Zafer Pehlivan

Zafer Pehlivan

Son dakika zafer pehlivan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zafer pehlivan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zafer pehlivan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zafer Pehlivan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zafer pehlivan gelişmeleri de dahil olmak üzere 57 zafer pehlivan haberi bulunmuştur. Tüm zafer pehlivan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güleda Cankel cinayetinde kan donduran ifade! 'Ölene kadar karnında oturdum'
Güleda Cankel cinayetinde kan donduran ifade! 'Ölene kadar karnında oturdum' Isparta’da üniversite öğrencisi olan eski sevgilisi Güleda Cankel’i öldüren Zafer Pehlivan, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Kararın gerekçesini açıklayan mahkeme, sanığın olaydan önce Cankel’e, “Bugün saat 00.00’a kadar seni öldüreceğim” mektubunu “Tasarlama” olarak kabul edilemeyeceğini belirtti. Mahkeme ayrıca sanık Pehlivan’ın, Güleda Cankel’i önce boğup, kalbinden en az 6 kere bıçaklamasını ve ölene kadar karnının üstünde oturmasını da, “Canavarca his bulunduğuna delalet etmeyeceğine” hükmetti.
30.01.2021 Gündem
Güleda Cankel cinayeti nasıl oldu? Isparta Güleyda Cankel cinayeti…
Güleda Cankel cinayeti nasıl oldu? Isparta Güleyda Cankel cinayeti… ISPARTA'da, eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen üniversiteli Güleda Cankel'in (19), Isparta 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davasında gerekçeli karar açıklandı. Isparta'da 20 Ağustos günü görülen 4'üncü duruşmasında Pehlivan, 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Aile karar itiraz edecek ve müebbet hapis cezası ile yargılanmasını isteyecek. Peki, Güleda Cankel cinayeti nasıl oldu?
7.09.2020 Gündem
Güleda Cankel'in katilinin cezası belli oldu!
Güleda Cankel'in katilinin cezası belli oldu! Isparta'da eski kız arkadaşı Güleda Cankel'i öldürmek suçundan tutuklu yargılanan Zafer Pehlivan hakkında ömürboyu hapis cezası verildi.
20.08.2020 Gündem
Güleda'nın annesinden yürek yakan sözler!
Güleda'nın annesinden yürek yakan sözler! Isparta’da ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19) annesi Vefaret Cankel (50), olaydan 67 gün sonra konuştu. Anne Cankel, 25 Şubat'ta 'tasarlayarak' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçlarından hakim karşısına çıkacak olan kızının katilinin en ağır cezayı alacağına inandığını söyledi.
24.02.2020 Gündem
Güleda Cankel'in katili için istenen ceza belli oldu
Güleda Cankel'in katili için istenen ceza belli oldu Isparta'da 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Güleda Cankel'i vahşice öldüren erkek arkadaşı Zafer Pehlivan için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
13.12.2019 Gündem
Güleda Cankel'in yeni görüntüleri ortaya çıktı
Güleda Cankel'in yeni görüntüleri ortaya çıktı Isparta'da ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından 17 saat süren kaçma çabalarına rağmen öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19), bir arkadaşlarına yaptıkları doğum günü sürprizi ile şarkı söylediği anlara ait görüntüleri ortaya çıktı.
23.11.2019 Yaşam
Güleda Cankel cinayetinde korkunç ihmal! 'Şehri terk et' deyip bırakmışlar
Güleda Cankel cinayetinde korkunç ihmal! 'Şehri terk et' deyip bırakmışlar Güleda Cankel’in eski sevgilisi tarafından ‘17 saat süren bir cinayete’ kurban gitmesinin ardından rapor hazırlanarak Bakan Soylu’ya sunuldu: "Zafer Pehlivan ifadesi alınarak savcılığa iletildi. Savcılık talimatla ifadesini aldığı şüpheliyi, yine talimatla serbest bıraktı. Pehlivan polis otosuyla ‘şehri terk etmesi’ için otogara götürüldü. Güleda da evine bırakıldı"
23.11.2019 Yaşam
Güleda'nın öldürüldüğü oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti
Güleda'nın öldürüldüğü oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19), ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından öldürüldüğü vahşi cinayetin meydana geldiği aparttaki 12 numaralı oda, soruşturma kapsamında kapatıldı. Olayın meydana geldiği aparttaki öğrenciler ise binayı terk etti.
21.11.2019 Yaşam
Güleda Cankel cinayetinde 'ihmal' iddiası!
Güleda Cankel cinayetinde 'ihmal' iddiası! Isparta Valiliği, üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19) ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından, 17 saat süren mücadelesine rağmen öldürülmesinde kamu görevlilerinin ihmali olduğu iddiaları üzerine inceleme başlattı.
20.11.2019 Yaşam
Karadeniz derbisinde Trabzonspor'a şok duş! 5 gollü maçta 3 puan Rize'nin
Karadeniz derbisinde Trabzonspor'a şok duş! 5 gollü maçta 3 puan Rize'nin Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup oldu.
26.08.2023 Trabzonspor
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan yıl sonunu işaret etti: Emeklilerle ilgili adımlar atacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan "Enflasyonun insanımızın hayatında açtığı sıkıntıları giderecek adımları atıyoruz. Otomobil piyasasında fiyatlar yavaş yavaş düşüyor: Emlak piyasası da yakında dengeye kavuşacak. Emeklilerimizden gelen serzenişlerin farkındayız. İnşallah gereken adımları yıl sonuna kadar atacağız." açıklamasında bulundu.
24.08.2023 Gündem
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır: Sahte pehlivanlar, milletin önünden çekilin
Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır: Sahte pehlivanlar, milletin önünden çekilin Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yaşananlara ilişkin, "Sahte pehlivanlar, milletin önünden çekilin. Milletin gündemini işgal etmeyin" dedi.
8.05.2022 Siyaset
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri Ertunç Şenkay öldü mü? Yeşilçam döneminin önde gelen görüntü yönetmenlerinden Ertunç Şenkay vefat etti. Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Magazin
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Mustafa Pehlivanoğlu kimdir, aslen nereli? Ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu neden, kaç yaşında asıldı? Mustafa Pehlivanoğlu’nun mektubu…
Mustafa Pehlivanoğlu kimdir, aslen nereli? Ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu neden, kaç yaşında asıldı? Mustafa Pehlivanoğlu’nun mektubu… Ülkücü şehit Mustafa Pehlivanoğlu idam edilişinin 40. Yılında anlıyor. 12 Eylül Darbesi'nden sonra idam edilen ilk ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun idam edilişinin üzerinden 40 yıl geçti. Peki, Mustafa Pehlivanoğlu kimdir? Mustafa Pehlivanoğlu nereli, kaç yaşında idam edildi? Mustafa Pehlivanoğlu hakkında merak edilenler…
7.10.2020 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Dışişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.02.2020 Gündem
2 Aralık İstanbul elektrik kesintisi programı!
2 Aralık İstanbul elektrik kesintisi programı! BEDAŞ 2 Aralık Pazartesi günü İstanbul’da elektrik kesintisi yaşanacak yerleri duyurdu. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı elektrik kesintisi duyurusuna göre, 2 Aralık Pazartesi günü İstanbul’da elektrik kesintisi verilmeyecek bölgeler…
2.12.2019 Gündem
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı!
İstanbul elektrik kesintisi - 25 Kasım 2019 planlı elektrik kesintisi programı! 25 Kasım İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. BEDAŞ tarafından yayımlanan elektrik kesintisi listesine göre, 25 Kasım 2019 Pazartesi İstanbul’un birçok ilçesindeki sem ve mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.
25.11.2019 Yaşam
"Kıran-2 Ortak Operasyonu"  başladı
"Kıran-2 Ortak Operasyonu" başladı Mardin, Batman ve Şırnak kırsalında Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın bizzat yönettiği, Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç tarafından koordine edilen Mardin, Şırnak ve Batman'da Kıran 2 operasyonu başladı.
28.08.2019 Gündem
AA muhabiri Nişancı'ya hüzünlü uğurlama
AA muhabiri Nişancı'ya hüzünlü uğurlama Bayburt - Trabzon sınırında, 'dünyanın en tehlikeli yolu' seçilen Soğanlı Dağı'ndaki Derebaşı virajlarındaki yol açma çalışmalarını takip ederken, üzerine çıktığı kar kütlesiyle düştüğü uçurumda kaybolan ve 14 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdülkadir Nişancı (34), gözyaşları arasında toprağa verildi.
24.05.2019 Gündem
Bu illerde seçim sonuçlarına itiraz edildi
Bu illerde seçim sonuçlarına itiraz edildi Seçim kurullarına yapılan itiraz başvuruları bugün saat 15.00'te sona erdi.
2.04.2019 Siyaset
Çavuşoğlu: KKTC çevresinde 2 gemiyle sondaja başlayacağız
Çavuşoğlu: KKTC çevresinde 2 gemiyle sondaja başlayacağız Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aydın'da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, "Türkiye'de ne kadar bölücü, hain, ne kadar PKK'lı, YPG'li, FETÖ'cü, DHKP-C'li ve ne kadar terör örgütü varsa karşımızdaki 'zillet ittifakı'nın içinde yer alıyor" dedi.
21.02.2019 Dünya
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
FETÖ davasında 85 sanığa hapis cezası
FETÖ davasında 85 sanığa hapis cezası FETÖ'nün Beytepe Jandarma Okullar Komutanlığı'ndaki "mahrem" yapılanmasına ilişkin davada kararını açıklayan mahkeme, 85 sanığı 1 yıl 10 ay 15 gün ile 13 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezalarına çarptırdı. Heyet, 9 sanığın beraatine hükmetti
16.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zafer Pehlivan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zafer pehlivan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.