Zarf

Zarf

Son dakika zarf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zarf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zarf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zarf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zarf gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.062 zarf haberi bulunmuştur. Tüm zarf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı
Vergi dairesinde rüşvete suçüstü operasyon yapıldı! O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yakalandı İstanbul'da vergi borcu olan bir kişi, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek vergi Dairesi'nde görevli vergi uzmanı ile icra memuru hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine mali şube ekipleri tarafından para aldıkları sırada suçüstü yakalandı. Şüphelilerin rüşvet aldıkları anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.
23.04.2024 Gündem
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur?
Fiilimsi Nedir, Ne İşe Yarar? Fiilimsiler Nasıl Bulunur? Fiilimsiler, fiillere gelir ve fiilleri isim yaparlar. Fiilden türetilen bu sözcüklerin cümle içinde zarf, sıfat ya da isim olması mümkündür.
22.04.2024 Gündem
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
Sandığımdan kaç oy (hangi parti) çıktı? Seçim sandığımdan hangi aday (kim) çıktı, hangi parti kazandı? Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim? "Sandığımdan hangi aday, kaç oy çıktı 2024, hangi parti kazandı?" sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 32 ilde seçmenler, saat 07.00'den itibaren sandık başına gitti, diğer illerde de oy verme ise saat 08.00'de başladı. Oy verme işlemlerinin sona erip sandıkların sayılmaya başlamasının ardından vatandaşlar oy kullandıkları sandıklardan hangi adayın ne kadar oy aldığını araştırmaya başladı. Peki, Oy kullandığım sandık sonucunu nasıl öğrenirim?
31.03.2024 Gündem
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi
Yozgat'ta Manisa'da sandık başından 2 acı haber! Kalp krizi geçiren 2 kişi yaşamını yitirdi Yozgat'ta Lök köyünde oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren yetmiş altı yaşındaki Mustafa İldiş, hayatını kaybetti. Manisa'nın Alaşehir ilçesinde de sandığa oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren 73 yaşındaki Hasan Çay yaşamını yitirdi.
31.03.2024 Gündem
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız
AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan açıklama: Seçim sonuçlarını çok hızlı alacağız AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Şimdi yeni bir yarış başlıyor. Bu seçimde biraz daha kendimizle yarışacağız ve sonuçları çok hızlı bir şekilde alacağız. Sandık başında görevlilerimiz var. İlk sayım büyükşehir sayımlarıyla başlıyor. Daha sandık sonuçlarına bağlanmadan bizim arkadaşlarımız not alıyor ve SAS'a giriyor. 1 milyon aktif, 1 milyon da lojistiğini sağlayan arkadaşlarımızla bu işi gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
31 Mart seçiminde kaç pusula olacak? Tek zarf mı olacak? İşte Yerel Seçimler hakkında merak edilen 10 detay
31 Mart seçiminde kaç pusula olacak? Tek zarf mı olacak? İşte Yerel Seçimler hakkında merak edilen 10 detay 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanıyor. YSK 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için hazırladığı takvim işliyor. 81 il, 973 ilçe, 390 belde belediye başkanı ile 50 bini aşkın muhtar belirlenecek. Diğer yandan il genel meclis üyeliği, belediye meclis üyeliği seçimleri de gerçekleştirilecek.
21.03.2024 Gündem
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin
TMSF'den satılık araç ihalesi! Kritik uyarı, aman gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
Zarf Tümleci Nedir, Özellikleri Nelerdir? Zarf Tümleci Örnekleri Nelerdir?
Zarf Tümleci Nedir, Özellikleri Nelerdir? Zarf Tümleci Örnekleri Nelerdir? Cümlenin ögelerinden biri olan zarf tümleci, en önemli yapılar içerisinde gelir. Aynı zaman dilbilgisinde belli sorular üzerinden cümle içerisinde ortaya çıkar ve anlaşılır. Bunlar genelde yükleme ne zaman, nasıl, ne kadar, nereye ya da hangi takdirde gibi sorulardır.
5.02.2024 Gündem
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri...
Zarf Fiil Ekleri Nelerdir, Nasıl Kodlanır? Zarf Fiil Örnekleri... Fiilimsiler konusu öğrencileri zorlayan konulardan birisidir. Fiillere getirilen ekler ile fiilimsiler oluşur ve 3’e ayrılır. Bunlar isim, sıfat ve zarf fiil olmak üzeredir. Bu sebeple fiilimsiler konusunda gelen eklerin ezberlenmesi önemlidir. Sorulara doğru yanıt verebilmek içinde öğrenilmesi gereken bir konudur.
5.02.2024 Gündem
Sözcük Türleri Nelerdir? Sözcükler Türlerine Göre Kaça Ayrılır, Örnekleri Nelerdir?
Sözcük Türleri Nelerdir? Sözcükler Türlerine Göre Kaça Ayrılır, Örnekleri Nelerdir? Kullanım amacına bağlı olarak sözcük türleri Türkçede birçok farklı seçenek üzerinden ele alınır. Genel olarak ise üç ana gruba ayrılmak suretiyle amaca uygun şekilde kullanılır. Aynı zamanda kelime türü ile birlikte sözcük türü olarak ifade edilebilir. Bunlar içerisinde genel olarak isimler, fiiller ve edatlar yer alır. Aynı zamanda başlıca ele alınan bu gruplar kendi içerisinde detaylı şekilde ayrılır.
4.02.2024 Gündem
Sıralı Cümle Nedir, Özellikleri Nelerdir? Sıralı Cümle Örnekleri...
Sıralı Cümle Nedir, Özellikleri Nelerdir? Sıralı Cümle Örnekleri... Bir ünlemi, ifadeyi, soruyu veya emiri dile getirmeye yarayan anlamlı kelimeler dizisine cümle veya tümce denilmektedir. Genellikle özne, nesne, tümleç, yüklem gibi öğelerden oluşan cümlelerin anlamları yan cümleciklerle pekiştirilebilir. Bir diğer ifadeyle cümleler kullanılarak çeşitli duygu ve düşünceler ifade edilir. Bir cümlenin doğru şekilde kurulabilmesi için yüklem büyük önem taşır.
4.02.2024 Gündem
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Sıfat Tamlaması Nedir, Nasıl Bulunur? Sıfat Tamlamalarının Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? İsim soylu kelimelerin nicelik ve nitelik bakımından tanımlandıkları, en az iki kelimeden oluşan söz gruplarına tamlama denir. Tamlamalar isim ve sıfat tamlaması olarak ikiye ayrılır. İsim tamlamalarında sadece isim soylu kelimeler yer alırken, sıfat tamlamalarında sayı, soru, işaret ve niteleme sıfatları yer alabilir. 
4.02.2024 Gündem
Dolaylı Tümleç Nedir, Nasıl Bulunur? Dolaylı Tümleç Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Dolaylı Tümleç Nedir, Nasıl Bulunur? Dolaylı Tümleç Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Dolaylı tümleç, Türkçe’ de tamamlayıcı unsur olarak kullanılan bir ifade şeklidir. Yer tamamlayan öğe de denilebilir. Yüklem, özne, zarf tümleci ve nesne gibi dolaylı olarak fiili uzaklaştırma –yakınlaştırma etkisi oluşturan tamlayıcı olarak da tanımlanabilmektedir. Tamlayıcı öğeyi bulabilmenin en kolay yöntemi ise soru sormaktır.
27.01.2024 Gündem
Cümlenin Öğeleri Nelerdir? Cümlenin Öğeleri Nasıl Bulunur, Örnekleri Nelerdir?
Cümlenin Öğeleri Nelerdir? Cümlenin Öğeleri Nasıl Bulunur, Örnekleri Nelerdir? Cümlenin öğeleri konusu birçok kişinin aşina olduğu konular içerisinde yer almaktadır. Zaten okul hayatı boyunca bu bunu ile haşır neşir olunduğu bilinir. Özellikle KPSS ve daha birçok sınavda cümlenin öğeleri konusundan soru gelmektedir. Durum böyle olunca konunun detaylarını doğru bir şekilde bilmekte yarar vardır.
24.01.2024 Eğitim
Edat Nedir, Ne İşe Yarar? Edat Örnekleri Ve Çeşitleri Nelerdir?
Edat Nedir, Ne İşe Yarar? Edat Örnekleri Ve Çeşitleri Nelerdir? Edat, diğer adı ile ilgeç, tek başına kullanıldığında anlamı olmayan fakat kendinden önceki kelime ile anlam kurabilen sözcüklerdir. Edatlar cümle içinde anlam kazanırlar ve geniş bir kullanım alanına sahip olurlar. 
18.01.2024 Gündem
Weavers satışa çıkarıldı
Weavers satışa çıkarıldı Türkiye tekstil sektöründeki önemli döşemelik ve perdelik kumaş üreticileri arasında yer alan Weavers satışa çıkarıldı.
15.01.2024 Ekonomi
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu! Tarihi ve saati açıklandı
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu! Tarihi ve saati açıklandı Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece saat 01.11’de AX-3 mürettebatı ile birlikte Uluslararası Uzay İstasyonuna hareket edecek.
4.01.2024 Gündem
8. Sınıf Cümlenin Ögeleri: Cümlenin Ögeleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Cümlenin Ögeleri: Cümlenin Ögeleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Cümlenin ögeleri, cümleyi oluşturan her bir unsurun genel adıdır. Cümle içinde ögeleri bulmak soru sorularak gerçekleşir. 8. sınıf Türkçe dersinin temel dil bilgisi konularından olan cümlenin ögeleri aynı zamanda lise geçiş sınavında en çok soru gelen konuların başında gelir.
26.12.2023 Eğitim
Camide satılan takvim paralarını alıp, 'Yol parası" deyip not bıraktı
Camide satılan takvim paralarını alıp, 'Yol parası" deyip not bıraktı Zonguldak'ta iddialara göre bir kişi, girdiği camide takvim satışlarından elde edilen parayı alarak kayıplara karıştı. Camiye bıraktığı notta ise "Harçlık aldım abi. Yol parası aldım. Hakkınızı helal edin" yazdı.
25.12.2023 Gündem
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var'
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var' İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta bulunan arsa satıldı. Arsa İki isteklinin bulunduğu kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalede 665 milyon liraya KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş ortaklığına satıldı. Arsanın, 11 kat iznine sahip olduğu ve zemin altı otopark-turizm-ticari yapı inşa izni bulunduğu öğrenildi. Satış sırasında İBB Encümeni ile KİPTAŞ Genel Müdürü arasında gerçekleşen fiyat diyalogu ise dikkat çekti.
14.12.2023 Gündem
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. 17 Haziran gününden bu yana kayıp olan Korhan Berzeg’in köpeği Tina’nın geri dönüşü hem umutlandırdı hem de akıllara yeni soruları getirdi. Peki Tina, nasıl bu kadar bakımlı ve sağlıklı kalmıştı? Üzerinde durulan senaryolar değişti mi?
1.09.2023 Yaşam
Kira anlaşmazlığı karakolda bitti! Müşteriler saatlerce mahsur kaldı
Kira anlaşmazlığı karakolda bitti! Müşteriler saatlerce mahsur kaldı Bursa’da işletmeci ile mülk sahibi arasında çıkan kira kavgası müşterileri mağdur etti. Anlaşamayan ikili arasında tartışma kavgaya dönüşünce hastanelik olan mülk sahibinin aracı otoparkın girişinde kaldı. Araçlarıyla birlikte 7 saat mahsur kalan müşteriler ise yaklaşık vatandaşların ve çalışanların yardımıyla çekilen araç sonrası çıkabildi. O anlar ise kameraya yansıdı.
30.08.2023 Gündem
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi!
Ya Çok Seversen yeni bölümü ile ekrana geldi! Kanal D’nin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ya Çok Seversen’ dün gece yayınlanan 4. bölümüyle yine çok beğenildi.
28.07.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Zarf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zarf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.