Zam Haberler

Zam Haberler

Son dakika zam haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zam haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zam haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 602 zam haberler haberi bulunmuştur. Tüm zam haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zam gelecek! Sebze-meyveye fiyatları artacak
Zam gelecek! Sebze-meyveye fiyatları artacak Sebze-meyve fiyatlarındaki fahiş artış devam ediyor. Havaların ısınması ile fiyatların düşeceği beklentisi oluşmuştu. Ancak fiyatların yeniden artacağı açıklandı. Mersin’de geçen ay yaşanan zirai don, etkisini bu günlerde göstermeye başladı. Zirai don, hem Mersin’in hem Türkiye’nin sebze-meyve deposu merkez Akdeniz ilçesinde hemen hemen tüm sebze ve meyveyi vurdu. Üretimde çok ciddi oranda verim düşüklüğü yaşanırken, başta domates, biber, patlıcan, salatalık, şeftali, nektarin, erik ve badem olmak üzere sebze ve meyvenin tüketiciye ulaşması neredeyse hayal oldu. Üreticiler, ürün azlığının fiyatları yükselteceği uyarısında bulundular.
20.04.2022 Ekonomi
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı...
Akaryakıta zam! Pompaya yarından itibaren yansıyacak, benzin ve motorin litre fiyatı... Akaryakıta zam! Benzin ve motorine yeni zam geliyor. Resmen duyuruldu. Yarından itibaren pompaya yansıyacak. EPGİS benzinin litresine 39 kuruş, motorine 32 kuruş zam yapıldığını duyurdu.
1.02.2022 Ekonomi
Emekliye 541 TL
Emekliye 541 TL Temmuz'da maaşları artan emeklilere müjde. Ocak'ta maaşlarla birlikte ek ödemeler de artacak. 5 aylık enflasyona göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin zammı yüzde 10.64 çıkacak.
17.12.2018 Ekonomi
Son dakika haber... Memura 3 zam birden
Son dakika haber... Memura 3 zam birden Milyonlarca memurun 4 aylık enflasyona göre aile yardımı da artacak. 2 çocuklunun aile yardımı 416 lirayı bulacak.
7.11.2018 Ekonomi
Son dakika... Emekliye yeni zam: 80 alana 180 TL
Son dakika... Emekliye yeni zam: 80 alana 180 TL Ocak'ta 12.3 milyon emeklinin maaşıyla birlikte ek ödeme tutarı da artacak. Ayrıca ek ödeme oranının yüzde 4-5'ten yüzde 8-9'a çıkarılması gündemde.
26.10.2018 Ekonomi
Son dakika: 456 lira zam gelecek
Son dakika: 456 lira zam gelecek Milyonlarca emeklinin merakla beklediği rakamlar belli olmaya başladı. Hem SSK'lıların hem Bağ-Kurluların zam oranı 3 aylık enflasyon rakamlarına göre yüzde 9'u buldu. Bu oran maaşlarda 95,4 ile 456,93 lira arasında artış getirecek. İşte detaylar...
5.10.2018 Ekonomi
Son dakika: Emekliye zam müjdesi! Meclis'e geliyor...
Son dakika: Emekliye zam müjdesi! Meclis'e geliyor... Milyonlarca emekli ocak zammına kilitlenmişken yeni bir son dakika gelişmesi yaşandı. 150 bin emekliye zam yapılmasını sağlayacak olan yasa ekim ayında meclise geliyor. Buna göre 150 bin emekli eşit miktarda zam alacak. Peki yasanın kapsamı nasıl olaca. Tüm detaylar haberimizde...
11.09.2018 Ekonomi
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu
Disney'in skandal Atatürk dizisi kararı sonrası Türkiye ayağa kalktı! Sosyal medyada ‘abonelikler iptal’ boykotu Disney'in Atatürk dizisini yayınlamama kararı sonrası tepkiler peş peşe geldi. Devlet kurumlarıyla, siyasi partileriyle, vatandaşıyla tüm Türkiye ulu önder Atatürk’e sahip çıktı. Hürriyet’e konuşan RTÜK Başkanı Şahin, “Konuyla ilgili inceleme başlatıp Disney Plus’ın savunmasını istedik” dedi. Tüm siyasi partilerden tepki yağarken sosyal medyada da ‘abonelikler iptal’ kampanyası başladı...
3.08.2023 Gündem
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı İstanbul’da ticari taksilere zam geldiğine yönelik sosyal medyada ortaya atılan iddia asılsız çıktı. Bazı fırsatçı taksiciler, taksimetreye zam gelmiş gibi indi-bindi ücreti belirlemeye başladı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yazı İşleri Müdürü Adem Coşkunyürek “Taksimetreye zam gelmedi, asparagas haberler bunlar. İBB’de alt komisyonda toplantı yapıldı” dedi.
21.07.2023 Ekonomi
Sigaraya zam Haziran'da geliyor mu? Son listeye göre hangi marka sigaralara zam gelecek?
Sigaraya zam Haziran'da geliyor mu? Son listeye göre hangi marka sigaralara zam gelecek? Sigaraya zam konusu gündeme geldi. 1 Haziran 2023 itibariyle sigaraya zam geleceği iddiası sosyal medyanın başlıca konusu oldu. Bu haberler sonrası güncel sigara fiyatları listesine çevrildi. Sigara markalarından zam açıklaması da araştırılan bir diğer konu oldu. Peki Haziran'da sigaraya zam gelecek mi? Hangi marka sigaralara zam geliyor? İşte detaylar...
22.05.2023 Gündem
Defne Hastanesi açılıyor! Bakan Koca: Bütün birimlerde muayene olunabilir
Defne Hastanesi açılıyor! Bakan Koca: Bütün birimlerde muayene olunabilir Hatay’da Defne Hastanesi’nde CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtlayan Sağlık Bakanı Koca, "Cildiye, dahiliye, nöroloji olmak üzere bütün birimlerde muayene olabilir, MR çekilebilir. Kan tetkikleri yapılabilir görüntüleme yapılabilir." dedi.
21.05.2023 Gündem
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Muharip Uçağın adının KAAN olduğunu açıkladı. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basınında geniş yer bulurken düzenlenen tören için 'büyük bir güç gösterisi' yorumu yapıldı.
2.05.2023 Gündem
Bakanlıktan asgari ücret açıklaması: Gerçeği yansıtmamaktadır
Bakanlıktan asgari ücret açıklaması: Gerçeği yansıtmamaktadır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamada, "Bakanımızın asgari ücretle ilgili bir açıklaması olmamıştır. Yazılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
27.03.2023 Ekonomi
Anderson Talisca ile ilgili flaş gelişme! İmzayı atıyor
Anderson Talisca ile ilgili flaş gelişme! İmzayı atıyor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile adı anılan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun geleceğine karar verdiği iddia edildi.
2.03.2023 Şampiy10
6 yaşında cinsel istismar skandalı! Adını değiştirdi, hepsi gizli tutuluyor, işte yeni hayatın detayları
6 yaşında cinsel istismar skandalı! Adını değiştirdi, hepsi gizli tutuluyor, işte yeni hayatın detayları Türkiye'yi derinden sarsan 6 yaşındaki kız çocuğunun ‘evlilik’ yoluyla yıllarca istismar edilmesi günlerce konuşulmuştu. İstismar skandalda iddianame geçtiğimiz günlerde kabul edilirken, ilk duruşma tarihi ise 22 Mayıs 2023 olarak belirlenmişti. Kamuoyundaki tepkilerin ardından davanın ilk duruşması, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın talebi üzerine 30 Ocak 2023 tarihine çekilmişti. Öte yandan 6 yaşından itibaren ‘evlilik’ adı altında istismara uğrayan H.K.G.’den güzel haberler var. 2020 yılında savcılığa başvurmasının ardından yüksek koruma altına alınan H.K.G, 23 yaşında yeni bir hayata başladı. Adı değişti, adresi gizli tutuluyor, okuma-yazma öğrendi, ilk ve ortaokul diploması aldı, aşçılık kursuna gidiyor. İşte haberin detayları...
27.01.2023 Gündem
Otobüs biletlerine zam mı gelecek? Flaş ÖTV ve KDV talebi
Otobüs biletlerine zam mı gelecek? Flaş ÖTV ve KDV talebi Otobüs biletlerine zam mı gelecek? sorusu merak ediliyordu. Geçtiğimiz günlerde otobüs bilet fiyatlarına 2023 yılında zam yapılmayacağına dair TOFED Başkanı tarafından yapılan açıklamanın ardından flaş bir gelişme yaşandı. Dernek tarafından yapılan açıklamada bilet fiyatlarına zam ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı. İşte haberin detayları...
19.01.2023 Ekonomi
EYT düğümü çözüldü! ‘Staj ve Çıraklık’ engeline takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi
EYT düğümü çözüldü! ‘Staj ve Çıraklık’ engeline takılanlar ile ilgili son dakika açıklaması geldi EYT ile ilgili son dakika açıklaması! Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili 20 yılı aşan kördüğüm geçtiğimiz ay çözüldü. Yaklaşık 2 milyon 500 bin kişi, emeklilik hakkı kazandı. EYT düzenlemesinin şubat ayı ortasında yasalaşması beklenirken bir yandan da staj ve çıraklık mağdurları sesini duyurmaya çalışıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, “Onlar mağdur değildir” dedi. Vatandaşlar ise stajyer ya da çırak olarak bilfiil çalıştıkları günlerin prim günlerine sayılmasını istiyor. İşte EYT’de staja takılanlarla ilgili son gelişmeler...
17.01.2023 Ekonomi
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi!
ABD Kongresi’nde F-16 direnişi! ABD yönetimi Türkiye’ye F-16 satışı için harekete geçti, ancak Kongre’de Menendez’in başını çektiği muhalif isimlerden hemen olumsuz açıklamalar geldi.
15.01.2023 Gündem
Bakanlık açıkladı: Otoyol ve köprülere zam yok
Bakanlık açıkladı: Otoyol ve köprülere zam yok Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, köprü ve otoyollara zam geldiği iddialarına yanıt verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Köprü ve otoyol ücretlerinde herhangi bir zam yoktur. Yalan haberlere itibar etmeyiniz” denildi.
1.01.2023 Ekonomi
Petrol keşfi! Tarihi anlar böyle görüntülendi
Petrol keşfi! Tarihi anlar böyle görüntülendi Şırnak'ta, terörden arındırılan Gabar Dağı'ndaki petrol rezervinde günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılıyor. 2 kuyunun daha faaliyete girmesi ile günlük üretimin 10 bin varile çıkarılması hedefleniyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise petrol rezervinin bulunduğu Gabar'da petrol kuyusunda son durumu paylaştı.
1.01.2023 Gündem
Okul çantası ne kadara doluyor?  İşte okul alışverişinde çantayı doldurmanın maliyeti
Okul çantası ne kadara doluyor? İşte okul alışverişinde çantayı doldurmanın maliyeti Okullar yeni eğitim yılına başlayacak. Öğrenciler sıralarına dönmeye hazırlanırken okul alışverişi telaşı ihtiyaca göre şekillenecek. Enflasyon birçok ailenin bütçesini zorlarken fiyatlar geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık iki kat arttı. Alışveriş yapanların çoğu temel ihtiyaçları almayı tercih ederken kimi de ihtiyaç oldukça almayı tercih ediyor. Masraf çok ama fiyatlar nasıl? Okul çantası ne kadara doluyor? İşte okul alışverişinde son durum…
11.09.2022 Eğitim
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim...
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim... Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Milyonlarca ev sahibi bu sorunun cevabını merak ediyordu, ve açıklama geldi. Kiralar yüzde 100’ün üzerinde zamlandı, ev sahipleri artışa gittiğine bin pişman. Bazı kiracılar fahiş zamlar sonrası ödemeleri aksatmaya başladı. Mülk sahipleri ise ‘Tahsil edemediğim kira gelirinin vergisini ödemek zorunda mıyım?’ diye sorusuna cevap arıyor. Emlakçılar ve ev sahipleri ise kira artışına yüzde 25 sınırı gelmesine rağmen zam yapmaya devam ederken, flaş bir indirim haberi de geldi. Ev sahiplerinin pişman olduğunu belirten İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, tarih vererek kira fiyatlarının “en az yüzde 20-25 düşüş bekliyorum" dedi. İşte kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
2.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zam Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.