Yüksel Aytuğ

Yüksel Aytuğ

Son dakika yüksel aytuğ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüksel aytuğ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüksel aytuğ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüksel Aytuğ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüksel aytuğ gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 yüksel aytuğ haberi bulunmuştur. Tüm yüksel aytuğ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Yıldırım projesi nedir? Aselsan’ın Yıldırım Projesi gerçek mi? Yalnız Kurt dizisinde Yıldırım Projesi detayı dikkat çekti!
Yıldırım projesi nedir? Aselsan’ın Yıldırım Projesi gerçek mi? Yalnız Kurt dizisinde Yıldırım Projesi detayı dikkat çekti! Ekranların ilgiyle takip edilen dizilerinden Yalnız Kurt yakın tarihe ışık tutan konusuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yalnız Kurt’un yeni bölümünde Yıldırım Projesi gerçeği ortaya çıktı. Yavuz Yıldırım’ın ortaya koyduğu Yıldırım Projesi, dizide, S-400, F-35, Patriot gibi hava savunma sistemlerinin Türkçesi olarak tanımlandı. Dizinin takipçileri de dizide ASELSAN’a ait olan Yıldırım Projesi’nin gerçek olup olmadığını merak ediyor. Peki, Yalnız Kurt dizisinde yer alan Yıldırım projesi nedir? Yıldırım projesi nedir? Aselsan’ın Yıldırım Projesi var mı? Yıldırım Projesi Türk Hava Savunma Sistemi mi? İşte Yıldırım Projesi ile ilgili merak edilenler…
19.02.2022 Gündem
Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın fıkra gibi uçak anısı!
Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın fıkra gibi uçak anısı! 'Kuzeyin Oğlu' lakaplı sanatçı Volkan Konak, sunuculuğunu yaptığı eğlence programında anlattığı, Trabzon'a seyahat ederken yaşadığı 'fıkra' tadındaki anısı ile şaşkınlık yarattı.
11.06.2021 Magazin
'O koltuğa kim otursa zaten 'Yıldız' olurdu'
'O koltuğa kim otursa zaten 'Yıldız' olurdu' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı ve sunucusu olduğu 'O Ses Türkiye'in yeni jüri üyesi Yıldız Tilbe'nin, doğallığı ve samimiyeti ile yarışmaya sımsıcak bir hava kattığı belirtildi.
11.10.2017 Televizyon
Koltuk yarışı başladı! 12 aday çıktı
Koltuk yarışı başladı! 12 aday çıktı CHP’de kulisler hareketlendi. Levent Gök’ün yeniden aday olmasının beklenmediği grup başkanvekilliğine 12 aday adayının çıkması, Meclis Başkanvekili Hamzaçebi’nin “ağabey” formülüyle grup başkanvekilliğine kaydırılması önerisini gündeme taşıdı
12.09.2017 Siyaset
'Milyonluk Resim', 'Milyoner'in kopyası mı?
'Milyonluk Resim', 'Milyoner'in kopyası mı? Sabah gazetesi Tv yazarı Yüksel Aytuğ, geçtiğimiz Cumartesi Fox TV'de izleyicisiyle buluşan 'Milyonluk Resim' isimli yarışma hakkında şok bir iddiada bulundu.
9.08.2017 Televizyon
'Acun'un büyük sırrını öğrendim'
'Acun'un büyük sırrını öğrendim' Acun Ilıcalı'nın yaptığı programlardaki başarının sırrını Hülya Avşar'a verdiği röportajda ortaya çıktı. İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklamaları...
1.03.2017 Magazin
'İçerde' Müge Anlı'da biter'
'İçerde' Müge Anlı'da biter' Yılın fenomen dizisi 'İçerde'nin son yayınlanan bölümü gündeme damga vurdu.
19.01.2017 Televizyon
'Hızır'dan İlyas'a: Eee evlilik bu oğlum!
'Hızır'dan İlyas'a: Eee evlilik bu oğlum! ATV'de yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde son bölüme damga vuran sahne.
10.01.2017 Magazin
'Eşkıya, Meryem Uzerli ile daha da renklendi'
'Eşkıya, Meryem Uzerli ile daha da renklendi' 'Suzi' karakteriyle 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a dahil olan Meryem Uzerli'nin, giriş yaptığı göründüğü ilk sahneden itibaren diziye güç kattığı belirtildi.
4.01.2017 Magazin
Yılbaşı gecesi ekranda yıldız savaşı vardı...
Yılbaşı gecesi ekranda yıldız savaşı vardı... Yılbaşı gecesi hangi televizyonun programı başarılıydı?.. En dikkat çeken isimler hangileriydi?.. İşte Yüksel Aytuğ'un verdiği karne...
3.01.2017 Magazin
Ekranda yılın sahtekarlığı!
Ekranda yılın sahtekarlığı! Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında görünen nikah memurunun aslında kanalda şoför olarak çalışan bir kişi olduğunun ortaya çıkması uzun süre tartışma konusu oldu.
31.12.2016 Televizyon
'Bu reklamın neresinden tutsam elimde kalıyor'
'Bu reklamın neresinden tutsam elimde kalıyor' Bir oyuncak firmasının sosyal medya üzerinden yayınlanan reklam filminin, kadınları aşağıladığı, tecavüzü sıradanlaştırdığı ve esnafın tümden karaladığı iddia edildi.
14.12.2016 Magazin
'Aşk ve Mavi her hafta şaşırtmayı başarıyor'
'Aşk ve Mavi her hafta şaşırtmayı başarıyor' Sabah Gazetesi'nden Yüksel Aytuğ, ATV'de ekrana gelen, Emrah ve Burcu Kıratlı'nın başrolde yer aldığı 'Aşk ve Mavi' dizisinin başarısının nedenlerini sıraladı.
6.12.2016 Magazin
'Arka Sokaklar için oyuncu yetiştirilmeli'
'Arka Sokaklar için oyuncu yetiştirilmeli' Türk TV tarihinin en uzun soluklu yapımlarından 'Arka Sokaklar'da; 'Ziya' karakterine hayat veren Kudret Gürkan Demir'in, sürekli farklı karakterlerle dizide görünmesi üzerinden "dizinin oyuncu ihtiyacını karşılamakta zorlandığı" yorumu yapıldı.
24.11.2016 Magazin
Emrah'tan 'Muhteşem' dönüş!
Emrah'tan 'Muhteşem' dönüş! Cuma gecesi herkes Fox TV'de yayınlanan 'Muhteşem Yüzyıl'ın birinci olmasını bekliyordu ama...
23.11.2016 Magazin
Şener Şen'den yıllar sonra gelen itiraf!
Şener Şen'den yıllar sonra gelen itiraf! Usta sanatçı Şener Şen, uzun süredir ekranlarda yer almamasının nedenini İkinci Bahar' dizisinin 18'inci yıldönümünde açıkladı...
3.11.2016 Magazin
'Evladını verebilirsin ama anneliği veremezsin'
'Evladını verebilirsin ama anneliği veremezsin' Başrolde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde ortaya çıkan gerçek, dizinin hayranlarını adeta ekrana kilitledi.
27.10.2016 Magazin
'Ağla Oylum, utanma, ağla'
'Ağla Oylum, utanma, ağla' 15 Temmuz darbe girişiminde çocuklarını kaybeden şehit anneleri, Habertürk'te canlı yayın konuğu oldu...
26.10.2016 Magazin
Çarpıcı sözler: Kendi şeridimde, usul usul giderken...
Çarpıcı sözler: Kendi şeridimde, usul usul giderken... Ortaköy'de bir polisin şehit olduğu bir polisin de ağır yaralandığı trafik kazasına sebebiyet veren Rüzgar Çetin'in tahliye olması sonrası Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, 'Bundan böyle kendimi trafikte asla emniyette hissetmeyeceğim' yorumunda bulundu...
12.10.2016 Magazin
'Benim içim kaldırmıyor'
'Benim içim kaldırmıyor' İzdivaç, yemek ve moda programlarının harman edilmesi sonucu ortaya çıkan ve FOX TV'de ekrana gelen 'En İyi Benim' adlı yeni yarışmanın formatı tepki çekti...
5.10.2016 Magazin
Acun'dan Yılmaz Morgül sürprizi
Acun'dan Yılmaz Morgül sürprizi 'Rising Star Türkiye' yarışmasında jüri koltuğuna oturan Yılmaz Morgül'ün kıyafet ve gözlük seçimleri gündem olurken, 'Survivor 2016'ya erken veda etmesine karşın şampiyon Atakan Aslan'dan daha çok konuşulmayı başardı. Ünlü şarkıcının, 'Rising Star' sonrası yine Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' jürisine katılabileceği belirtildi.
15.07.2016 Magazin
'Beyaz tercih edeceğim en son kişi olurdu'
'Beyaz tercih edeceğim en son kişi olurdu' Yıllardır ne zaman evleneceği konuşulan 'müzmin bekar' Beyazıt Öztürk'ün, bir GSM firmasının reklamında 'aile babası' olarak kamera karşısına geçmesi dikkati çekti.
6.07.2016 Magazin
Kaynana gelin kavgası!
Kaynana gelin kavgası! İstem Yılmaz, şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtığı Burak Yılmaz'dan, 12 milyon lira tazminat ve 50 bin lira nafaka istedi...
7.06.2016 Magazin
Acun'dan olay Turabi yorumu!
Acun'dan olay Turabi yorumu! "Bıçkın" yarışmacı Turabi, Cumhuriyet'in Sokak ekinde tartışma konusu oldu.
15.04.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yüksel Aytuğ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüksel aytuğ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.