Yunus

Yunus

Son dakika yunus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yunus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yunus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunus gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.471 yunus haberi bulunmuştur. Tüm yunus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunus Akgün'den bomba Avrupa kararı!
Yunus Akgün'den bomba Avrupa kararı! Galatasaray'dan Leicester City'e kiralanan milli oyuncudan flaş bir hamle geldi. Avrupa'da kalmak isteyen Yunus Akgün konuyla ilgili ilk resmi adımım attı.
18.04.2024 Futbol
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinden önceki son eleme gecesi 17 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşti. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. "Survivor kim elendi? Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?"
18.04.2024 Magazin
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu'nun elenmesiyle birlikte izleyenler ve yarışmacılar daha da meraklandı. Bu haftanın ilk eleme adayı Özgür oldu. Peki haftanın ikinci eleme adayı kim seçildi? Survivor'da ödül & dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?
15.04.2024 Magazin
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
13.04.2024 Magazin
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi İsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024 Dünya
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı
Hastanede kavga ettiler! İdari soruşturma başlatıldı Tekirdağ'da Çorlu Devlet Hastanesi'nde Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga meydana geldi. Yaşanan kavgayı güvenlik kameraları saniye saniye kaydetti.Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
4.04.2024 Gündem
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde sahile ölü yunus vurdu. Balıkçılar, yunus ölümlerine kalkan ağlarının sebep olduğunu söyledi.
4.04.2024 Gündem
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri...
Edirne ve ilçelerde hangi parti kazandı? 31 Mart yerel seçim: Edirne Büyükşehir ve ilçe belediyelerde kazanan partiler ve isimleri... 31 Mart 2024 yerel seçimleri geride kaldı. Milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel yöneticiler bu seçimle 5 yıl görevlerine devam edecek. En çok merak edilen illerin başında Edirne geliyor. Edirne Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerini hangi partilerin kazandığı oldu. CHP ve AK Parti'nin başa baş gittiği şehirde Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığını CHP'li Filiz Gencan Akın kazandı. Peki Edirne ilçe belediyelerini hangi partiler ve isimler kazandı?
3.04.2024 Gündem
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor'da eleme adayları Hakan ve Sercan olarak belirlenmişti. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?
3.04.2024 Magazin
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bandırma ilçe seçim sonuçları 2024: Bandırma ilçesinde kim kazandı? 2024 Bandırma belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bandırma ilçe seçim sonuçları 2024: Bandırma ilçesinde kim kazandı? 2024 Bandırma belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bandırma ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bandırma belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bandırma ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bandırma ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bandırma ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
AK Parti, Ardahan'da seçim sonucuna itiraz etti: Aradaki fark 158
AK Parti, Ardahan'da seçim sonucuna itiraz etti: Aradaki fark 158 Ardahan'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Faruk Demir, en yakın rakibi AK Parti adayı Yunus Baydar'dan 158 oy fazla aldı. AK Parti yönetimi tarafından Çıldır ilçesindeki seçim sonuçlarına itiraz yapıldı.
31.03.2024 Gündem
AK Parti, Ardahan'da seçim sonucuna itiraz etti
AK Parti, Ardahan'da seçim sonucuna itiraz etti Ardahan'da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Faruk Demir, en yakın rakibi AK Parti adayı Yunus Baydar'dan 158 oy fazla aldı. AK Parti yönetimi tarafından Çıldır ilçesindeki seçim sonuçlarına itiraz yapıldı.
31.03.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları
Erdal Beşikçioğlu CHP seçim sonuçları: 2024 Etimesgut seçim sonuçlarına göre kim önde? Erdal Beşikçioğlu yerel seçim sonuçları Erdal Beşikçioğlu seçim sonuçları anlık olarak takip edilmeye başlandı. 31 Mart 2024 Yerel seçim sonuçlarında oy sayma işlemine geçti. 61 milyondan fazla seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde aday olan sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun aldığı oy oranı da araştırılmaya başlandı. İşte CHP Etimesgut seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
OSMANİYE SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Osmaniye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında!
OSMANİYE SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Osmaniye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında! Osmaniye 31 Mart yerel seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra ve oy sayımn işlemine geçildikten sonra açıklanmaya başlanacak. Seçmenler bu seçimde de sorgulamayı heyecanla yapacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun kaldıracağı yayın yasağıyla birlikte 2024 Osmaniye Seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşılacak. Osmaniye 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları da gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. İşte Osmaniye 2024 yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Erzincan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında!
ERZİNCAN SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Erzincan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında! Erzincan 31 Mart yerel seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra ve oy sayımn işlemine geçildikten sonra açıklanmaya başlanacak. Seçmenler bu seçimde de sorgulamayı heyecanla yapacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun kaldıracağı yayın yasağıyla birlikte 2024 Erzincan Seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşılacak. Erzincan 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları da gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. İşte Erzincan 2024 yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
ISPARTA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Isparta 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında!
ISPARTA SEÇİM SONUÇLARI 2024: Canlı ekran | Isparta 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıı gazetevatan.com seçim sayfasında! Isparta 31 Mart yerel seçim sonuçları sandıklar kapandıktan sonra ve oy sayımn işlemine geçildikten sonra açıklanmaya başlanacak. Seçmenler bu seçimde de sorgulamayı heyecanla yapacak. Yüksek Seçim Kurulu'nun kaldıracağı yayın yasağıyla birlikte 2024 Isparta Seçim sonuçları da vatandaşlarla paylaşılacak. Isparta 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları da gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. İşte Isparta 2024 yerel seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
2024 Ardahan yerel seçim sonuçları! (31 Mart Ardahan seçim sonuçları BURADA) Ardahan belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Ardahan yerel seçim sonuçları! (31 Mart Ardahan seçim sonuçları BURADA) Ardahan belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Ardahan’da 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Ardahan belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Ardahan seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Ardahan seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı Survivor All Star'da Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın kıran kırana mücadelesi sonucu dokunulmazlık Kırmızı Takım'ın oldu. Saliselerle rakibini 12-11 deviren Kırmızı Takım rahat bir nefes aldı. Mavi Takım'da da haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Yunus Emre yine ceza aldı. İki yarışmacıdan sakatlıkları nedeniyle kötü haber geldi. Survivor'da Turabi ile başlayan sakatlık elemeleri devam etti.
31.03.2024 Magazin
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Yunus Emre Özden ile takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yakınlığı sık sık gündeme geliyor. Hatta eşi yapılan paylaşımların ardından "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı yapmıştı. Eşinin söylediğine anlam veremeyen Yunus Emre'nin evliliğinin biteceği iddia edildi. Boşanma kararı aldığı konuşulan Beria Özden'den ise cevap gecikmedi.
30.03.2024 Magazin
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak
Türkiye sandık başına gidiyor! Sonuçlar anbean gazetevatan.com'da olacak Türkiye yarın yerel yönetimlerde görev yapacak isimleri seçmek için sandığa gidiyor. Seçimlerde 81 il, 973 ilçe ve 390 beldede binlerce aday yarışacak. Yayın yasaklarının kalkmasının ardından en hızlı ve en ayrıntılı seçim sonuçları gazetevatan.com'da olacak...
30.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yunus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.