Bakan Akar Azerbaycan ve Kosova Savunma Bakanları ile görüştü
Bakan Akar Azerbaycan ve Kosova Savunma Bakanları ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Efes 2022 kapsamında Türkiye'ye gelen Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ve Kosova Savunma Bakanı Armend Mehaj ile ayrı ayrı görüştü.
8.06.2022 Siyaset
Bakan Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile görüştü
Bakan Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile bir araya geldi.
1.02.2022 Siyaset
Bakan Akar, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü
Bakan Akar, Azerbaycanlı mevkidaşı ile görüştü Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov'u telefonla arayarak Ermenistan ordusu tarafından açılan ateşte 1 Azerbaycan askerinin şehit düşmesinden duyduğu üzüntüyü ifade etti, taziyelerini bildirdi.
12.01.2022 Gündem
Bakan Akar ile Azerbaycanlı mevkidaşı Hasanov 'Kış-2021 Tatbikatı'nı izledi
Bakan Akar ile Azerbaycanlı mevkidaşı Hasanov 'Kış-2021 Tatbikatı'nı izledi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov ile TSK komuta kademesi, 'Kış-2021 Tatbikatı'nın 'Seçkin Gözlemci Günü'ne katıldı. Derin kar ve şiddetli soğuklara yönelik barınma alanlarında incelemelerde bulunan Akar ve Hasanov, igloya girdi, kış teçhizatlı komando kolu tarafından okunan Komando Andı’nı dinledi. Tatbikat alanını gezen Akar ve Hasanov, sahra fırın ünitesinde yapılan ekmeği de bölerek yedi.
11.02.2021 Siyaset