Zam Pazarlığı

Zam Pazarlığı

Son dakika zam pazarlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zam pazarlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zam pazarlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Pazarlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam pazarlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 zam pazarlığı haberi bulunmuştur. Tüm zam pazarlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücret zammında 'bölgesel' artış detayı! Milyonları doğrudan ilgilendiriyor
Asgari ücret zammında 'bölgesel' artış detayı! Milyonları doğrudan ilgilendiriyor Milyonlarca asgari ücretli zam oranın belli olmasını bekliyor. Asgari ücrete zam pazarlığında son viraja girildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu üçüncü kez toplanacak ve 2024 yılında geçerli olacak asgari ücreti belirleyecek. Zam pazarlığı öncesi ise iş dünyasından asgari ücret önerisi geldi. Peki asgari ücrette en güçlü beklenti ne? Bölgesel asgari ücret uygulanabilir mi? İşte detaylar...
25.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete büyük zam geliyor! Refah payı detayı ve üç farklı zam formülü ortaya çıktı
Asgari ücrete büyük zam geliyor! Refah payı detayı ve üç farklı zam formülü ortaya çıktı Son dakika asgari ücrete zam haberi... Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret için zam pazarlığı başladı. İşveren ve işgörenler ortak bir noktada buluşmak istiyor. 7 milyon asgari ücretliyi doğrudan, dolaylı olarak da tüm çalışanları ilgilendiren asgari ücret ile ilgili olası zam oranları gündemdeki yerini koruyor. İşte işçi ve işverenlerin üzerinden pazarlık yapacağı rakamlar...
13.12.2023 Ekonomi
Asgari ücrette olası senaryolar masada! İşte çalışanın kaderini belirleyecek kritik saat
Asgari ücrette olası senaryolar masada! İşte çalışanın kaderini belirleyecek kritik saat Son dakika asgari ücrete zam haberi... Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret için zam pazarlığı başlıyor. İşveren ve işgörenler ortak bir noktada buluşmak istiyor. 7 milyon asgari ücretliyi doğrudan, dolaylı olarak da tüm çalışanları ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri pazartesi günü 13.30 itibarıyla başlıyor. Peki asgari ücrette olası senaryolar neler? İşte tüm detaylar...
10.12.2023 Ekonomi
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı
Düğünde dudak uçuklatan takı! Korumalarla güvenlik önlemi alındı Şanlıurfa’da aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takılırken, çift için para koyulan sandıktan ise 6 milyon TL çıktı. Geline takılmak için korumalar eşliğinde sahneye getirilen bir valiz dolusu 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takılar takıldı.
10.12.2023 Gündem
Asgari ücrette zam pazarlığı başlıyor! 2024 net asgari ücret ne kadar olacak? İşte masadaki rakamlar...
Asgari ücrette zam pazarlığı başlıyor! 2024 net asgari ücret ne kadar olacak? İşte masadaki rakamlar... Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklamaları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. 7 milyon asgari ücretliyi doğrudan, dolaylı olarak da tüm çalışanları ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri 11 Aralık Pazartesi günü başlıyor. 5 işçi, 5 işveren ve 5 hükümet temsilcisinin yer alacağı Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını yarın yapacak. Peki masada hangi başlıklar var, asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte asgari ücret zammı ile ilgili yeni gelişmeler...
10.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammında yeni senaryo! Oranlar değişti, işte 2024 net asgari ücret için verilen son rakamlar
Asgari ücret zammında yeni senaryo! Oranlar değişti, işte 2024 net asgari ücret için verilen son rakamlar Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari ücrette zam pazarlığı 11 Aralık’ta başlıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili yeni rakamlar ortaya çıktı. Tek tek açıklandı, net asgari ücret için dikkat çeken rakam telaffuz edildi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret zammında yeni gelişme! Oran verildi, net asgari ücret için dikkat çeken rakam açıklandı
Asgari ücret zammında yeni gelişme! Oran verildi, net asgari ücret için dikkat çeken rakam açıklandı Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari ücrette zam pazarlığı 11 Aralık’ta başlıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili yeni rakamlar ortaya çıktı. Tek tek açıklandı, net asgari ücret için dikkat çeken rakam telaffuz edildi.
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücrete zam oranı açıklandı! Maaş hesabı değişti, işte 2024 asgari ücret
Asgari ücrete zam oranı açıklandı! Maaş hesabı değişti, işte 2024 asgari ücret Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Asgari ücrette zam pazarlığı 11 Aralık’ta başlıyor. Enflasyon beklentilerine paralel bir artış yapılması halinde asgari ücret 16 bin liraya yaklaşacak. Masadaki zam oranı açıklandı. Maaş hesabı değişti. İşte detaylar...
2.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret yeni yılda (2024) ne kadar olacak? Asgari ücret belirleme komisyonu kaç kez toplanıyor, aralık ayının kaçında asgari ücret açıklanacak?
Asgari ücret yeni yılda (2024) ne kadar olacak? Asgari ücret belirleme komisyonu kaç kez toplanıyor, aralık ayının kaçında asgari ücret açıklanacak? Asgari ücretlinin gözü kulağı, asgari ücret tespit komisyonunun toplanacağı tarih ile 2024 yılı için alacakları zam oranında. 2024 asgari ücreti için zam pazarlığı başlarken, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı için tarih açıklandı. Şu an net asgari ücret 11 bin 402 lira 32 kuruş. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, her yılın aralık ayında 4 kez toplanarak bir sonraki yıl geçerli olacak asgari ücreti belirliyor. Peki, Yeni yılda asgari ücret ne kadar olacak 2024? Asgari ücret ilk toplantı ne zaman, işverenin asgari ücret teklifi ne oldu?
6.12.2023 Çalışma Hayatı
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak Kamu çalışanlarının toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Üçüncü toplantı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak. Kamu işveren tarafının ikinci teklifini açıklaması bekleniyor.
17.08.2023 Ekonomi
Memur maaşı ve emekli aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam oranları belli oluyor: Yüzde 40 detayı
Memur maaşı ve emekli aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi! Zam oranları belli oluyor: Yüzde 40 detayı Emekli ve memur milyonları ilgilendiriyor. Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına yapılacak zam toplumun büyük bölümünü doğrudan ya da dolaylı olarak ilgilendiriyor. Zam oranında ilk rakamlar telaffuz edildi. Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisini kapsayan zam pazarlığı sürerken uzmanlar zam oranları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
15.08.2023 Çalışma Hayatı
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme Vatandaş taksi bulamıyor, taksici tarifelerden şikâyet ediyor. Şu anda bir şoför kontağı yaklaşık ortalama 1300 lira borçla açıyor. Günü kurtarması için saatte ortalama 300 lira kazanması lazım. Aylık plaka kirası 22 bin lira. Buna yakıt, yıkama, durak parası, yemek, sigorta ve bakım masrafı eklenince şoförler önemli bir yükün altında kalıyor. Şoförler tarifeler düşük kaldıkça yolcu seçmeye, turist aramaya devam edeceklerini, trafiğe girmeyeceklerini söylüyorlar. Sorunun asıl kaynağı olarak ise yine plakaları elinde tutan galericiler gösteriliyor. İşte şikâyet konuları, yolcu hakları ve kazanç denklemiyle taksi ekonomisi.
12.08.2023 Ekonomi
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor!
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor! ABD'de 21 yıl önce yaşanan vahşet tüyler ürpertti. 2002 yılında meydana gelen olayda 24 yaşındaki Johnny Johnson, komşusunun 6 yaşındaki küçük kızına sapkın hisler besledi. Küçük kızı tecavüz edip öldüren cani polislere yaptıklarını anlattı. Bu süre zarfında şizofreni tanısı koyulan Johnson, 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor.
1.08.2023 Dünya
Engelli maaşı ne kadar 2023 oldu, engelli maaşına zam geldi mi 2023? Engelli aylığına temmuzda zam gelecek mi? Zamlı engelli maaşı ne zaman yatacak 2023?
Engelli maaşı ne kadar 2023 oldu, engelli maaşına zam geldi mi 2023? Engelli aylığına temmuzda zam gelecek mi? Zamlı engelli maaşı ne zaman yatacak 2023? Asgari ücrette zam pazarlığı sona erdi, yeni asgari ücret belli oldu. 13 Haziran’da ilk ilk toplantısını yapan Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün son toplantısını yapmak üzere saat 11.00’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda bir araya geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Toplantının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret zammını açıkladı. Buna göre asgari ücret 11 bin 402 TL oldu. Asgari ücrete yüzde 34 zam gelmiş oldu. Söz konusu zammın ardından engelli maaşının ne kadar olduğu sorgulanmaya başlandı. Peki, Engelli maaşı ne kadar 2023, Temmuz zammı yüzde kaç oldu? Yüzde 40-69 engelli maaşı kaç TL, engelli aylığı bayramdan önce verilecek mi?
21.06.2023 Ekonomi
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı
Asgari ücrete rekor zam yolda! CNN TÜRK'te 'bayram' detayı açıklandı Asgari ücret zammında flaş gelişme. Gözler asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak ara zamma çevrildi. Gazeteciler, CNN TÜRK ekranlarında Hande Fırat ile Gece Görüşü programında konuyu değerlendirdi.
13.06.2023 Ekonomi
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı…
Kamu işçilerine zam 2023! Kamu işçileri zammı belli oldu mu, zam görüşmeleri ne oldu? Toplu iş sözleşmesi ne zaman imzalanacak? Kamu işçisi zam oranı… Kamu işçileri zammında son viraja girildi. 700 bin kamu işçisinde zam pazarlığı devam ederken, Türk-İş ve Hak-İş'in açıklamalarının ardından hükümet teklif verecek. Büyük İstanbul mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu işçileri zammının salı günü kamuoyuna açıklanacağını belirtti. Peki, Kamu işçileri zammı belli oldu mu, kamu işçilerine ne kadar zam yapıldı? İşte kamu işçisi zam oranı…
Bakan Bilgin, asgari ücret zammında ilk kez rakam telaffuz etti
Bakan Bilgin, asgari ücret zammında ilk kez rakam telaffuz etti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücretle ilgili oran vererek yeni gelişmeyi duyurdu. Bakan Bilgin, "Cumhuriyet tarihinde dolar bazında 455 doların üzerinde en yüksek seviyeye çıkaran bir düzenleme yaptık ocak ayında, temmuzda da aynısını yapacağız. Aşağı yukarı 500 dolar bazında bir oran olacak." dedi.
8.05.2023 Ekonomi
Kamu işçisine zam pazarlığı: Mutabakat sağlandı mı?
Kamu işçisine zam pazarlığı: Mutabakat sağlandı mı? HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, kamu işçisine zam pazarlığı hakkında yapılan toplantıya ilişkin, "Verimli bir toplantı yaptık, tam bir mutabakat sağlanamadı, umarım önümüzdeki hafta sonlandırmış oluruz." açıklamasında bulundu.
Kamuda zam pazarlığı başlıyor
Kamuda zam pazarlığı başlıyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türk-İş ve Hak-İş ile saat 14:30'da görüşecek.
5.05.2023 Memur
Memur, memur emeklisi ve özel sektör çalışanları için kritik tarih! Zam oranları netleşmeye başladı
Memur, memur emeklisi ve özel sektör çalışanları için kritik tarih! Zam oranları netleşmeye başladı Memur ve memur emeklisi milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Kamu işçilerinin zam pazarlığı sürerken 1 Mayıs öncesinde toplu sözleşme süresinin tamamlanması bekleniyor. Yaklaşık 6 milyon memur ve memur emeklisine yapılacak zam oranını belirleneceği 2024-2025 toplu sözleşme görüşmeleri de 1 Ağustos'ta başlayacak. Kamu işçilerinin toplu iş sözleşmesi memurların toplu sözleşmesi başta olmak üzere özel sektörde imzalanacak sözleşmelerin çerçevelerini belirlemesi açısından da önem taşıyor. Peki memur ve memur emeklisi maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte detaylar...
19.04.2023 Memur
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi…
Kamu işçisi zam oranı! Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifini yaptı! İşte taban aylık teklifi… Kamu işçilerinin zam pazarlığı devam ederken, hükumetin kamu işçisi için zam teklifi belli oldu. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde süreç devam ediyor. Peki, Kamu işçisine zam var mı, kamu işçi maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Hükümet zam teklifi yüzde kaç?
13.04.2023 Çalışan Hakları
Hükümetin kamu işçileri için zam teklifi belli oldu
Hükümetin kamu işçileri için zam teklifi belli oldu 700 bin kamu işçisi için zam pazarlığı devam ediyor. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, hükümetin ilk 6 ay için yuzde 30 zam teklif ettiğini açıkladı. Taban aylık teklifi 11 bin 500 lira oldu.
13.04.2023 Ekonomi
700 binden fazla işçiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığı için kritik hafta
700 binden fazla işçiyi ilgilendiriyor! Zam pazarlığı için kritik hafta Başta karayolları, demiryolları, il özel idareleri, şeker fabrikaları, elektrik üretim santralleri, kömür işletmeleri olmak üzere bakanlıklar, üniversiteler, hastanelerin de aralarında olduğu kamu kurum ve kuruluşlarındaki 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmelerinde süreç devam ediyor.
Asgari ücrette ilk toplantı bugün yapılacak
Asgari ücrette ilk toplantı bugün yapılacak Asgari ücret maratonu bugün resmen başlıyor. Asgari ücret takvimine göre ilk toplantı bugün yapılacak. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda uygulanacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda toplanacak.
7.12.2022 Ekonomi
Yıllara göre asgari ücret! Asgari ücret geçmiş yıllarda ne kadardı? İşte çalışana verilen asgari ücret tutarları!
Yıllara göre asgari ücret! Asgari ücret geçmiş yıllarda ne kadardı? İşte çalışana verilen asgari ücret tutarları! 2023 asgari ücret için gözler Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantılarına çevrilirken yapılacak zam oranı merakla bekleniyor. Enflasyon nedeniyle asgari ücretlinin beklentisi artarken, yeni asgari ücretle ilgili tahminler de şimdiden yapılmaya başlandı. Pek çok kişi de asgari ücret görüşmeleri öncesinde geçmiş yıllarda asgari ücretin ne kadar olduğunu ve zamların nasıl ücrete yansıdığını araştırıyor. Peki, Asgari ücret geçmiş yıllarda ne kadardı? İşte yıllara göre asgari ücret tutarları!

Benzer Haber Etiketleri

Zam Pazarlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam pazarlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.