SGK ödüyor, 5 yıl içinde geri alabilirsiniz! 7 bin 325 lira ve...
SGK ödüyor, 5 yıl içinde geri alabilirsiniz! 7 bin 325 lira ve... Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), her yıl milyonlarca kişiye ödüyor. Birçok kişi bilmiyor. 7 bin 325 liraya kadar çıkıyor. Ödemelerde sınır 5 yıl. SGK tarafından rapor paraları, emzirme yardımları, cenaze, tıbbi malzeme, ilaç ve ve yolluk gibi birçok başlık altında ödeme yapılıyor. Bunların arasında en fazla payı ise iş göremezlik raporları ile cenaze yardımları alıyor. Bu karşılıksız ödemelerden çoğu kişi haberdar değil ve almayı unutuyorlar...
17.11.2020 Çalışan Hakları
Yargıtay'dan TIR şoförleri için emsal karar
Yargıtay'dan TIR şoförleri için emsal karar Yargıtay İçtihatları Birleştirme Genel Kurulu, yurt içi veya yurt dışına sefer yapan tır şoförlerine her sefere çıktıklarında ödenen paranın harcırah, yolluk veya ücret-prim niteliğinde olup olmadığı, kıdem tazminatı ve prime esas kazancın hesabında dikkate alınıp alınmayacağı konusunda içtihat birliğine gitmedi.
SGK o paraları karşılıksız veriyor!
SGK o paraları karşılıksız veriyor! SGK yüz binlerce kişiye farklı adlar altında ödeme yapıyor. Ödenen paralar geri alınmıyor. Para zamanında çekilmeyince hak yanıyor.
27.04.2019 Ekonomi
Bütün memurları ilgilendiriyor! Yolluk ödemesine ilişkin flaş gelişme…
Bütün memurları ilgilendiriyor! Yolluk ödemesine ilişkin flaş gelişme… Hazine ve Maliye Bakanlığı, memurların eş durumuna bağlı yolluk ödemelerinde özel durumların dikkate alınması ve özel durumlarda yolluğun her iki eşe de tam olarak ödenmesi gerektiği yönünde görüş verdi.
24.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri