Yolsuzlukla Mücadele

Yolsuzlukla Mücadele

Son dakika yolsuzlukla mücadele haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yolsuzlukla mücadele ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yolsuzlukla mücadele haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yolsuzlukla Mücadele

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yolsuzlukla mücadele gelişmeleri de dahil olmak üzere 661 yolsuzlukla mücadele haberi bulunmuştur. Tüm yolsuzlukla mücadele haberleri aşağıda listelenmiştir.
DAİMFED, vergi denetimini masaya yatırdı
DAİMFED, vergi denetimini masaya yatırdı Adana Vergi Denetim Kurulu Daire Başkanı Serkan Kurt, temel önceliklerinin etkin ve verimli bir vergi denetimi olduğunu söyleyerek, “Vergiyi sevdiremeyiz ama onu kolaylaştırabiliriz” dedi.
6.03.2024 Adana
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım
ABD Başkanı Biden’dan Rusya’ya 500 yeni yaptırım ABD Başkanı Joe Biden, Rusya’ya yönelik 500 yeni yaptırım uyguladıklarını ve yaklaşık 100 kuruluşa ihracat kısıtlaması getirdiklerini duyurdu.
24.02.2024 Dünya
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
St. Petersburg’da patlama: 1 ölü, 31 yaralı
St. Petersburg’da patlama: 1 ölü, 31 yaralı Rusya’nın St. Petersburg kentinde bir kafede meydana gelen patlamada, askeri blog yazarı Vladlen Tatarsky hayatını kaybetti. Patlamada 31 kişi de yaralandı. Rusya Soruşturma Komitesi, 26 yaşındaki Darya Trepova adındaki kadının gözaltına alındığını duyurdu.
3.04.2023 Dünya
Yunanistan ve AB'yi sarsan rezalet! Eva Kaili skandalında yeni detaylar ortaya çıktı...
Yunanistan ve AB'yi sarsan rezalet! Eva Kaili skandalında yeni detaylar ortaya çıktı... Avrupa Birliği'nde ortaya çıkan yolsuzluk skandalı Brüksel ve Atina'da tam bir deprem etkisi yarattı. Belçika polisinin düzenlediği yolsuzluk operasyonu bağlamında gözaltına alınan Avrupa Parlamentosu (AP) Başkan Yardımcısı, Yunan parlamenter Eva Kaili için karar verildi. Yunanistan kamuoyunda şok etkisi yaratan olay sonrası AB beklenen adımı attı.
12.12.2022 Dünya
G20 zirvesi nedir? G20 ülkeleri hangileri? G20 liderler zirvesinde hangi konular ele alacak?
G20 zirvesi nedir? G20 ülkeleri hangileri? G20 liderler zirvesinde hangi konular ele alacak? Endonezya’nın Bali Adası’nda toplanan G20 Liderler Zirvesi ile birlikte G20 kuruluş amacı, kararları ve G20 ülkeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, G20 zirvesi nedir? G20 ülkeleri hangileri? Türkiye G20’ye ne zaman girdi? G20’de kimler var? G20 açılımı ne? G20 ülkeleri ne yapar? G20 liderler zirvesinde hangi konular ele alacak? İşte detaylar…
15.11.2022 Ekonomi
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki
İçişleri Bakanlığından Yunanistan’ın göçmen iddialarına sert tepki İçişleri Bakanlığı, “Yunan hükümeti kendisine cinayeti yakıştırdığı gibi yalanı ve iftirayı da yakıştırmaktan imtina etmemiştir. 2020 yılından bu yana 46 bin 840’ı Ege Denizinde, 14 bin 897’si Yunanistan kara sınırında olmak üzere toplam 61 bin 737 göçmen geri itmeye maruz kalmıştır. Yunanistan’ı, ölümlerle sonuçlanan göç politikasından vazgeçmeye davet ediyoruz” açıklamasını yaptı.
17.10.2022 Gündem
Altılı Masa'nın ikinci tur toplantısının ilki sona erdi
Altılı Masa'nın ikinci tur toplantısının ilki sona erdi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ev sahipliğinde toplanan Altılı Masa'nın yaptığı ikinci tur toplantısının ilk görüşmesi sona erdi.
2.10.2022 Siyaset
Avrupa Birliği'nden Zaporijya açıklaması: Ateşle oynanıyor!
Avrupa Birliği'nden Zaporijya açıklaması: Ateşle oynanıyor! Belçika’nın başkenti Brüksel’de yapılan Avrupa Birliği (AB) ve Ukrayna arasında 8. Ortaklık Konseyi toplantısı sonrası konuşan AB Dış İlişkiler Yüksek Temsilcisi ve AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Ukrayna’nın kendi bağımsızlığı ve özgürlüğü için ve aynı zamanda Avrupa için de savaştığını belirterek, "Mücadeleniz mücadelemizdir" dedi. Öte yandan Borrell, nükleer santrallerin güvenliğine dikkat çekti.
5.09.2022 Dünya
ABD’den 100 Belaruslu kurum ve kişiye yaptırım
ABD’den 100 Belaruslu kurum ve kişiye yaptırım ABD Dışişleri Bakanlığı, Belarus’taki iki yıl önceki devlet başkanlığı seçimlerinin ardından patlak veren barışçıl protestolara yönelik baskı ve şiddet uygulayan 100 kişi ve kuruma yaptırım uyguladı.
9.08.2022 Dünya
Rus oligarklar servetlerini nerede saklıyor? Yaklaşık 1 trilyon doların tutulduğu yer...
Rus oligarklar servetlerini nerede saklıyor? Yaklaşık 1 trilyon doların tutulduğu yer... Rus oligarklar, yasa dışı kazanılmış milyarlarca dolarlık servetlerini onlarca yıldır yurt dışına taşıdı ve bu servetlerin izini sürmeyi zorlaştırmak amacıyla paravan şirketlere yatırdı. İşte Rus parasının favori sığınakları...
28.03.2022 Dünya
İngiltere, Ukrayna'ya multi-milyon dolarlık destek paketini açıkladı
İngiltere, Ukrayna'ya multi-milyon dolarlık destek paketini açıkladı İngiltere hükümeti bugün Ukrayna'ya verilecek multi-milyon dolarlık ekonomik destek paketini açıkladı. Dışişleri Bakanı Liz Truss, İngiltere'nin Ukrayna'yı desteklemek ve krizin ekonomik etkilerini azaltmak için 500 milyon dolara kadar krediyi garanti etmeye hazır olduklarını belirtti.
23.02.2022 Dünya
Avusturya’nın yeni başbakanı Karl Nehammer oldu!
Avusturya’nın yeni başbakanı Karl Nehammer oldu! Avusturya’da Alexander Schallenberg’in istifasının ardından Avusturya Halk Partisi (ÖVP) Genel Başkanlığına seçilen İçişleri Bakanı Karl Nehammer, başkent Viyana’da düzenlenen resmi törenle yemin ederek, ülkenin yeni başbakanı oldu.
6.12.2021 Dünya
Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? Bakan son dakika açıkladı! Her çalışan...
Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? Bakan son dakika açıkladı! Her çalışan... Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu? sorusuna net yanıt geldi. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren açıklama. Resmen duyurdu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Kıdem tazminatını kim kaldırıyor? Ben kıdem tazminatını savunan bir adamım. Bu konuda yazılarım var. Onu nereden çıkardınız? Kıdem tazminatını kimse kaldırmıyor. Birisi kaldırırsa da ben çıkarım kıdem tazminatını savunurum." dedi.
5.11.2021 Çalışma Hayatı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'den müzakere açıklaması
İran Cumhurbaşkanı Reisi'den müzakere açıklaması İran Cumhurbaşkanı Reisi, haziranda ara verilen nükleer görüşmelere yeniden başlamaya hazır olduklarını ancak baskı altında müzakereyi kabul etmeyeceklerini söyledi.
4.09.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan genelge yayımladı! Suç gelirleriyle mücadelede yeni dönem
Cumhurbaşkanı Erdoğan genelge yayımladı! Suç gelirleriyle mücadelede yeni dönem Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FATF tavsiyelerinin dikkate alınarak, "Türkiye'de Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörizmin Finansmanı ile Mücadelede ve Müsadere Uygulamalarında Etkinliğin Artırılması Strateji Belgesi (2021-2025)"nin hazırlandığını duyurdu.
17.07.2021 Gündem
Rusya'da Navalny ile bağlantılı kuruluşların faaliyetleri yasaklandı
Rusya'da Navalny ile bağlantılı kuruluşların faaliyetleri yasaklandı Rusya'da mahkeme, muhalif Aleksey Navalny ile bağlantılı kuruluşları aşırılık yanlısı ilan etti, bunların faaliyetlerini yasakladı.
9.06.2021 Dünya
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı
Fransa'nın Hindistan'a savaş uçağı satışında yolsuzluk skandalı Fransa'nın Yunanistan'a satışıyla gündemde olan Rafale savaş uçaklarının, 2016'da Hindistan'a satışında yolsuzluk yapıldığı ortaya çıktı.
6.04.2021 Gündem
Suudi Arabistan’da yolsuzluk suçlamasıyla 241 kişiye gözaltı
Suudi Arabistan’da yolsuzluk suçlamasıyla 241 kişiye gözaltı Suudi Arabistan'da yolsuzluk, rüşvet ve kamu görevini suistimal gibi suçlamalarla açılan 757 dava kapsamında 241 kişinin gözaltına alındığı açıklandı.
14.03.2021 Dünya
Rum Meclisi yayınladı! 4 bin 500 kişilik bu liste ülkede kriz çıkardı
Rum Meclisi yayınladı! 4 bin 500 kişilik bu liste ülkede kriz çıkardı Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde ‘Altın Pasaport’ skandalının ardından ülkedeki siyasetçilerin batık krediler üzerinden 14.7 milyon euroluk yolsuzluk yaptığı ortaya çıktı. Rum Meclisi'nin internet sitesinde yayınlanan 4 bin 500 kişilik liste ülkede kriz çıkardı.
30.01.2021 Dünya
Rusya'da sıcak gelişme! Her an tutuklanabilir
Rusya'da sıcak gelişme! Her an tutuklanabilir Rus muhalif Aleksey Navalnıy, zehirlendiği iddiasıyla tedavi gördüğü Almanya'dan döner dönmez Moskova'da havaalanında gözaltına alındı.
17.01.2021 Dünya
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti
Sarkozy, hakkındaki yolsuzluk suçlamalarını reddetti Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, "2007'de cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasını yürütmek için dönemin Libya lideri Muammer Kaddafi'den yasa dışı maddi destek aldığı ve suç örgütü kurduğu" suçlamasıyla yargılandığı davadaki ifadesinde, hiçbir zaman yolsuzluk yapmadığını savundu.
7.12.2020 Dünya
Endonezya bu skandalla sarsıldı!
Endonezya bu skandalla sarsıldı! Endonezya Sosyal İşler Bakanı Juliari Peter Batubara'nın rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi.
6.12.2020 Dünya
Kamuda yeni dönem! Bütün memurları ilgilendiriyor, mal varlıkları...
Kamuda yeni dönem! Bütün memurları ilgilendiriyor, mal varlıkları... Milyonlarca memuru çok yakından ilgilendiren düzenleme. Cumhurbaşkanlığı hayata geçiriyor. Mal varlıkları anlık olarak takip edilecek. Kamuda yolsuzlukla mücadele için bir süredir devam eden takip sistemi yazılımında çalışmaları tamamlanmak üzere.
27.11.2020 Memur
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması
Sarkozy’e "suç örgütü kurma" suçlaması Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, hakkındaki "2007'deki cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına Libya'dan yasa dışı finansman sağladığı" iddiasıyla açılan soruşturmada, "suç örgütü kurmak"la da suçlanacak.
16.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yolsuzlukla Mücadele ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yolsuzlukla mücadele haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.