Yusuf Araz

Yusuf Araz

Son dakika Yusuf Araz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yusuf Araz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yusuf Araz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Araz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf araz gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 yusuf araz haberi bulunmuştur. Tüm yusuf araz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Defne Samyeli oturduğu villanın sahibiyle davalık olmuştu! Yeni açıklama
Defne Samyeli oturduğu villanın sahibiyle davalık olmuştu! Yeni açıklama Defne Samyeli, önceki gün Bebek'te görüntülendi. 49 yaşındaki eski haber spikeri ve şarkıcı, Kemerburgaz'da oturduğu villanın sahibi Yusuf Araz ile sorunları çözdüğünü açıkladı.
16.10.2021 Magazin
‘Aşağılık’ sözüne 20 bin lira tazminat!
‘Aşağılık’ sözüne 20 bin lira tazminat! Sular durulmuyor. Defne Samyeli’nin ev sahibi Yusuf Araz’a açtığı tazminat davasının kararı açıklandı. Mahkeme Araz’ın Samyeli’ye ‘aşağılık insanlarsınız’ demesini kişilik haklarına saldırı saydı ve 20 bin TL tazminat ödemesini hükmetti.
30.03.2021 Magazin
Defne Samyeli yeni villa arayışında
Defne Samyeli yeni villa arayışında Kiracı olduğu evin sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olan eski spiker ve şarkıcı Defne Samyeli, yeni bir ev arayışına çıktı. Samyeli, gözüne kirası 30 ve 40 bin TL olan iki ayrı villayı kestirdi.
21.02.2021 Magazin
Defne Samyeli'ne şok! Oturduğu evden çıkarılıyor
Defne Samyeli'ne şok! Oturduğu evden çıkarılıyor İşadamı Yusuf Araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla haciz işlemi başlattığı Defne Samyeli’ye açtığı tahliye ve alacak davasını kazandı. Mahkeme, Samyeli’nin 2 yıldır oturduğu evden tahliyesine karar verdi. 123 bin 318 lira 79 kuruşluk icra takibi ise kaldığı yerden devam edecek.
29.01.2021 Magazin
Defne Samyeli'den olay açıklama! 'Tacizci ve...'
Defne Samyeli'den olay açıklama! 'Tacizci ve...' Defne Samyeli kendisi hakkında açılan dava ile ilgili konuştu. 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla kendisini icraya vererek haciz işlemleri başlatan ev sahibi Yusuf Araz'ın iddialarını yalanladı.
28.01.2021 Magazin
Defne Samyeli'ye haciz şoku!
Defne Samyeli'ye haciz şoku! İş adamı Yusuf Araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla Defne Samyeli’ni icraya vererek haciz işlemlerini başlattı.
27.01.2021 Magazin
'Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?'
'Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?' Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Araz, ünlü sunucuya tepki gösterdi: “Madem kirasını ödüyor, dekontu nerede? İspatlasın, özür dileyeceğim ve 50 bin lirayı ödeyeceğim.”
15.07.2020 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu?
Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu? Usta oyuncu Kenan Işık'la ilgili ortaya atılan iddia herkesi umutlandırdı. 2014 senesinde spor salonunda sauna çıkışında düşerek beyin kanaması geçiren ve o günden beridir bitkisel hayatta olan Kenan Işık ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı. Peki Kenan Işık kimdir? Nerelidir? Kenan Işık iyileşiyor mu? İşte detaylar…
20.01.2020 Gündem
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı
Jandarma Genel Komutanlığı darbe davasında, savcı, esasa ilişkin mütalaasını açıkladı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 245 sanıklı davada, esasa ilişkin mütalaasını açıklayan savcı, 175 sanığın "anayasayı ihlal" ve 9 kez de kasten adam öldürme suçlarından 10'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edilmesini talep etti.
9.07.2019 Gündem
2012 Polis Akademisi Giriş Sınavı davasında karar verildi!
2012 Polis Akademisi Giriş Sınavı davasında karar verildi! 2012 Polis Akademisi Giriş Sınavı sorularının FETÖ mensuplarınca sızdırılması davasında 55 kişi, 9 yıl 7 aya kadar değişen sürelerde hapse çarptırıldı.
6.06.2018 Gündem
FETÖ’lü Dink iddianamesi!
FETÖ’lü Dink iddianamesi! Dink cinayeti soruşturmasında, aralarında FETÖ elebaşı Gülen, eski savcı Zekeriya Öz, ihraç edilen Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, dönemin Trabzon İl Jandarma Komutanı Ali Öz’ün de bulunduğu 51 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink soruşturmasında iddianame hazırlandı
Hrant Dink soruşturmasında iddianame hazırlandı Hrant Dink soruşturmasında aralarında Fetullah Gülen ve Zekeriya Öz'ün de bulunduğu51 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
Kaza haberleri peş peşe geldi
Kaza haberleri peş peşe geldi Son 24 saat içinde meydana gelen kazalarda 10 vatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı var.
2.05.2016 Yaşam
Bu iddianame Türkiye'yi sarsar
Bu iddianame Türkiye'yi sarsar Danıştay'a hediye, savcıya maaş, Ağar'a rica
29.09.2021 Gündem
YÖK'ten yatay geçiş açıklaması
YÖK'ten yatay geçiş açıklaması 'Hukuka girmiş adamın, tıbba girmesi hayal'
29.09.2021 Gündem
Genç Parti'nin   TAM ADAY LİSTESİ
Genç Parti'nin TAM ADAY LİSTESİ Genç Parti'nin, 22 Temmuzda yapılacak milletvekili seçimine ilişkin Yüksek Seçim Kuruluna verdiği aday listesi belli oldu...
21.02.2018 Gündem
Güneydoğu’yu şimdi de sel vurdu: 22 ölü
Güneydoğu’yu şimdi de sel vurdu: 22 ölü Diyarbakır’da çöken karayolunda düğüne giden minibüs sel sularına kapıldı, içindeki 14 kişi kurtarılamadı. Sel bölgede toplam 22 can aldı
29.09.2021 Gündem
Türkiye geneli resmi olmayan seçim sonuçları
Türkiye geneli resmi olmayan seçim sonuçları Türkiye genelinde oyların sayım ve tasnif işlemi büyük ölçüde tamamlandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Araz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf araz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.