilaç aldı, 350 kiloyu aştı: "Ben yandım kimse yanmasın"
Zayıflamak için internetten ilaç aldı, 350 kiloyu aştı: "Ben yandım kimse yanmasın" Zayıflamak için internetten ilaç alan 40 yaşındaki Gül Sevim Turp, iddiaya göre 100'lü kilolardayken ilaç kullanımının ardından felç geçirip 350 kiloyu aşarak yerinden oynayamaz hale geldi, eşi de tedavi sırasında terk etti. Geçirdiği tüp mide ameliyatı sonrası kilo vermeye başlayan Turp, “Kiloluydum ama bu kadar değildim. Zayıflamak için internetten kimse bir şey almasın, ben yandım kimse yanmasın. Firma beni her yerden engelledi, evliydim eşim beni bırakıp başka bir kadınla gitti. Ameliyat öncesi çok mutsuzdum ama şimdi çok mutluyum” dedi.
11.01.2023 Vatan TV
İnternetten aldığı zayıflama ilacı hayatını kabusa çevirdi! Eşinin yaptığı karşısında ise perişan oldu
İnternetten aldığı zayıflama ilacı hayatını kabusa çevirdi! Eşinin yaptığı karşısında ise perişan oldu Zayıflamak için internetten ilaç alan 40 yaşındaki Gül Sevim Turp, iddiaya göre 100'lü kilolardayken ilaç kullanımının ardından felç geçirip 350 kiloyu aşarak yerinden oynayamaz hale geldi. Eşinin bu zor süreçte yaptığı karşısında yıkılan Turp, internetten zayıflama ilacı almak isteyenleri de uyardı.
11.01.2023 Yaşam
Beslenme hataları ile Alzheimer arasında nedensellik bağı var!
Beslenme hataları ile Alzheimer arasında nedensellik bağı var! Beslenmenin psikolojik yönüne dikkat çeken Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, beslenme tercihlerinin ruh sağlığı üzerindeki etkilerine işaret etti. Bağırsak sağlığının önemini vurgulayan Tarhan, “Bağırsaklar beyindeki serotoninin fabrikası gibi çalışıyor. Beyin gibi fonksiyon yapmıyor ama beyine malzeme üretiyor. Beynin yakıtını bağırsak hazırlıyor.” dedi. Prof. Dr. Tarhan “Beynin temel yakıtının sağlıksız olması ve beslenme hataları ile ileri yaşlarda obezite ve Alzheimer arasında nedensellik bağı var.” uyarısında bulundu.
5.03.2022 Sağlık
Zayıflama ilacına rekor ceza! Binlerce kişiyi öldürdü
Zayıflama ilacına rekor ceza! Binlerce kişiyi öldürdü Binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Servier’in ürettiği “Mediator” isimli zayıflama hapıyla ilgili açılan davada şirketin suçlu bulunduğu ve 2.7 milyon euro para cezasına çarptırıldığı açıklandı.
29.03.2021 Sağlık
Bitki çaylarına dikkat
Bitki çaylarına dikkat İç Hastalıkları ve Fitoterapi (Bitkiler ve doğal ürünlerle tedavi) Bilim Uzmanı Dr. Mehmet Emin Erdem, hastalıklardan korunmak, özellikle zayıflamak için kullanılan kulaktan dolma bilgiler ile tüketilen bitki çaylarının, bazı durumlarda faydadan çok zarar verdiğine dikkat çekti.
7.01.2020 Sağlık
‘Gıda takviyesi’ne zehir katıyorlar!
‘Gıda takviyesi’ne zehir katıyorlar! İstanbul’da denetlenen bitkisel macun, bitkisel kahve, cinsel güç artırıcı çikolatalarda ölümcül kimyasallar tespit edildi. 102 bin işletmeden 36’sı hakkında suç duyurusunda bulunulurken, bu kimyasalların ölüme yol açabileceği konusunda uzmanlar uyardı.
8.08.2019 Gündem
İnternetten buldu, 9 ay komada kaldı, hala satılıyor!
İnternetten buldu, 9 ay komada kaldı, hala satılıyor! Ölümcül zayıflama çayı ve ürünleri internet siteleri ve aktarlarda satılmaya devam ediyor. Milliyet’e konuşan uzmanlar, “Bu tip ürünlerin ruhsat ve denetimi tamamen Sağlık Bakanlığı’na devredilmeli” diyor
3.08.2019 Gündem
Hadise uyardı: Güvenmeyin ve itibar etmeyin!
Hadise uyardı: Güvenmeyin ve itibar etmeyin! Hadise, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine önemli bir uyarıda bulundu.
14.05.2019 Magazin
Sağlık Bakanlığı uyardı! ‘Bizim onayımız yok…’
Sağlık Bakanlığı uyardı! ‘Bizim onayımız yok…’ Sağlık Bakanlığı "Meksika biber hapı” isimli ürünün Bakanlık onaylı, izinli bir ürün olmadığını bildirdi.
25.07.2018 Sağlık
Sağlık Bakanlığından 'Meksika biber hapı' uyarısı
Sağlık Bakanlığından 'Meksika biber hapı' uyarısı Sağlık Bakanlığı "Meksika biber hapı” isimli ürünün Bakanlık onaylı, izinli bir ürün olmadığını bildirdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "İlaç olmadığı halde ilaç izlenimi verilerek reklam ve tanıtımları yapılan bu ve benzeri ürünlere vatandaşlarımızın kesinlikle itibar etmemesi ve satın almaması büyük önem arz etmektedir" denildi.
25.07.2018 Gündem
Bakanlık uyardı! 'Ölüm hapı' geri döndü...
Bakanlık uyardı! 'Ölüm hapı' geri döndü... 7 yıl önce 3 genç kadının ölümüne sebep olduğu için toplatılan ‘Pepper Time’ (kırmızıbiber) adlı zayıflama hapı, Sağlık Bakanlığı’nın yasaklamasına rağmen yine sanal raflarda.
10.09.2017 Sağlık
3 kadını öldürdü, yine ortaya çıktı
3 kadını öldürdü, yine ortaya çıktı 7 yıl önce 3 genç kadının ölümüne sebep olduğu için toplatılan ‘Pepper Time’ (kırmızıbiber) adlı zayıflama hapı, Sağlık Bakanlığı’nın yasaklamasına rağmen yine sanal raflarda. Tok tuttuğu iddia edilen ama toksik olan ‘sibutramin’ adlı molekülü Çin’den alan sahteciler, sahte ürünü Türkiye’de kapsüllere doldurup satıyor. Ebru Atabeyoğlu (24), Nilay Dinçer (23) ve Hülya Işıkçı (40), 2010’da ART arda öldü. 3’ünün de bilinen bir rahatsızlığı yoktu. Ortak noktaları, hızlı zayıflama iddiasındaki bir hap kullanmalarıydı.
9.09.2017 Yaşam
Sağlık Bakanlığı 'öldüren zayıflama hapı'nı takibe aldı!
Sağlık Bakanlığı 'öldüren zayıflama hapı'nı takibe aldı! Adana’da internetten aldığı zayıflama ilacını kullanan 29 yaşındaki Mustafa Yiğit'in yaşamını yitirdiği iddiaları üzerine Sağlık Bakanlığı, söz konusu ürünü takibe aldı.
22.08.2017 Sağlık
Zayıflama ilacı  1 günde öldürdü
Zayıflama ilacı 1 günde öldürdü İnternetten aldığı Çin malı zayıflama hapından kullanan tekniker 29 yaşındaki Mustafa Yiğit, fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti
19.08.2017 Yaşam
Zayıflama ilaçları karaciğeri bitiriyor!
Zayıflama ilaçları karaciğeri bitiriyor! Obezite ve hareketsiz bir yaşam tarzının yanı sıra zayıflama hapları va zayıflamak için gelişigüzel kullanılan bitkiler de karaciğerin sonunu hazırlıyor.
5.12.2016 Sağlık
Rumeysa Doğu 9 aylık yaşam mücadelesini kazandı
Rumeysa Doğu 9 aylık yaşam mücadelesini kazandı Batman’da ‘FX15’ adlı zayıflama ilacını kullandıktan sonra kalp krizi geçirerek komaya giren Rumeysa Doğu, 9 aylık yaşam mücadelesinin ardından yoğun bakımdan çıktı ve taburcu oldu. 17 yaşındaki genç kız, “Aylardır ölü gibi hastanede yatmama neden olan zayıflama ilaçları yasaklansın. Benim yaşadıklarımı başkası da yaşamasın” açıklamasında bulundu
14.05.2016 Yaşam
İstanbul'da sahte ilaç operasyonu
İstanbul'da sahte ilaç operasyonu İzmir'de lise öğrencisi Belgin E.'nin internet üzerinden satın aldığı zayıflama ilacıyla hayatını kaybetmesi polisi harekete geçirdi
23.03.2016 Yaşam
Yeşim Ceren Bozoğlu uyardı! Sakın kanmayın
Yeşim Ceren Bozoğlu uyardı! Sakın kanmayın Son olarak O Hayat Benim'de karşımıza çıkan ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, sosyal medyadan kendi adını kullanarak zayıflama ilacı satanlara isyan etti...
4.08.2015 Magazin
Bakanlık harekete geçti!
Bakanlık harekete geçti! Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, zayıflama hapı kullanan R...
21.07.2015 Yaşam
Zayıflama ilaçlarını kulanmayın
Zayıflama ilaçlarını kulanmayın ABD’de yaşayan ünlü Türk kalp cerrahı Prof...
21.07.2015 Sağlık
Zayıflama ilacıyla komaya girdi
Zayıflama ilacıyla komaya girdi Batman'da internet üzerinden satın aldığı zayıflama ilacını kullandığı öne sürülen Rumeysa Doğu (16), rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
19.07.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Zayıflama İlacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zayıflama ilacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.