Zam Kararı

Zam Kararı

Son dakika zam kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zam kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zam kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.664 zam kararı haberi bulunmuştur. Tüm zam kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliler için kök maaşlar değişti! e-Devlet üzerinden yapılıyor, 10 bin lira...
Emekliler için kök maaşlar değişti! e-Devlet üzerinden yapılıyor, 10 bin lira... Emekliye son dakika çağrısı geldi. Emeklilerin maaşlarına yönelik zam kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu da yeni maaşları hızlıca belirledi ve sisteme yükledi. Emekliler fark ödemelerini de aldı. Böylece kök maaşlarda da değişiklik ortaya çıktı ve kesinleşen kök maaşlar e-Devlet'te görüntülenebiliyor.
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye ek zam! Yüzde 49,25 zam kararı TBMM'de kabul edildi
Emekliye ek zam! Yüzde 49,25 zam kararı TBMM'de kabul edildi TBMM Genel Kurulunda görüşmeleri süren çalışma hayatına dair kanun teklifinin, işçi emekli aylıklarına yapılacak artışın yüzde 49,25'e çıkarılmasını düzenleyen maddesi kabul edildi.
25.01.2024 Ekonomi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi İstanbul'da toplu ulaşım ücret tarifelerinin değişimiyle, taksi ücretlerine yüzde 28.09 oranında zam geldi. 13 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife için taksiciler taksimetrelerini güncellemeye başladı. Kimi taksiciler zam oranından memnun olurken, kimi taksiciler ise, yeni zammın müşterilerde azalmaya neden olacağı görüşünde.
10.01.2024 Gündem
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı... İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. 8 Ocak 2024 İBB ve UKOME toplantısından çıkan zam kararıyla birlikte İstanbulkart tam, İstanbulkart öğrenci fiyatı değişti. Taksi ve servis ücretleri de yüzde 28 zamlandı. Taksilerde indi bindi ne kadar oldu? Son dakika gelen habere göre İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. Okul servis ücretleri de en kısa mesafe 1665 lira oldu. Peki İstanbulkart tam, öğrenci fiyatı ne kadar oldu?
9.01.2024 Ekonomi
Zam kararı! İşte Tesla'da en düşük saatlik ücret 22 dolar olacak
Zam kararı! İşte Tesla'da en düşük saatlik ücret 22 dolar olacak ABD'li elektrik araç üreticisi Tesla, Nevada'daki batarya fabrikasında çalışanların saatlik ücretlerini artırma kararı aldı.
19.12.2023 Ekonomi
Zam kararı! Milyonlarca özel sektör çalışanının 2024 maaşı belli oluyor, oranlar açıklandı
Zam kararı! Milyonlarca özel sektör çalışanının 2024 maaşı belli oluyor, oranlar açıklandı Milyonlarca özel sektör çalışanı yapılacak zam oranlarını merak ediyor. Asgari ücret zammı beklenmeyen sektörler zam oranlarını açıklamaya başladı. Özellikle bazı sektörleri büyük zam bekliyor. Kimler yüzde 71 zam alacak? Uluslararası işgücü danışmanlık şirketi Mercer, ‘2023 Ücret ve Yan Haklar Araştırması’nın sonuçlarını paylaştı. Toplam bin 744 firmanın katıldığı araştırmaya göre; 2024 yılı için firmalar ücret artışını ortalama yüzde 50 olarak öngörüyor. İşte sekter sektör 2024 zamları...
10.12.2023 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe ve Galatasaray arayı açtı! Süper Lig tarihinde ilk...
Fenerbahçe ve Galatasaray arayı açtı! Süper Lig tarihinde ilk... Galatasaray'ın Adana Demirspor maçında elde ettiği üç puanın ardından Fenerbahçe de zorlu derbide hata yapmadı. Süper Lig'de puan tablosu şekillenirken tarihte eşi benzeri olmayan bir durum ortaya çıktı.
10.12.2023 Şampiy10
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı
Devletten destek aldı! Varlığı iki katına çıktı Devlet destekleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. Erzincan'da küçükbaş hayvancılığın geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen "Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var" projesi kapsamında destekleme alan kadın girişimci hayvan varlığını 2 katına çıkardı.
10.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı masada! Gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi
Asgari ücret zammı masada! Gözler Kabine Toplantısı'na çevrildi Asgari ücretle ilgili alınacak zam kararı için milyonlar kitlendi bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleşecek olan Kabine Toplantısı'na eşlik edecek. Erdoğan, 'Asgari ücret artışı zaten biliyorsunuz yıl içinde bir kezdir. Bir kez verilecek zamla bu iş biter' demişti. Asgari ücret zammı için beklenti ne kadar?
6.12.2023 Gündem
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi
Apple, Türkiye'deki ürünlere zam yaptı! iPhone fiyatları rekor kırdı, işte güncel fiyat listesi Apple Türkiye'den tüm cihazlara bir zam daha geldi. Apple, son güncelleme ile Apple Store üzerinde değişikliklere giderek, Türkiye'deki iPhone 15 modellerine zam uyguladı.
1.12.2023 Ekonomi
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı TÜİK'in verilerine göre Ekim ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 7,4, ithalat yüzde 0,6 arttı.
29.11.2023 Ekonomi
Özel sektör maaşlarıyla ilgili çarpıcı zam kararı! Yemek kartlarına market alışverişi düzenlemesi
Özel sektör maaşlarıyla ilgili çarpıcı zam kararı! Yemek kartlarına market alışverişi düzenlemesi Özel sektör maaşlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca insan asgari ücrete yapılacak zamma kilitlenmiş durumda. Asgari ücret zammı özel sektör çalışanlarını da etkiliyor. Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN), yeni yıl yaklaşırken iş dünyasının sıcak gündemi olan ücret artış ve yan haklar trendlerinin konuşulduğu bir webinar düzenledi. Özel sektör maaşları ve yemek kartlarıyla market alışverişle ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.
29.11.2023 Ekonomi
Suya ne kadar zam geldi 2023? İSKİ su zammı yüzde kaç oldu?
Suya ne kadar zam geldi 2023? İSKİ su zammı yüzde kaç oldu? İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yapılan değerlendirmenin sonucunda suya zam kararı alındı. Peki, İstanbul’da suya yüzde kaç zam yapıldı, suya ne kadar zam geldi, su zammı ne zaman geçerli olmayacak başlayacak?
22.11.2023 Gündem
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz'
Emsal aidat kararı! 'Yaptırım uygulanamaz' Son yıllarda aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Aidat ödemesinde sorun yaşayanlar ise, site ya da apartman yönetimleri tarafından çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya kalıyor. Yargıtay konu ile ilgili emsal niteliğinde bir karara imza attı.
27.09.2023 Ekonomi
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi?
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi? Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Olağan Kurulu bugün İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 25 oranında zam kararı alındı.
13.09.2023 Ekonomi
Zam kararı Resmi Gazete'de! Emekli ve memur milyonlar bekliyordu
Zam kararı Resmi Gazete'de! Emekli ve memur milyonlar bekliyordu Memur ve emeklilerin 2024 ve 2025 yılı zam oranlarını belirleyen Hakem Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.
3.09.2023 Çalışma Hayatı
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç?
2024 öğretmen maaşı (kademeye göre) || Yeni göreve başlayan öğretmen ocakta ne kadar maaş alacak? Öğretmen toplu sözleşme zam oranları yüzde kaç? Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi’nde 2024 yılı için yüzde 15+10, 2025 yılı için yüzde 6+5 zam kararı verdi. 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yılları için mali ve sosyal haklarının belirlendiği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi sürecinde uzlaşmazlıkla sonuçlanan oransal zam ve genele ilişkin maddeler konusunda Kamu Görevlileri Hakem Kurulu kararını verdi. Peki, En düşük öğretmen maaşı ne kadar oldu 2024? Başöğretmen, sözleşmeli öğretmen, emekli öğretmen toplu sözleşme zammı ile ocakta ne kadar maaş olacak?
1.09.2023 Memur
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları
İstanbul kart abonman ücreti 2023 ne kadar oldu, İstanbul’da toplu ulaşıma zam geldi mi? Toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? İETT zamlı tarife ile yeni akbil fiyatları Toplu taşımaya yüzde 57 zam isteyen İBB ile yüzde 40 zam teklif eden bakanlık temsilcileri iddiaya göre anlaştı. 9 Ağustos’ta gerçekleştirilecek UKOME toplantısı öncesi İstanbul’da toplu taşmaya yüzde 45 veya üstü oranında zam yapılacağı öne sürüldü. Peki, İstanbul’da toplu taşımaya zam geldi mi, toplu taşımaya zam gelecek mi? İETT zammı ne kadar oldu? İşte Toplu taşıma ücretleri İstanbul 2023…
9.08.2023 Gündem
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023 İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) 8 Ağustos Salı günü saat 11:00'de toplandı. Peki, İstanbul’da taksiye zam mı geldi, taksi indi bindi ne kadar 2023, İstanbul'da taksi açılış ücretleri ne kadar oldu? İşte İstanbul taksi indi bindi ücreti 2023
9.08.2023 Gündem
Yozgat’ta toplu taşıma ve taksi ücretlerine zam
Yozgat’ta toplu taşıma ve taksi ücretlerine zam Yozgat Belediyesi, Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda şehir içi toplu taşıma araçları ile taksi ücretlerine zam yapılmasına karar verildi.
3.08.2023 Ekonomi
Okul servislerine zam geldi mi 2023? İstanbul'da servis ücretleri ne kadar oldu, okul servis ücretlerine zam yapıldı mı? KM başına servis ücretleri arttı mı? UKOME servis ücretleri 2023
Okul servislerine zam geldi mi 2023? İstanbul'da servis ücretleri ne kadar oldu, okul servis ücretlerine zam yapıldı mı? KM başına servis ücretleri arttı mı? UKOME servis ücretleri 2023 Servis ücretlerine zam geldi mi, KM başına İstanbul’da servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul'da servis ücretleri UKOME toplantısıyla gündeme geldi. İstanbul’da toplu taşıma ücret zammının gündemde olduğu toplantıda servis fiyatlarına zam konusu da ele alınacak. Çocukları okul servisi kullanan veliler toplantıdan çıkacak karara gözlerini çevirirken “okul servis ücretlerine zam yapıldı mı? KM başına servis ücretleri arttı mı?” sorularına da yanıt arıyor. İşte UKOME servis ücretleri 2023…
27.07.2023 Gündem
UKOME Toplantısı ne zaman (2023 İstanbul)? Toplu taşımaya UKOME 2023 zam oranı ne kadar? UKOME zam kararı 2023
UKOME Toplantısı ne zaman (2023 İstanbul)? Toplu taşımaya UKOME 2023 zam oranı ne kadar? UKOME zam kararı 2023 Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birçok şehirde toplu taşımaya zam geldi. En son Ankara’da yapılan zammın ardından İstanbullular gözlerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısına çevrildi. Peki, UKOME Toplantısı ne zaman (2023 İstanbul)? Toplu taşımaya UKOME 2023 zam oranı ne kadar?
26.07.2023 Gündem
EYT'lilerle ilgili son dakika zam açıklaması! Karar verildi, işte zam oranı
EYT'lilerle ilgili son dakika zam açıklaması! Karar verildi, işte zam oranı Memur, emekli, asgari ücretli milyonlarca vatandaş temmuz ayında maaşlarına zam aldı. Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK emeklileri yılın 6 ayı için toplamda yüzde 25 zam alacak. Emeklilere yapılan zam oranın netlik kazanmasının ardından binlerce EYT'li kendi maaşlarına zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. İşte konunun ayrıntıları...
8.07.2023 Ekonomi
Asgari ücrete zam kararı Resmi Gazete'de
Asgari ücrete zam kararı Resmi Gazete'de Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 
24.06.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammında hesaplar değişti, yeni rakamlar belli oldu
Asgari ücret zammında hesaplar değişti, yeni rakamlar belli oldu 700 bin kamu çalışanını doğrudan, milyonlarca asgari ücetli ve emekliyi de dolaylı olarak ilgilendiren zam kararı açıklandı. Kamu çalışanlarına yüzde 45 oranında yapılan zam sonrası emekli, memur ve asgari ücretli temmuz ayında ne kadar zam alacağını merak ediyor. Zam oranları netleşmeye başldı. Kamu işçilerine yapılan zam domino etkisi yaratacak mı? Uzman isimler tek tek açıkladı.
10.05.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Zam Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.