Yunan Hükümeti

Yunan Hükümeti

Son dakika yunan hükümeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yunan hükümeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yunan hükümeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunan Hükümeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunan hükümeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 651 yunan hükümeti haberi bulunmuştur. Tüm yunan hükümeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan, Türkiye'den 3 şey istiyor! Vize için devreye girmeye hazırlar
Yunanistan, Türkiye'den 3 şey istiyor! Vize için devreye girmeye hazırlar Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Dimitris Keridis'in geçtiğimiz günlerde dile getirdiği 'göç anlaşması' ile ilgili detayları okuyucuları ile paylaşan Kathimerini gazetesi, Atina'nın göç krizi konusunda Türkiye ile anlaşmak istediğini vurguladı ve atılacak adımları sıraladı.
27.09.2023 Dünya
Bakan Fidan: Sorunların çözümüne yeni yaklaşımlar getirmek konusunda hemfikir olduk
Bakan Fidan: Sorunların çözümüne yeni yaklaşımlar getirmek konusunda hemfikir olduk Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "FETÖ, PKK ve DHKPC gibi terör örgütleri ile mücadelemizde de komşumuzdan etkin iş birliği görmeyi beklediğimizi ilettik" dedi.
5.09.2023 Gündem
Yunanistan’dan yangınlardan etkilenen turistlere bir hafta ücretsiz tatil sözü
Yunanistan’dan yangınlardan etkilenen turistlere bir hafta ücretsiz tatil sözü Yunanistan Başbakanı Kyriakos Miçotakis, orman yangınları nedeniyle tahliye edilen turistlere gelecek yıl ilkbahar veya sonbaharda Rodos Adası’nda bir hafta ücretsiz tatil sözü verdi.
2.08.2023 Dünya
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen
ABD basını Erdoğan'ı yazdı: Bu bir zafer, jetler lütfen ABD merkezli Politico, Türkiye'nin dış politikasına dair geniş çaplı bir analiz yayınladı. Söz konusu analizde F-16 satışına dair dikkat çeken ifadeler kullanıldı.
15.07.2023 Dünya
Acun Ilıcalı, Yunanistan Survivor’a konuştu!
Acun Ilıcalı, Yunanistan Survivor’a konuştu! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Yunanistan'da yayınlanan Survivor'a bağlanarak depremlerin ardından gönderilen yardım ve destek mesajları için teşekkür etti.
16.02.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun!
Yunanistan'dan savaş çığırtkanlığı: Hazır olun! Türkiye ile yatıp kalkan Yunanistan'da provokasyon kokan açıklamalara bir yenisi eklendi. Eski Savunma Bakanı'nın savaş çığırtkanlığı yaptığı açıklamalar, Yunan medyasında çarşaf çarşaf yayınlandı, gazeteler "Çatışmaya ne kadar yakınız?" ve "Türkiye ile savaşa hazırlanmalıyız" manşetleri attı.
6.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'i nasıl ikna etti? İbrahim Kalın krizi çözen görüşmeyi CNN Türk'te anlattı Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Kalın, Rusya ve Ukrayna savaşı devam ettiği sürece nükleer tehdidin de var olacağını söyledi.
3.11.2022 Siyaset
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki İçişleri Bakanlığı, “Yunan hükümeti kendisine cinayeti yakıştırdığı gibi yalanı ve iftirayı da yakıştırmaktan imtina etmemiştir. 2020 yılından bu yana 46 bin 840’ı Ege Denizinde, 14 bin 897’si Yunanistan kara sınırında olmak üzere toplam 61 bin 737 göçmen geri itmeye maruz kalmıştır. Yunanistan’ı, ölümlerle sonuçlanan göç politikasından vazgeçmeye davet ediyoruz” açıklamasını yaptı.
17.10.2022 Gündem
Türkiye ile Yunanistan arasındaki kriz ile ilgili flaş detay
Türkiye ile Yunanistan arasındaki kriz ile ilgili flaş detay Türkiye ve Yunanistan arasında yaşanan gerilime ilişkin konuşan Uluslararası İlişkiler Uzmanı Dr. Kemal Olçar, “Yunan hükümeti neredeyse ABD’nin manda rejimini kabul edecek. Megali İdea bir Türk değil, Yunan tezidir.
3.10.2022 Gündem
Amerikalılar Dedeağaç'a geldi kıtlık başladı! Uzun kuyryklar oluştu...
Amerikalılar Dedeağaç'a geldi kıtlık başladı! Uzun kuyryklar oluştu... Türkiye'ye 40 kilometre uzaklıktaki Yunan kenti Dedeağaç eski sessizliğini kaybetti. Şehirde artan ABD askeri faaliyeti ekonomiyi canlandırırken, ordunun her sevkıyatı sırasında yumurta kıtlığı yaşanıyor. Doğu Avrupa’daki ABD askeri varlığını artırmada merkezi bir rol üstlenen limanın, yeni yatırımlarla büyümesi ve ülkenin önemli ticaret merkezi haline gelmesi hedefleniyor.
19.08.2022 Dünya
Abdülhamid Han’a Akdeniz'de Kıbrıs şehitleri eşlik ediyor
Abdülhamid Han’a Akdeniz'de Kıbrıs şehitleri eşlik ediyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle salı günü Mersin Taşucu’ndan Antalya Gazipaşa açıklarındaki Yörükler 1 kuyusuna uğurlanan Türkiye’nin 4’üncü sondaj gemisi Abdülhamid Han’ın destekçileri Kıbrıs şehitlerimiz oldu.
11.08.2022 Gündem
Yunan polisi Meriç’te 3 sığınmacıyı öldürdü!
Yunan polisi Meriç’te 3 sığınmacıyı öldürdü! Yunan güvenlik unsurları, Meriç hududunda 3 sığınmacının ölümüne neden oldu. Güvenlik güçleri, Suriyeli bir sığınmacıyı döverek öldürdü. Diğer iki Sığınmacı ise yüzerek zorla Türkiye’ye geri itilirken Meriç Nehri’nde boğuldu.
23.07.2022 Dünya
Yunanistan’da Abdülhamid Han korkusu! En kötü senaryo...
Yunanistan’da Abdülhamid Han korkusu! En kötü senaryo... Yunanistan'da Abdülhamid Han paniği başladı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Abdülhamid Han sondaj gemisinin gelecek ay Akdeniz’de faaliyetlerine başlayacağını açıklaması Atina’yı alarma geçirdi. Atina, geminin görev yerine göre iki ülke arasında yaşanabilecek olası senaryoları değerlendirmeye başladı.
22.07.2022 Dünya
Türkiye'nin Madrid'deki zaferi Atina'yı çıldırttı! Dendias'tan skandal ifadeler...
Türkiye'nin Madrid'deki zaferi Atina'yı çıldırttı! Dendias'tan skandal ifadeler... Türkiye'nin Madrid'den zaferle ayrılması Yunanistan'ın eli boş dönmesi Atina'yı çıldırttı. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, her fırsatta Türkiye’yi kötüleme alışanlığını, haftalık Proto Thema gazetesine verdiği demeçte de sürdürdü. Dendias, Türkiye’nin İspanya’nın başkenti Madrid’deki NATO zirvesinde herhangi bir sonuç elde etmediğini, revizyonist bir siyaset izlediğini ve adaların silahsızlandırılmasına ilişkin tezlerinin ise tehlikeli olduğunu öne sürdü.
4.07.2022 Dünya
Yunanistan'da Joe Biden şoku! Tatbikatları iptal ediyorlar: Türkiye istediği her şeyi aldı...
Yunanistan'da Joe Biden şoku! Tatbikatları iptal ediyorlar: Türkiye istediği her şeyi aldı... İspanya'nın başkenti Madrid’deki tarihi NATO zirvesinde ABD Başkanı Joe Biden’ın “Türkiye’ye F-16 satmalıyız” şeklindeki çıkışı komşu Yunanistan’da geniş yankı buldu. Stratejisini Ege’de hava üstünlüğünü ele geçirmek üstüne kuran Atina’nın bu hayali suya düşerken Ankara ile arayı yumuşatmak için rutin tatbikatlara ara vereceği iddia edildi.
2.07.2022 Dünya
Yunanistan'da Türkiye paniği! En kötü senaryoyu yazdılar: Doğu Akdeniz ve Oniki Ada...
Yunanistan'da Türkiye paniği! En kötü senaryoyu yazdılar: Doğu Akdeniz ve Oniki Ada... Ege'de, Doğu Akdeniz'de ve Kıbrıs'ta sürekli kriz çıkaran ve Türkiye karşıtı ittifaklar oluşturmaya çalışan Yunanistan'da basın gergin bir yaz yaşanabileceği iddiasını dile getirdi ve 'en kötü senaryoyu açıkladı.
30.05.2022 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten göçmen tepkisi: Yunan hükümeti yalan söylüyor.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten göçmen tepkisi: Yunan hükümeti yalan söylüyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Cumhurbaşkanımız Ukrayna’ya hareketinden önce Yunanistan’ın göçmenlerin ölüme sürüklenmesindeki sorumluluğunu net bir biçimde ifade etti. Yunan Hükümeti Cumhurbaşkanımıza cevap vermiş. Ayrıntıya gerek yok, Yunan hükümeti yalan söylüyor.' dedi.
3.02.2022 Siyaset
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne?
Atina'nın ABD ve Fransa'yla anlaşmasının anlamı ne? Yunanistan, ABD ve Fransa ile anlaşmalar imzalıyor. Atina yönetimi milyarlarca dolarlık anlaşmalara imza atıyor. Peki bu anlaşmaların anlamı ne? Gazeteci Bünyamin Aygün CNN TÜRK'te bu konuyu değerlendirdi.
17.10.2021 Gündem
Erenköy direnişi nedir, nasıl oldu? Kıbrıs Erenköy direnişi hakkında bilgiler…
Erenköy direnişi nedir, nasıl oldu? Kıbrıs Erenköy direnişi hakkında bilgiler… Kıbrıslı Türklerinin mücadelesini anlatan "Kıbrıs Zafere Doğru" bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun paylaştığı, dizinin yeni sezon ilk bölümü bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek. İşte Erenköy direnişi hakkında bilgiler…
15.10.2021 Gündem
Miçotakis, Amerika Başpiskoposu Elpidoforos ile  görüşmesini iptal etti
Miçotakis, Amerika Başpiskoposu Elpidoforos ile görüşmesini iptal etti Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in, New York’ta Türkevi açılışına katılan Amerika Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu Elpidoforos ile planlanan görüşmesini iptal ettiği bildirildi.
23.09.2021 Dünya
Türkiye Yunanistan istikşafi görüşmeler başlıyor! İstikşafi görüşme nedir, istikşafi görüşmeler ne anlama gelir, neler görüşülecek?
Türkiye Yunanistan istikşafi görüşmeler başlıyor! İstikşafi görüşme nedir, istikşafi görüşmeler ne anlama gelir, neler görüşülecek? Türkiye Yunanistan istikşafi görüşmeler ne zaman, saat kaçta? sorusu yanıt buldu. Türkiye ve Yunanistan 5 yıl sonra tekrar masada buluşuyor. Yunanistan ile istikşafi görüşmelerin 61'inci turu bugün İstanbul'da yapılacak. Görüşmelerde gündem Ege ve Doğu Akdeniz'deki sorunlar olacak. Peki, İstikşafi görüşme nedir, istikşafi görüşmeler ne anlama gelir, neler görüşülecek?
25.01.2021 Gündem
İstikşafi ne demek? İstikşafi görüşme nedir? Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelerin 61. turunun 25 Ocak'ta!
İstikşafi ne demek? İstikşafi görüşme nedir? Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelerin 61. turunun 25 Ocak'ta! Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmeler yeniden başlıyor. Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelerin 61. turunun 25 Ocak'ta İstanbul'da yapılacağı bildirildi. İstikşafi ne demek, TDK’da nasıl geçiyor? İstikşafi görüşme nedir?
12.01.2021 Gündem
Dışişleri'nden flaş açıklama! Yunanistan ile görüşmenin tarihi belli oldu
Dışişleri'nden flaş açıklama! Yunanistan ile görüşmenin tarihi belli oldu Dışişleri Bakanlığı: Türkiye ile Yunanistan arasındaki istikşafi görüşmelerin 61. turu 25 Ocak 2021'de tarihinde İstanbul'da yapılacak
11.01.2021 Gündem
Yunanistan'dan açıklama: Hazırız!
Yunanistan'dan açıklama: Hazırız! Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'in Kıbrıs meselesi için yaptığı gayriresmi 5'li konferans teklifine, Atina ve Kıbrıs Rum kesiminin "hazır olduğunu" bildirdi.
10.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yunan Hükümeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunan hükümeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.