Zam Müjdesi

Zam Müjdesi

Son dakika zam müjdesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zam müjdesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zam müjdesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Müjdesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam müjdesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 550 zam müjdesi haberi bulunmuştur. Tüm zam müjdesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye ek zam! Bakan Işıkhan'dan yeni açıklama geldi
Emekliye ek zam! Bakan Işıkhan'dan yeni açıklama geldi Milyonlarca emekli bekliyordu. Ek zam müjdesi geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Enflasyon dizginlendikçe biz elde ettiğimiz geliri de, refahı da tüm vatandaşlarımıza, çalışanlarımıza harcayacağız” dedi.
24.01.2024 Gündem
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi!  103 milyon TL ceza uygulandı
Fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçildi! 103 milyon TL ceza uygulandı Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen işletmelere toplam 103 milyon TL ceza uygulandığını açıkladı.
24.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın planını manşetten duyurdular: F-16'lar Türkiye'ye geliyor TBMM'nin İsveç’in NATO’ya katılımına onay vermesi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Dünyanın dört bir yanından pek çok haber kuruluşu bu gelişmeyi manşetlerinden okurlarına duyurdu. İsveç, sürecin tamamlanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası için geri sayıma geçerken Yunan Kathimerini gazetesi Erdoğan'ın bu süreçte izleyeceği yolu yazdı.
24.01.2024 Gündem
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu Milyonlarca emekli bekliyordu. Ödeme tarihi açıklandı. Zam farkları maaş hesaplarına yatırılacak. Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların zam farkları ile harp ve vazife malullerine ek ödemeler, 26 Ocak’tan itibaren yapılacak.
24.01.2024 Ekonomi
SSK, Bağ-Kur üzerinden maaş alanların dul ve yetim aylığına ek zam geldi! İşte maaş farkı dahil yeni ödeme tutarı
SSK, Bağ-Kur üzerinden maaş alanların dul ve yetim aylığına ek zam geldi! İşte maaş farkı dahil yeni ödeme tutarı Milyonlarca SSK ve Bağ-Kurlu dul ve yetimin aylıklarını ilgilendiren kararı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Dul ve yetimleri aylıklarına yüzde 49.25 oranında zam yapıldı.
24.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları
Emekliye ek zam müjdesi geldi! Hesaba yatıyor, işte yeni zamlı emekli maşaları Emeklilere müjdeli haber geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağkur emeklilerine yapılan yüzde 42,6'lık zam oranına ek bir zam daha yapılacağını duyurdu. Yeni zam oranını paylaşan Bakan Işıkhan, "SSK ve Bağkur emeklilerinin maaş artışını yüzde 49,25'e yükseltiyoruz" dedi. Peki ek zamdan kaynaklı maaş farkları ne zaman yatacak? Emekli maaşları ve emekli ek zammı ne kadar oldu? İşte son dakika emekli zammı haberinin ayrıntıları...
24.01.2024 Emekli
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi
Marmara'daki fırtına balık fiyatlarını etkiledi Balıkesir'in Bandırma ilçesinde 3 gündür etkili olan şiddetli fırtına ve yağış Bandırma Su Ürünleri Hali’nde balık tezgahlarındaki fiyatları da yükseltti.
23.01.2024 Ekonomi
Toplu emekli maaşlarına ek zam müjdesi
Toplu emekli maaşlarına ek zam müjdesi Emekliliği 2023 yılında hak etmiş ancak ödemeleri henüz almamış bir EYT’li toplu maaşlarını nasıl alacak? Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş merak edilen soruyu cevapladı.
23.01.2024 Emekli
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak
Emekliye ek zamda yeni gelişme! Maaşlara yansıyacak Emekliye ek zam düzenlemesinin de dahil edileceği işsizlik sigortası kanun teklifinin görüşmeleri, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda başladı.
18.01.2024 Ekonomi
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay
Avcılar'da D-100'de kaza: Metrelerce sürüklenen motokurye öldü! Feci olay Avcılar'da, kontrolünü kaybettiği motosikletiyle düşerek metrelerce sürüklenen motokurye Cihan Karatepe (23), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
18.01.2024 Gündem
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı Denizli’nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle mağdurlardan para aldığı iddia edilen SGK uzmanı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.01.2024 Gündem
Moody's'ten Türk bankaları kararı
Moody's'ten Türk bankaları kararı Dev tahvil fonu şirketlerinden Pimco, Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyede kredi notunu geri kazanacağına yönelik değerlendirmede bulundu.
18.01.2024 Ekonomi
Emekliye ek zam müjdesi! Emekli aylığı hesaba yatıyor, yeni maaşlar tek tek açıklandı
Emekliye ek zam müjdesi! Emekli aylığı hesaba yatıyor, yeni maaşlar tek tek açıklandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, esnaf, çiftçi emeklilerinin maaşlarına ilave zammın 5 puan olduğunu açıkladı. SSK, Bağ-Kur emeklilerine ocak zammının yüzde 42.6'ya, en düşük emekli aylığı 10 bin liraya çıkarılmasına ilişkin yasal düzenleme bugün torba teklife önergeyle eklenecek. Emekli aylıklarına yapılan zam, kök maaşları da etkilemiş oldu. E-devlet üzerinden emekli aylık bilgisi bölümünde yer alan "aylık tutar" kök maaşı, "ek ödeme tutarı" da yüzde 4'lük ek ödemeyi, "5510 EK 19 Miktarı" da aylığı 10 bin liraya tamamlayan ilave ödemeyi gösteriyor. Zamlı aylık hesaplanırken önce kök aylığa zam uygulanıyor ardından yüzde 4'lük ek ödeme ekleniyor. Örneğin, kök maaşı 8 bin 500 lira olan emeklinin aylığı yüzde 42.6'lık artışla 12 bin 121 lira, yüzde 4 ek ödemeyle 12 bin 606 lira, kök aylığı 10 bin lira olan yüzde 42.6 artışla 14 bin 260 lira, yüzde 4 ek ödemeyle 14 bin 830 lira alacak.
18.01.2024 Emekli
Bağ-Kur'luya erken emeklilik, ev kadınlarına prim desteği! Bakan Işıkhan açıkladı
Bağ-Kur'luya erken emeklilik, ev kadınlarına prim desteği! Bakan Işıkhan açıkladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ev kadınlarına prim desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan esnek çalışmayı da kapsayacak temel bir kanun hazırlığında olduklarının sinyalini de verdi. İşte detaylar...
17.01.2024 Çalışma Hayatı
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü
Tesla'dan yeni karar! Model Y'nin fiyatları düşürüldü Elektrikli otomobil devi Tesla, Model Y'nin bazı versiyonlarının Almanya'daki satış fiyatlarını düşürdü.
17.01.2024 Ekonomi
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu
Emekliye çifte zam müjdesi! Maaş tablosu değişti, kuruşu kuruşuna hesaplandı: İşte refah payı dahil yeni kök maaş tablosu Emekliye ek zam ve en düşük emekli aylığı ile ilgili son dakika gelişmesi! Emekli kök maaş zammı yüzde 5 refah payı ile yeniden yükselecek. SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı da Ocak-Haziran dönemi için 10 bin TL olarak belirlendi. Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası emekliye refah payı açıklamasını yaptı. İşte 4A, 4B, 4C ek zam ve ek ödeme ile kuruşu kuruşuna emekli kök maaş tabloları...
17.01.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere ek zam müjdesi verildi! İşte farkların hesaplara yatacağı tarih
Emeklilere ek zam müjdesi verildi! İşte farkların hesaplara yatacağı tarih Emeklilere ek zam yapıldı. Ek zammın oranı da belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "SSK ve Bağ- Kur emeklilerine yüzde 5 ekstra zam yaparak, yüzde 42,6 yükseliyor." dedi. En düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye çıkarıldı. Peki ek zam emeklilerin hesabına ne zaman geçecek? Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz açıkladı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
16.01.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
Kabine toplantısı başladı! Emeklinin gözü ek zam haberinde
Kabine toplantısı başladı! Emeklinin gözü ek zam haberinde Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve terörle mücadele toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak.
16.01.2024 Gündem
Bakan Göktaş duyurdu: Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Bakan Göktaş duyurdu: Ödemeler hesaplara yatmaya başladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıklamasına göre Evde Bakım Yardımı hesaplara yatmaya başladı.
16.01.2024 Ekonomi
Emekliye çifte zam müjdesi! Refah payı ve kök ücrette büyük rakam, işte ödeme takvimi
Emekliye çifte zam müjdesi! Refah payı ve kök ücrette büyük rakam, işte ödeme takvimi Emekliye ek zam ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı bugün Kabine Toplantısı sonrası belli olacak. Yüzde 37,57'lik emekli kök maaş zammı iyileştirilecek. Emekliye refah payı düzenlemesinin de içinde olacağı yasa teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu. SGK 2024 emekli zammı için tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da. Emekliye ek zam ne kadar olacak? Milyonlar o saate kilitlendi. İşte masadaki refah payı ile ek ödemeli emekli kök maaş tablosu...
16.01.2024 Emekli
Bakan Şimşek’ten valilere ‘tasarruf’ uyarısı! Togg alın
Bakan Şimşek’ten valilere ‘tasarruf’ uyarısı! Togg alın Valilerden, “kamuda tasarruf tedbirleri”ne hassasiyetle uymalarını isteyen Bakan Şimşek, “Harcadığımız para babamızın parası değil, milletin parası. Gösterişten uzak, mütevazi bir kamu anlayışına mecburuz” dedi.
16.01.2024 Gündem
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti
Güzellik merkezinde kıskançlık cinayeti İzmir'in Buca ilçesinde, bir güzellik merkezinde M.A. (45) eşini başka erkeklerle görüştürdüğü iddiası ile tartıştığı Sercan Çelik'i (34) boynundan ve kalp bölgesinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası polis ekiplerini bekleyen şüpheli, suç aleti ile birlikte teslim oldu.
16.01.2024 Gündem
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi
Emekliye çifte zam müjdesi! Ek artış ve kök ücret detayı belli oldu, işte ödeme takvimi Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Öte yandan 2024 yılı bütçe maratonundan sonra çalışmalarına ara veren TBMM'yi yoğun bir mesai bekliyor. Meclis'in en önemli gündem maddesini çalışanlar ile emekliler oluşturacak. Ek zammın bu ay içinde hızla yasalaştırılması ve emekli aylıklarına yansıtılması hedefleniyor.
14.01.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam müjdesi! SSK, Bağkur maaş hesabı değişti, ödeme tarihi belli oldu
Emekliye ek zam müjdesi! SSK, Bağkur maaş hesabı değişti, ödeme tarihi belli oldu Emekli maaşına çifte zam geliyor. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaş zammı belli oldu. 6 aylık enflasyon oranı yüzde 37,57 olarak kesinleşti. Bu rakam refah payı hariç emekliye zam oranı oldu. Emekli kök maaş zammı ve SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı düzenlemesi ile milyonlar alım gücü artacak. SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam düzenlemesi için çalışmalar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın koordinasyonunda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan SSK ve Bağ-Kur emeklisinin maaşlarında iyileştirmeye yönelik çalışma önümüzdeki hafta Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. İlave zam ocak maaşlarına yetişecek mi? İşte cevabı...
13.01.2024 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Zam Müjdesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam müjdesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.