Güleda Cankel

Güleda Cankel

Son dakika güleda cankel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güleda cankel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güleda cankel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güleda Cankel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güleda cankel gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 güleda cankel haberi bulunmuştur. Tüm güleda cankel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güleda Cankel cinayetinde kan donduran ifade! 'Ölene kadar karnında oturdum'
Güleda Cankel cinayetinde kan donduran ifade! 'Ölene kadar karnında oturdum' Isparta’da üniversite öğrencisi olan eski sevgilisi Güleda Cankel’i öldüren Zafer Pehlivan, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı. Kararın gerekçesini açıklayan mahkeme, sanığın olaydan önce Cankel’e, “Bugün saat 00.00’a kadar seni öldüreceğim” mektubunu “Tasarlama” olarak kabul edilemeyeceğini belirtti. Mahkeme ayrıca sanık Pehlivan’ın, Güleda Cankel’i önce boğup, kalbinden en az 6 kere bıçaklamasını ve ölene kadar karnının üstünde oturmasını da, “Canavarca his bulunduğuna delalet etmeyeceğine” hükmetti.
30.01.2021 Gündem
Güleda Cankel cinayeti nasıl oldu? Isparta Güleyda Cankel cinayeti…
Güleda Cankel cinayeti nasıl oldu? Isparta Güleyda Cankel cinayeti… ISPARTA'da, eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen üniversiteli Güleda Cankel'in (19), Isparta 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davasında gerekçeli karar açıklandı. Isparta'da 20 Ağustos günü görülen 4'üncü duruşmasında Pehlivan, 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Aile karar itiraz edecek ve müebbet hapis cezası ile yargılanmasını isteyecek. Peki, Güleda Cankel cinayeti nasıl oldu?
7.09.2020 Gündem
Güleda Cankel'in katilinin cezası belli oldu!
Güleda Cankel'in katilinin cezası belli oldu! Isparta'da eski kız arkadaşı Güleda Cankel'i öldürmek suçundan tutuklu yargılanan Zafer Pehlivan hakkında ömürboyu hapis cezası verildi.
20.08.2020 Gündem
Güleda'nın annesinden yürek yakan sözler!
Güleda'nın annesinden yürek yakan sözler! Isparta’da ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19) annesi Vefaret Cankel (50), olaydan 67 gün sonra konuştu. Anne Cankel, 25 Şubat'ta 'tasarlayarak' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme' suçlarından hakim karşısına çıkacak olan kızının katilinin en ağır cezayı alacağına inandığını söyledi.
24.02.2020 Gündem
Güleda Cankel'in katili için istenen ceza belli oldu
Güleda Cankel'in katili için istenen ceza belli oldu Isparta'da 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Güleda Cankel'i vahşice öldüren erkek arkadaşı Zafer Pehlivan için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
13.12.2019 Gündem
Güleda Cankel'in yeni görüntüleri ortaya çıktı
Güleda Cankel'in yeni görüntüleri ortaya çıktı Isparta'da ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından 17 saat süren kaçma çabalarına rağmen öldürülen üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19), bir arkadaşlarına yaptıkları doğum günü sürprizi ile şarkı söylediği anlara ait görüntüleri ortaya çıktı.
23.11.2019 Yaşam
Güleda Cankel cinayetinde korkunç ihmal! 'Şehri terk et' deyip bırakmışlar
Güleda Cankel cinayetinde korkunç ihmal! 'Şehri terk et' deyip bırakmışlar Güleda Cankel’in eski sevgilisi tarafından ‘17 saat süren bir cinayete’ kurban gitmesinin ardından rapor hazırlanarak Bakan Soylu’ya sunuldu: "Zafer Pehlivan ifadesi alınarak savcılığa iletildi. Savcılık talimatla ifadesini aldığı şüpheliyi, yine talimatla serbest bıraktı. Pehlivan polis otosuyla ‘şehri terk etmesi’ için otogara götürüldü. Güleda da evine bırakıldı"
23.11.2019 Yaşam
Güleda'nın öldürüldüğü oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti
Güleda'nın öldürüldüğü oda kapatıldı, öğrenciler apartı terk etti Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19), ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından öldürüldüğü vahşi cinayetin meydana geldiği aparttaki 12 numaralı oda, soruşturma kapsamında kapatıldı. Olayın meydana geldiği aparttaki öğrenciler ise binayı terk etti.
21.11.2019 Yaşam
Güleda Cankel cinayetinde 'ihmal' iddiası!
Güleda Cankel cinayetinde 'ihmal' iddiası! Isparta Valiliği, üniversite öğrencisi Güleda Cankel'in (19) ayrılmak istediği erkek arkadaşı Zafer Pehlivan (19) tarafından, 17 saat süren mücadelesine rağmen öldürülmesinde kamu görevlilerinin ihmali olduğu iddiaları üzerine inceleme başlattı.
20.11.2019 Yaşam
Haluk Levent’ten Güleda Cankel mesajı
Haluk Levent’ten Güleda Cankel mesajı Sanatçı Haluk Levent, Isparta’da üniversitede okuyan 19 yaşındaki Güleda Cankel’in ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından katledilmesiyle ilgili, "Kızlar. Haluk abinizin tavsiyesi. Sevgilinizde en ufak bir şiddet eğilimi gördüğünüzde uzaklaşın kaçın. Lanet okuyun sevgiye” mesajını paylaştı.
20.11.2019 Magazin
Her satırı ayrı vahşet! Güleda Cankel'i böyle katletmiş
Her satırı ayrı vahşet! Güleda Cankel'i böyle katletmiş Isparta'da kendisinden ayrılmak isteyen üniversite öğrencisi Güleda Cankel’i öldüren katil zanlısı Zafer P.'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Zafer P. ifadesinde "Boğazını sıktım. Yatağa yatırdım. Morarmaya başladı. Sesi gitti, boğazından hırıltılar geliyordu. Orada bulunan kabloyu gördüm. Boğazına sardım ve sıkmaya devam ettim sonra kalbini kontrol ettim. Yaşadığını görünce mutfağa gidip, bıçak aldım, kalbine sapladım." dedi.
19.11.2019 Yaşam
Genç kızı öldürüp ölüm saatini Instagram'dan paylaşmış!
Genç kızı öldürüp ölüm saatini Instagram'dan paylaşmış! Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel (19), Muğla'dan ziyaretine gelen erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişi tarafından öldürüldü. Genç kızın önce boğazının sıkıldığı, sonra bıçaklandığı belirlenirken, zanlı gözaltına aldı.
19.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Güleda Cankel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güleda cankel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.