Zam Açıklaması

Zam Açıklaması

Son dakika zam açıklaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zam açıklaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zam açıklaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zam Açıklaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zam açıklaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.076 zam açıklaması haberi bulunmuştur. Tüm zam açıklaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik ve doğal gaza 'zam' açıklaması
Elektrik ve doğal gaza 'zam' açıklaması İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 'Elektrik ve doğal gazda seçimden sonra yüzde 150- 200 arası zam bekleyebiliriz' dedi iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak 1 Ocak 2024'ten itibaren TL dönüşümlü yeni KKM hesabı açılamayacak, mevcut TL dönüşümlü KKM hesapları ise vade sonunda yenilenmeyecek. Döviz dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılışları ve vade sonunda yenileme devam edecek.
29.12.2023 Ekonomi
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması Ankara'da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen üyeleri, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekmek için Ulus'ta basın açıklaması yaptı.
29.12.2023 Emekli
Asgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam! Masadaki iki formül ortaya çıktı
Asgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam! Masadaki iki formül ortaya çıktı Asgari ücret zammı ile ilgili sürpriz rakam ortaya çıktı. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırıyor. Atılan adımların etkisiyle enflasyonda aylık bazda düşüş sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan Kabine sonrası dikkat çeken asgari ücret ve 'Tek zam' açıklaması geldi.
23.11.2023 Ekonomi
Asgari ücrette taban ve tavan rakamları ortaya çıktı! Dikkat çeken vergi detayı
Asgari ücrette taban ve tavan rakamları ortaya çıktı! Dikkat çeken vergi detayı Asgari ücret maratonu başlıyor. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırıyor. Atılan adımların etkisiyle enflasyonda aylık bazda düşüş sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan Kabine sonrası dikkat çeken asgari ücret ve 'Tek zam' açıklaması geldi. Öte yandan asgari ücret zammı ile ilgili taban ve tavan rakamları ortaya çıktı.
22.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrette yeni dönem başlıyor
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücrette yeni dönem başlıyor Asgari ücret maratonu başlıyor. Asgari ücret Temmuz'da yüzde 34 artışla 11.402 TL'ye yükseldi. Böylece 2023 yılında asgari ücret üzerindeki kümülatif artış oranı yüzde 107'yi aştı. Asgari ücret Ocak zammı ile birlikte bir kez daha artacak. Yıl sonu yaklaşırken, 'Asgari ücret ne kadar, kaç TL olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırıyor. Atılan adımların etkisiyle enflasyonda aylık bazda düşüş sürerken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan Kabine sonrası dikkat çeken asgari ücret ve 'Tek zam' açıklaması geldi.
21.11.2023 Ekonomi
Asgari ücret zammında tablo netleşiyor! İşte masadaki rakamlar
Asgari ücret zammında tablo netleşiyor! İşte masadaki rakamlar Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama geldi. Temmuzda ara zam ile asgari ücret yüzde 34 artarak 11.402 TL'ye yükseldi. Asgari ücret, aralık ayında 2024 yılı için yeniden belirlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret ve emekli zammı için Bakan Vedat Işıkhan ve Bakan Mehmet Şimşek'e kapsamlı bir çalışma için talimatını verdi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu aralık ayında ocak zammı için toplanacak. Peki asgari ücrete ne kadar zam yapılabilir? İşte öngörülen enflasyona göre tahmini rakamlar...
22.10.2023 Ekonomi
Asgari ücret için bir ilk olacak! Masada 3 zam formülü var
Asgari ücret için bir ilk olacak! Masada 3 zam formülü var Asgari ücret ile ilgili flaş açıklama geldi. Temmuzda ara zam ile asgari ücret yüzde 34 artarak 11.402 TL'ye yükseldi. Asgari ücret, aralık ayında 2024 yılı için yeniden belirlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücret ve emekli zammı için Bakan Vedat Işıkhan ve Bakan Mehmet Şimşek'e kapsamlı bir çalışma için talimatını verdi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu aralık ayında ocak zammı için toplanacak. Öte yandan TÜRK-İş'ten asgari ücret ile ilgili yeni açıklama geldi. Asgari ücret için masada 3 formül var.
19.10.2023 Ekonomi
Emekli ve memura enflasyon üzerinde ek ödeme müjdesi! Emeklilikte yeni dönem
Emekli ve memura enflasyon üzerinde ek ödeme müjdesi! Emeklilikte yeni dönem Emeklilikte yeni dönem. Emekli ve memur maaşı ile ilgili son dakika zam açıklaması geldi. Türkiye'de bir kaç yıldır gündemde yer alan ikinci emeklilik düzenlemesi Orta Vadeli Program'a (OVP) da girdi. İkinci basamak emeklilik olarak yer alan sistem tamamlayıcı emeklilik olarak (TES) olarak biliniyor. Otomatik Katılımlı BES, devreye alınacak ikinci emeklilik sistemi ile daha da geliştirilecek. Emekli ve memur zammı için Ocak ayında yeniden belirlenecek. Emekliye zam düzenlemesi için de hazırlıklar sürüyor. Emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. OVP'de yeni enflasyon beklentisi yüzde 65 olarak paylaşıldı. Emekli maaşı ve memur zammı için de büyük önem arz eden 6 aylık enflasyon beklentisi de yüzde 37,76 oldu. Öte yanan seyyanen zam ile ilgili merak edilen sorular cevabın buldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
15.09.2023 Emekli
Emekli ve memur maaşına ek zam müjdesi! Oran verildi, tek tek hesaplandı, işte maaş tablosu
Emekli ve memur maaşına ek zam müjdesi! Oran verildi, tek tek hesaplandı, işte maaş tablosu Emekli ve memur maaşı ile ilgili son dakika zam açıklaması geldi. Emekli ve memur zammı için Ocak ayında yeniden belirlenecek. Emekliye zam düzenlemesi için de hazırlıklar sürüyor. Öte yandan emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. OVP'de yeni enflasyon beklentisi yüzde 65 olarak paylaşıldı. Emekli maaşı ve memur zammı için de büyük önem arz eden 6 aylık enflasyon beklentisi de yüzde 37,76 oldu. Öte yanan seyyanen zam ile ilgili merak edilen sorular cevabın buldu. İşte emekli ve memur maaşıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
14.09.2023 Emekli
Emekli ve memur maaşına yeni zam! Oran verildi, tek tek hesaplandı, işte maaş tablosu
Emekli ve memur maaşına yeni zam! Oran verildi, tek tek hesaplandı, işte maaş tablosu Emekli ve memur maaşı ile ilgili son dakika zam açıklaması geldi. Emekli ve memur zammı için Ocak ayında yeniden belirlenecek. Emekliye zam düzenlemesi için de hazırlıklar sürüyor. Öte yandan emekli ve memur Ocak zammı için güçlü bir ipucu geldi. OVP'de yeni enflasyon beklentisi yüzde 65 olarak paylaşıldı. Emekli maaşı ve memur zammı için de büyük önem arz eden 6 aylık enflasyon beklentisi de yüzde 37,76 oldu. İşte olası zam oranına göre meslek meslek yeni maşlar...
7.09.2023 Emekli
EMEKLİLERE CUMHURİYET İKRAMİYESİ 2023! Emekliye 5 bin TL ikramiye 29 Ekim'de mi verilecek, emekliye cumhuriyet ikramiyesi ne zaman verilecek?
EMEKLİLERE CUMHURİYET İKRAMİYESİ 2023! Emekliye 5 bin TL ikramiye 29 Ekim'de mi verilecek, emekliye cumhuriyet ikramiyesi ne zaman verilecek? Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme zamları belli oldu. Memurlara 2024 yılının ilk 6 ayı için yüzde 15, ikinci altı ayı içinse yüzde 10 oldu. Yılsonuna kadar oluşacak enflasyon farkları da maaşlara eklenecek ve 2024 Ocak zammı ortaya çıkacak. Memur ve emeklilerine yapılacak zam oranları belli olur, sosyal medyada emeklilere cumhuriyet ikramiyesi verileceği iddiaları gündeme geldi. Söz konusu paylaşımların ardından “Emeklilere cumhuriyet ikramiyesi var mı, emeklilere 5 bin TL cumhuriyet bayramı ikramiyesi mi verilecek? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.09.2023 Emekli
Emekli aylıkları ve memur maaşları için son viraj! Yüzde 45 sonrası yeni hesap ortaya çıktı
Emekli aylıkları ve memur maaşları için son viraj! Yüzde 45 sonrası yeni hesap ortaya çıktı Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yılları için mali ve sosyal hakları belirlenecek. Emekli maaşı ve memur zammı ne kadar olacak? Memur ve memur emeklisinin iki yıllık zam oranında gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrildi. Son toplantının yarın gerçekleşeceği ve kararın açıklanacağı öğrenildi.
30.08.2023 Emekli
Emekli maaşı ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 45 zam hesabı, son viraja girildi
Emekli maaşı ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 45 zam hesabı, son viraja girildi Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Memur ve emekliye gelecek olan olası zam oranı açıklandı. 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri için sürecin sonuna gelindi. 11 iş kolunun tamamında mutabakat sağlanırken, 'Emekli maaşı ve memur zammı ne kadar olacak' sorusu gündemdeki sıcaklığını artırdı. Toplu sözleşme zammı için son sözü hakem heyeti söyleyecek. Gözler bugün 3. toplantıda. Hükümetin son zam teklifi ve beklenen enflasyon farkı ile emekli maaşı ve memur maaşları için yeni zam oranı hesaplandı. 11 iş koluna verilen yeni haklar belli oldu. Öte yandan memur zammı burada 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşları için doğrudan belirleyici olacak. Toplu sözleşme zammı süreci yaklaşık 8,5 milyon vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor.
29.08.2023 Emekli
Emekli ve memur maaşına büyük zam! Ek ödeme ve seyyanen artış, işte olası zam tablosu
Emekli ve memur maaşına büyük zam! Ek ödeme ve seyyanen artış, işte olası zam tablosu Emekli aylığı ve memur maaşı ile ilgili dikkat çeken zam açıklaması geldi. Emekli ve memur maaşında zam oranları tablası belli oldu. Yeni zamlı maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Hükümetin emekli ve memur zam teklifi nihayet açıklandı. Bu süreç, aynı zamanda 2,5 milyonun üzerindeki 65 yaş üstü, engelli ve evde bakım maaşı alan vatandaşları da yakından ilgilendiriyor. 2024 yılının ilk 6 ayı için sunulan zam teklifi yüzde 14 olarak duyuruldu. Bu teklife ek olarak, SSK ve Bağkur emekli maaşlarının artışında belirleyici olan enflasyon verileri de açıklandı. İşte, yeni zamlı maaş tablosu için hesaplamalar...
17.08.2023 Emekli
Emekliye seyyanen zam! Yeni en düşük emekli maaşı tahmini açıklandı: İşte kuruşu kuruşuna zamlı emekli maaşı hesabı
Emekliye seyyanen zam! Yeni en düşük emekli maaşı tahmini açıklandı: İşte kuruşu kuruşuna zamlı emekli maaşı hesabı Emekli milyonların beklediği son dakika haberi geldi. Emekli maaşlarına zam oranı netleşti. Tüm emeklilerin zamlı maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Buna göre emekliler temmuz ayında maaşlarını yüzde 25 zamlı alacak. Böylece memur emeklilerine 7.4 puan, SSSK, Bağ-Kur ve tarım emeklilerine ise 5.2 puan refah payı verilmiş oldu.2023’ün ocak ayında ise açıklanan enflasyona göre SSK, Bağ-Kur ve tarım emeklileri yüzde 15.40, memur emeklileri yüzde 16.40 oranlarında zam alacaklardı. Ancak sene başında alınan kararla tüm emeklilere uygulanacak zam oranı yüzde 30 oldu. Yani sene başında memur emeklisine yüzde 13.60, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yüzde 14.60 puanlık refah payı verildi. Yeni zam açıklaması gündemdeyken Devlet Bahçeli 8 bin TL’lik seyyanen zam çağrısında bulundu. Dün yapılması planlanan ‘Emeklilere yüzde 25 zam öngören düzenlemenin TBMM Genel Kurulu’ndaki görüşmeleri’ ertelendi. Yeni en düşük emekli maaşı tahmini geldi. İşte emekli maaşlarıyla ilgili tüm detaylar ve yüzde 25’lik zam ile yapılan hesaplar...
13.07.2023 Emekli
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı?
Emekliye seyyanen zam var mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi? 2023 emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı? MHP Lideri Devlet Bahçeli'den emekliye yeni zam teklifi talebi geldi. Bahçeli yaptığı açıklamada "Emeklilerimize yapılan yüzde 25'lik zam makul ve yeterli bulunmamıştır. Zamma ilave olarak memura verilen 8.077 lira seyyanen zam bütün emeklilerimize de verilmelidir." İfadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından emekli vatandaşlar “Emekliye seyyanen zam var mı, Emekli maaşlarına seyyanen zam yapılacak mı, seyyanen zam tüm emeklilere verilecek mi?” sorusuna yanıt arıyor. İşte seyyanen zam ile ilgili son durum…
11.07.2023 Emekli
EYT'lilerle ilgili son dakika zam açıklaması! Karar verildi, işte zam oranı
EYT'lilerle ilgili son dakika zam açıklaması! Karar verildi, işte zam oranı Memur, emekli, asgari ücretli milyonlarca vatandaş temmuz ayında maaşlarına zam aldı. Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK emeklileri yılın 6 ayı için toplamda yüzde 25 zam alacak. Emeklilere yapılan zam oranın netlik kazanmasının ardından binlerce EYT'li kendi maaşlarına zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. İşte konunun ayrıntıları...
8.07.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Değişime değil değişmeyene odaklanmak hata
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken çıkış: Değişime değil değişmeyene odaklanmak hata Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında "değişim" çağrılarına yeni bir yanıt verdi. "CHP tek adam partisi değil" diyen Kılıçdaroğlu, "Neyin değiştiğine değil, neyin değişmediğine bakarsak hata yapmış oluruz." ifadelerini kullandı.
4.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklilere zam açıklaması: Verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında saat 16.00'da toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ardından Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "5 Temmuz Çarşamba günü enflasyon oranlarının belli olmasıyla birlikte biz de memur ve emeklilerimize verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz." dedi. İsveç'te çirkin saldırıyla ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'te Kuran-ı Kerim'e yönelik alçakça saldırı hepimizi öfkelendirdi, bu bir nefret suçu. Bu sapkınlığın, bırakın fikir özgürlüğünü en temel insani değerlerle bağdaşması mümkün değildir. Bu nefret suçunun polis korumasında işlenmesi daha vahimdir." ifadelerini kullandı.
3.07.2023 Gündem
Asgari ücrette en düşük ve en yüksek zam oranı ortaya çıktı! 12 bin 334 lira...
Asgari ücrette en düşük ve en yüksek zam oranı ortaya çıktı! 12 bin 334 lira... Asgari ücret zammı ile ilgili flaş açıklama geldi. Mayıs ayı enflasyon oranının ortaya çıkmasıyla birlikte asgari ücrete gelebilecek zam oranları netleşme başladı. Sosyal Güvenlik Müşaviri Emin Yılmaz, asgari ücrete gelebilecek taban ve tavan zam oranlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte asgari ücret ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
7.06.2023 Ekonomi
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına dev zam! Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı Emekli aylıkları ve memur maaşlarıyla ilgili dev zam açıklaması geldi. Emekliye ve memura gelecek olan zam için oran verildi. Olası zam oranıyla yeni memur ve emekli maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. TÜİK'in Mayıs ayı enflasyon rakamlarını duyurmasının ardından 5 aylık zam oranı kesinleşti. Böylece refah payı hariç emekli ve memur maaşları artışları için 1 veri kalmış oldu. Yeni Meclis'te yasama dönemi başlarken Kabine de belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini Vedat Işıkhan üstlendi. Asgari ücret, emekli ve memur Temmuz zammı ile diğer ekonomi düzenlemeleri için Meclis'in 15 Temmuz'a kadar çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor. 6 aylık enflasyon farkı ne kadar olacak? En düşük emekli maaşı ve bayram ikramiyesi kaç TL olacak? İşte memur ve emekli maaşlarıyla merak edilen tüm detaylar...
5.06.2023 Emekli
Sigaraya zam Haziran'da geliyor mu? Son listeye göre hangi marka sigaralara zam gelecek?
Sigaraya zam Haziran'da geliyor mu? Son listeye göre hangi marka sigaralara zam gelecek? Sigaraya zam konusu gündeme geldi. 1 Haziran 2023 itibariyle sigaraya zam geleceği iddiası sosyal medyanın başlıca konusu oldu. Bu haberler sonrası güncel sigara fiyatları listesine çevrildi. Sigara markalarından zam açıklaması da araştırılan bir diğer konu oldu. Peki Haziran'da sigaraya zam gelecek mi? Hangi marka sigaralara zam geliyor? İşte detaylar...
22.05.2023 Gündem
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam geliyor! Yeni memur maaşları tek tek hesaplandı
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam geliyor! Yeni memur maaşları tek tek hesaplandı Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına son dakika zam açıklaması geldi. Yeni zamlı emekli ve memur maaşları kuruşu kuruşuna hesaplandı. Öğretmen, polis, avukat, doktor ve imam maaşlarına yansıyan zam oranı verildi. Bunun yanında En düşük emekli maaşı 7.500 liraya yükseltilmişti. En düşük emekli maaşının artırılması ile oluşan beklenti ‘Temmuzda 7500 lira alan emekliye zam var mı?’ sorusunu gündeme getirirken zam formülleri de tek tek ortaya çıkmaya başladı. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm ayrıntılar...
18.05.2023 Memur
Asgari ücrete zam açıklaması! Bakan Bilgin: 500 doların altında olmamalı
Asgari ücrete zam açıklaması! Bakan Bilgin: 500 doların altında olmamalı Asgari ücret, emeklilik, maaş zamları ve gündeme ilişkin önemli konularla ilgili CNN Türk canlı yayında açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Dolar bazında baktığımızda ilk defa AK Parti döneminde en üst düzeye çıktı. Ben görevim gereği bunları sayın cumhurbaşkanımıza götürdüğümde anlattığımda kabul etti. Asgari ücret 500 doların altında olmamalı." dedi
10.05.2023 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

Zam Açıklaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zam açıklaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.