Yorgun Mermi

Yorgun Mermi

Son dakika yorgun mermi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yorgun mermi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yorgun mermi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yorgun Mermi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yorgun mermi gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 yorgun mermi haberi bulunmuştur. Tüm yorgun mermi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi
Şiddet Haritası yayımlandı Karadeniz Bölgesi 2’nci sıraya yükseldi ‘2023 Türkiye Silahlı Şiddet Haritası’na göre, Karadeniz Bölgesi 266 kişinin ölümüyle sonuçlanan 555 silahlı şiddet olayı ile bölgeler bazında bir önceki yıl bulunduğu 4'üncü sıradan 2'nci sıraya yükseldi. Haritada 2022'de 1’inci sırada yer alan Marmara Bölgesi sabit kaldı. Yayımlanan verileri değerlendiren Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Erdal Özer, “Ateşli silah yaralanmaları ve şiddet, ülkemizde önemli bir halk sağlığı sorunu olmaya başladı. Bireysel silahlanmadaki artışla, silahlı şiddet olaylarında da artış görüyoruz. Devletin silaha erişimi azaltma noktasında çalışmalar yapması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
6.03.2024 Gündem
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?"
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" Bursa'da yorgun mermi ile hayatını kaybeden Zekiye Demiralay'ı (47) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan muhtar Ali Özkan (65), ilk duruşmada, yeğeninin düğününde bir anlık heyecanlandığını, birilerine zarar vermemek için etrafına bakındıktan sonra silahı havaya doğru ateşlediğini söyledi. Özkan'ın sözlerine, hakim, "Senin havaya sıktığın mermi uzaya gitmiyor. Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" diyerek tepki gösterdi.
6.10.2023 Yaşam
Caddede yürürken başına yorgun mermi isabet etti! Akılalmaz olay
Caddede yürürken başına yorgun mermi isabet etti! Akılalmaz olay Bartın'da caddede yürürken başına yorgun mermi isabet eden Mustafa Demirci (67), yaralandı.
1.09.2023 Yaşam
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti
Acılı babanın yürek yakan feryadı: Eren Bülbül’ü PKK’lılar, oğlumu sivil terörist şehit etti Başına isabet eden yorgun mermi ile yaralanıp, hastanede hayatını kaybeden Emir Yuşa Atıcı (15), ölümünün 2'nci yıl dönümünde anıldı. 2 ay önce başına yorgun mermi isabet ederek hayatını kaybeden Kerem Can Özdemir’in (9) babası İsa Özdemir de Emir Yuşa'nın anmasına katılarak destek verdi. Emir Yuşa’nın babası Mustafa Atıcı, “Eren Bülbül’ü PKK’lı teröristler, oğlumu da sivil terörist şehit etti. Silah ölüm aracıdır ve sizler de birer katilsiniz” dedi.
11.08.2023 Gündem
İş yerinde televizyon izlerken ölümden döndü! 'O anda ne yapacağımı şaşırdım'
İş yerinde televizyon izlerken ölümden döndü! 'O anda ne yapacağımı şaşırdım' Yalova'da bir hurda dükkanında gece bekçiliği yapan İdris Fidan (32), iş yerinde televizyon izlediği sırada, tavanı delen yorgun mermi başını sıyırıp koltuğa düştü. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
10.06.2023 Yaşam
İnegöl'de stada girmeyi bekleyen taraftarların arasına yorgun mermi düştü
İnegöl'de stada girmeyi bekleyen taraftarların arasına yorgun mermi düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren İnegölspor'un, Erokspor ile yapacağı maç öncesi stat önünde bekleyen taraftarın arasına yorgun mermi düştü. Mermi kimseye isabet etmedi.
7.05.2023 Yaşam
Yorgun mermi nedir? Yorgun mermi zarar verir mi? Yorgun mermi havada ne kadar kalır?
Yorgun mermi nedir? Yorgun mermi zarar verir mi? Yorgun mermi havada ne kadar kalır? Başına yorgun mermi isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 6 yaşındaki Berke Düzgün hayatını kaybetti. Polis, merminin düğünde ateşlendiğini tespit etti. Bu olayın ardından yorgun merminin ne olduğu, havada kalma süresi ve zararı ile öldürücü olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Yorgun mermi nedir? Yorgun mermi zarar verir mi? Yorgun mermi havada ne kadar kalır? İşte detaylar…
6.12.2022 Gündem
Yorgun mermi nasıl oluyor? Yorgun mermi nedir, ne demek, cezası ne?
Yorgun mermi nasıl oluyor? Yorgun mermi nedir, ne demek, cezası ne? Gaziantep'te, sitenin bahçesinde ablası tarafından bebek arabasıyla gezdirilirken başına yorgun mermi isabet eden Kaan Taş (1) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Söz konusu olaydan sonra yorgun mermi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Yorgun mermi nedir, ne demek? Yorgun mermi nasıl oluyor, cezası var mı, ne kadar gider, kaç saniyede ne zaman düşer? İşte Yorgun mermi mesafesi, düşüş hızı ve merak edilen diğer detaylar…
29.09.2022 Yaşam
Başına yorgun mermi isabet eden Musa, 34 gün sonra yaşamını yitirdi
Başına yorgun mermi isabet eden Musa, 34 gün sonra yaşamını yitirdi Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, 20 Ağustos günü başına yorgun mermi isabet eden 10 yaşındaki Musa İlter, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
23.09.2022 Yaşam
Kadıköy’de iki grup arasında silahlı çatışma! 3 yaralı
Kadıköy’de iki grup arasında silahlı çatışma! 3 yaralı Kadıköy’de sokak ortasında iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışmada grup üyelerinden 2 kişi yaralanırken, sokaktan geçen bir vatandaşa ise yorgun mermi isabet etti.
27.07.2022 Yaşam
Yorgun mermi nedir, öldürür mü? Yorgun merminin düşüş hızı ne, ne kadar sürede düşer?
Yorgun mermi nedir, öldürür mü? Yorgun merminin düşüş hızı ne, ne kadar sürede düşer? Salih Çakır'ın kafasına nerden geldiği bilinmeyen yorgun mermi isabet etti. Kızı ve babasının önünde yere yığılan adam, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Söz konusu gelişmenin ardından Yorgun mermi nedir, öldürür mü? Yorgun merminin düşüş hızı ne, ne kadar sürede düşer? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.07.2022 Yaşam
Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Bu kolla mı gelinlik giyeceğim?'
Epilasyon için gittiği güzellik merkezinde dehşeti yaşadı! 'Bu kolla mı gelinlik giyeceğim?' İzmit'te epilasyon için bir güzellik merkezine giden Tuba Yıldız'ın (32) kollarında yanıklar oluştu. Tedavi gören Yıldız, doktor olmayan güzellik merkezlerine gidilmemesini tavsiye etti.
10.05.2022 Yaşam
Başına yorgun mermi isabet eden Yusuf, 5 gün sonra hayatını kaybetti
Başına yorgun mermi isabet eden Yusuf, 5 gün sonra hayatını kaybetti Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, evin avlusunda başına yorgun mermi isabet eden Yusuf Yücel (10), tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra hayatını kaybetti.
10.05.2022 Yaşam
Emekli polis, köpeğe kurşun yağdırdı! Seken mermi çocuğa isabet etti
Emekli polis, köpeğe kurşun yağdırdı! Seken mermi çocuğa isabet etti Pendik'te iddiaya göre emekli polis memuru S.Ç. sokakta kendisine havlayan "Zeyna" isimli köpeğe 5 el ateş etti. Seken mermilerden biri de 10 yaşındaki Ayşe Sağır'a isabet etti. Yaralanan Ayşe Sağır en yakın hastaneye giderek ayakta tedavi olurken, köpek de veterinerde tedavi edildi. Gözaltına alınan S.Ç.'nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
1.09.2021 Gündem
Fındık bahçesinde korkunç olay! Emniyetten açıklama geldi
Fındık bahçesinde korkunç olay! Emniyetten açıklama geldi Trabzon'da fındık bahçesinde başına 'yorgun mermi' isabet eden Emir Yuşa Atıcı (15), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11.08.2021 Yaşam
Yeni yıla maganda kurşunuyla girdiler! Anne ve oğlu...
Yeni yıla maganda kurşunuyla girdiler! Anne ve oğlu... İstanbul Avcılar'da yeni yıla girildiği dakikalarda havaya kutlama amacıyla açılan ateş sırasında bir merminin evlerinin camına isabet ettiği anne ve oğlu iki günden bu yana kendilerine gelemediklerini söyledi.
2.01.2021 Gündem
17 yaşındaki çocuğun başına yorgun mermi isabet etti!
17 yaşındaki çocuğun başına yorgun mermi isabet etti! Tokat'ın Erba ilçesinde alışverişten dönen lise son sınıf öğrencisi Hanife Büşra Konyar'ın (17) başına yorgun mermi isabet etti. Ağır yaralanan Konyar, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı.
31.12.2020 Yaşam
Yunus polisleri hayalini yaşattı!
Yunus polisleri hayalini yaşattı! Sokakta top oynarken başına yorgun mermi isabet eden 12 yaşındaki Mert engelli kaldı. Tek hayali yunus polisi olmak olan çocuğun bugün doğum günü. Yunus polisleri ona sürpriz yaptı!
5.12.2020 Yaşam
Hastanede skandal! Başına gelen şoke etti...
Hastanede skandal! Başına gelen şoke etti... İstanbul'da yaşayan 12 yaşındaki Mert, oyun oynarken yere yığılınca hastaneye kaldırıldı. Doktor top çarptığını düşünerek kafasındaki yaraya dikiş atıp eve gönderdi. Yorgun mermi isabet ettiği anlaşılan Mert, yatağa mahkûm kaldı.
20.11.2020 Yaşam
Yorgun mermiyle vurulan Esra: Eğlenceler başkalarına zarar vermemeli
Yorgun mermiyle vurulan Esra: Eğlenceler başkalarına zarar vermemeli Konya'da, ailesiyle balkonda otururken yorgun mermiyle sırtından vurulan üniversite öğrencisi Esra Güven'in (20), sağlık durumu iyiye gidiyor. Olayın nasıl olduğunu anlamadığını ve her şeyin bir anda gerçekleştiğini söyleyen Güven, "Bence insanların eğlenceleri başka insanlara zarar vermemeli. Bu konuda daha ciddi tedbirler alınmalı. Daha ciddi cezalar olmalı "dedi.
16.07.2020 Gündem
Kafede otururken sırtına 'yorgun mermi' isabet etti
Kafede otururken sırtına 'yorgun mermi' isabet etti Kayseri'de kafede oturduğu sırada sırtına yorgun mermi isabet eden sağlık çalışanı Ferdi T. (40), yaralandı.
2.07.2020 Gündem
Bisiklet kullanırken düşüp ölen küçük Mustafa, yorgun mermi kurbanı çıktı
Bisiklet kullanırken düşüp ölen küçük Mustafa, yorgun mermi kurbanı çıktı Osmaniye'de bisikletle evinin olduğu mahallede gezerken bisikletten düşüp yere yığılan 10 yaşındaki Mustafa Şahin, yaşamını yitirdi. Şahin'in çekilen tomografisinde başında tabanca mermisi çekirdeği tespit edildi.
9.06.2020 Gündem
Bir maganda dehşeti daha!
Bir maganda dehşeti daha! KOCAELİ'nin Derince ilçesinde evinin balkonunda oturan 82 yaşındaki Hanım Aykaça yorgun mermi isabet etti. Hastaneye kaldırılan Hanım Aykaçın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
29.09.2019 Yaşam
Her şey çay bahçesinde oldu
Her şey çay bahçesinde oldu Konya'nın Akşehir ilçesinde çay bahçesinde vücuduna yorgun mermi isabet eden kişi yaralandı.
25.08.2019 Yaşam
Kanlar içinde yere yığıldı! Yorgun mermi öldürdü
Kanlar içinde yere yığıldı! Yorgun mermi öldürdü Trabzon'da başına "yorgun mermi" isabet eden kişi hayatını kaybetti.
14.08.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yorgun Mermi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yorgun mermi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.