Yol Parası

Yol Parası

Son dakika yol parası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol parası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol parası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Parası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol parası gelişmeleri de dahil olmak üzere 955 yol parası haberi bulunmuştur. Tüm yol parası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi
Suç makinesi yakalandı! Cezaevine gönderildi Manisa’nın Salihli ilçesinde 15 ayrı suçtan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 yıl 4 ay 7 gün hapis cezası bulunan cezaevi firarisi jandarma tarafından yakalandı.
25.12.2023 Gündem
Camide satılan takvim paralarını alıp, 'Yol parası" deyip not bıraktı
Camide satılan takvim paralarını alıp, 'Yol parası" deyip not bıraktı Zonguldak'ta iddialara göre bir kişi, girdiği camide takvim satışlarından elde edilen parayı alarak kayıplara karıştı. Camiye bıraktığı notta ise "Harçlık aldım abi. Yol parası aldım. Hakkınızı helal edin" yazdı.
25.12.2023 Gündem
Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı! Evlilik vaadiyle tuzak
Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı! Evlilik vaadiyle tuzak Ev kirasını ödetti, tek taş ve altın bileklik aldırdı ama son ana kadar dolandırıldığını fark etmedi. Ankara’da sosyal medyadan tanıştığı kadın tarafından evlilik vaadiyle kandırıldığını söyleyen bir kişi, 60 bin lirasının dolandırıldığını iddia etti. Mağdur olduğunu söyleyen vatandaş, düştüğü tuzağın detayları ile anlattı.
14.07.2023 Yaşam
Zihinsel engelli depremzede, evlendirilme vaadiyle 82 bin 500 lira dolandırıldı
Zihinsel engelli depremzede, evlendirilme vaadiyle 82 bin 500 lira dolandırıldı Kahramanmaraş'ta zihinsel engelli bir depremzedenin, internette tanışarak telefonla konuştuğu bir kadın üzerinden evlendirme vaadiyle bilgileri alındı, bankadan kredi çekilmek suretiyle 82 bin 500 TL'si dolandırıldı. Dolandırılan engelli gencin, bankaya bu parayı faiziyle 170 bin TL olarak ödeyeceği öğrenildi.
3.06.2023 Gündem
AFAD yol masrafı başvurusu (tahliye.afad.gov.tr)! AFAD yol masrafı belgesi nasıl alınır, AFAD yol yardımı başvurusu nasıl yapılır?
AFAD yol masrafı başvurusu (tahliye.afad.gov.tr)! AFAD yol masrafı belgesi nasıl alınır, AFAD yol yardımı başvurusu nasıl yapılır? 81 İl Valiliğine ‘Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri' Genelgesi Gönderildi. Afetzede vatandaşların geri dönüş ve yol masraflarının karşılanması iş ve işlemlerinin yürütülmesi için Valilik/Kaymakamlık bünyesinde daha önce oluşturulan birimler görevlerine devam edecek. İhtiyaç durumunda teknik ekipman ve personel bakımından destek sağlanacak. Belirlenen tahliye bilgilendirme ve başvuru noktalarının adres ve iletişim bilgiler Valilik/Kaymakamlık internet ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak. Peki, AFAD yol masrafı belgesi nasıl alınır, AFAD yol yardımı başvurusu nasıl yapılır? tahliye.afad.gov.tr ile başvuru nasıl yapılır? İşte AFAD yol masrafı başvurusu
23.05.2023 Gündem
Depremzedelere yol parası ne kadar? Depremzedelere yol yardımı şartları nelerdir, oy için yol parası nasıl ve nereden alınır?
Depremzedelere yol parası ne kadar? Depremzedelere yol yardımı şartları nelerdir, oy için yol parası nasıl ve nereden alınır? İçişleri Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı 81 il valiliğine ‘Afetzedelerin Geri Dönüş İşlemleri ve Yol Masraf Ödemeleri’ konulu genelge gönderdi. Genelgede diğer illerden afet bölgesine, afet bölgesinden geçici olarak yaşadıkları diğer illere, afet bölgesinden afet bölgesine gidiş dönüş yapmak isteyenlerle ilgi tahliye taleplerinin karşılanması işlemlerinin kesintisiz şekilde devam ettiği belirtildi. Peki, oy için yol parası nasıl alınır? Depremzede yol yardımı nereden alınır, oy için yol parası nasıl başvurusu nasıl yapılır?
20.05.2023 Ekonomi
Yol ve yemek parası hesabına son noktayı Yargıtay koydu
Yol ve yemek parası hesabına son noktayı Yargıtay koydu Milyonlarca işçiyi yakından ilgilendiren bir karara imza atan Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, yol ve yemek ücreti alacaklarının hesabında, işçinin fiilen çalıştığı günler esas alınarak hesaplanması gerektiğine hükmetti. Yüksek Mahkeme, bu tür davalarda 30 gün değil izinlerin çıkarılmasıyla 26 gün üzerinden hesap yapılmasının hakkaniyetli olduğuna dikkat çekti.
Askerlik yol parası sorgulama 2023! Askerlik yol parası nasıl alınır, ne kadar, ne zaman yatar? PTT e devlet Askerlik yol parası hesaplama 2023
Askerlik yol parası sorgulama 2023! Askerlik yol parası nasıl alınır, ne kadar, ne zaman yatar? PTT e devlet Askerlik yol parası hesaplama 2023 Askerlik yol parası hesaplama ve sorgulama için yapılan aramalar askerlik yerlerinin açıklanmasının ardından gündeme geldi. Milli Savunma Bakanlığı'nın mayıs ayında silahaltına alınacak askerlerin celp ve askerlik yerini erişime açmasıyla askerlik yol parası aramaları da arttı. Yol izni ve yol parasının gidilecek kilometreye göre değişkenlik gösterir. Peki, Askerlik yol parası ne zaman alınır, nasıl hesaplanır? Asker yol parası ne kadar? İşte 'Askerlik yol parası hesaplama, alma sürecine dair merak edilenler…
26.04.2023 Ekonomi
EYT'de emeklilik başvuruları nasıl yapılacak? Vatandaşa 'bekleyin' uyarısı yapıldı
EYT'de emeklilik başvuruları nasıl yapılacak? Vatandaşa 'bekleyin' uyarısı yapıldı EYT ilgili düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Böylece emekli olmak isteyenler için başvuru süreci de başladı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, Bağ-Kur'lu olup emeklilik başvurusu yapacaklar için uyarılarda bulunarak, "Meclis'e gelmesi beklenen bir yasa tasarısı daha var. O Bağ-Kur borçlarının taksitlendirilerek ödenmesi şartlarını içeriyor. Dolayısıyla Bağ-Kur'lular emeklilik başvurusu yapacaklarsa ve borçları da varsa beklemelerini öneririm." dedi.
4.03.2023 Gündem
SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı için EYT uyarısı: 'Kod 8'e dikkat
SSK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı için EYT uyarısı: 'Kod 8'e dikkat EYT ile ilgili yasa teklifi Meclis’te kabul edildi. Prim gün sayısını ve çalışma sürelerini dolduran 2 milyon 250 bin kişi, yaşa takılmadan resmen emekli olacak. Emeklilik için gün sayanlar ise sürecin nasıl işleyeceğini merak ederken, süreci adım adım anlatan uzmanlardan dikkat çeken uyarılar geldi.
3.03.2023 Emekli
EYT ile ilgili 'kod 8' uyarısı: Kıdem tazminatınız yanabilir! Dikkat çeken 10 gün detayı
EYT ile ilgili 'kod 8' uyarısı: Kıdem tazminatınız yanabilir! Dikkat çeken 10 gün detayı Emeklilikte Yaşa Yakılanlarla ilgili yasa teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu. 8 Eylül 1999 öncesinde sigortalı çalışmaya başlayanlar yaş dışındaki koşulları yerine getirerek emekli olabilecek. Emeklilikte ise kademeli prim günü aranacak. SGK Uzmanı Emin Yılmaz, EYT’deki kademeli prim günü uygulaması, teşvik için 10 gün detayı ve kod 8 hakkında bilgiler verdi.
1.02.2023 Ekonomi
Rekabet Kurulu'ndan 17 beton üreticisine soruşturma
Rekabet Kurulu'ndan 17 beton üreticisine soruşturma Rekabet Kurulu, Ankara ve Kırıkkale'de faaliyet gösteren 17 hazır beton üreticisi hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.
30.12.2022 Ekonomi
Erdoğan Küba devlet başkanı ile görüştü
Erdoğan Küba devlet başkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 
30.12.2022 Gündem
Kimlik kartları ile ilgili son dakika açıklaması! Banka işlemlerinde yeni dönem
Kimlik kartları ile ilgili son dakika açıklaması! Banka işlemlerinde yeni dönem Kimlik kartları ile ilgili son dakika açıklaması! Banka işlemlerinde yeni dönem, tamamen değişiyor. İçişleri Bakanı Soylu, "Nüfus müdürlüklerinde bu yıl 30 milyon yüz yüze işlem yapıldı. E-Devlet’ten yapılan işlem sayısı 146 milyondur. Bu yıl yaklaşık 6 milyon ehliyet, 12 milyon da kimlik verdik. BDDK ile bir çalışma yapıyoruz. Bankalarda yeni kimlik olmadan işlem yapılamayacak" dedi.
30.12.2022 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti
İçişleri Bakanlığı yılbaşı için alarma geçti İçişleri Bakanlığı, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için yarın başlayacak denetimlerin 1 Ocak'ta sona ereceğini ve 3 gün boyunca toplam 490 bin 435 personelin görev yapacağını duyurdu.
30.12.2022 Gündem
2023 yol parası ne kadar? Yol ücreti 2023 yılı için açıklandı!
2023 yol parası ne kadar? Yol ücreti 2023 yılı için açıklandı! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, çalışanların vergi dilimleriyle ilgili değişiklik yapıldığını açıkladı. "Asgari ücrete yapılan yüzde 54,5 oranındaki artış, gelir vergisi ve damga vergisi istisnasına da yansımış; böylelikle ücretli çalışanların ödeyeceği verginin azalması sağlanmıştır." Ayrıca yemek parası istisna tutarı da yükseltildi. Peki, 2023 yol parası ne kadar oldu? İşte yol ücreti 2023…
30.12.2022 Çalışan Hakları
Gelir vergisi tarifesi 2023! Yeni gelir vergisi dilimleri ne oldu, yüzde kaç arttı? İlk, ikinci ve üçüncü dilim vergi tarifesi…
Gelir vergisi tarifesi 2023! Yeni gelir vergisi dilimleri ne oldu, yüzde kaç arttı? İlk, ikinci ve üçüncü dilim vergi tarifesi… Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılında uygulanacak gelir vergisi dilimlerinin belirlendiğini açıkladı. Peki, Yeni gelir vergisi dilimleri ne oldu, yüzde kaç arttı? İşte Gelir vergisi tarifesi 2023…
30.12.2022 Ekonomi
2023 yemek ücreti ne kadar oldu, 110 TL mi?  Yemek parası istisna tutarı açıklandı!
2023 yemek ücreti ne kadar oldu, 110 TL mi?  Yemek parası istisna tutarı açıklandı! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati "2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini belirledik" dedi. Peki, 2023 yemek ücreti ne kadar oldu? 2023 yemek ücreti belli oldu mu? İşte 2023 yemek ücreti istisnası…
30.12.2022 Çalışma Hayatı
Eşine şantaj yapanı öldüren sanığa verilen cezaya itiraz
Eşine şantaj yapanı öldüren sanığa verilen cezaya itiraz Kayseri'de C.A.'ya yönelik, 'özel hayatın gizliliği' ve 'şantaj’ suçundan 3,5 yıl hapis cezasına çarptırılan Gökhan Özcan'ı (35), adliye çıkışında öldüren kadının eşi İsmail Altuntaş'a 'iyi hal' indirimiyle verilen 26 yıl 8 ay hapis ile onu azmettirdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan eşi C.A.’ya verilen beraat kararına, maktulün ailesi itiraz etti. Özcan ailesinin avukatları İsmail Altuntaş’a verilen cezayı az buldu, beraat eden C.A.'nın da cezalandırılması gerektiğini belirtti.
30.12.2022 Gündem
Çalışanlara güzel haber! Yemek ve yol parası ücretlerinde büyük artış
Çalışanlara güzel haber! Yemek ve yol parası ücretlerinde büyük artış Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı ücret gelirlerinde uygulanacak gelir vergisi tarifesini açıkladı. Gelir vergisi tarifesinin ilk diliminin 32 bin liradan 70 bin liraya, ikinci diliminin 70 bin liradan 150 bin liraya çıkarıldığını açıklayan Bakan Nebati, yol ve yemek ücretlerinde de atışa dildiğini duyurdu. İşte 2023 vergi dilimleriyle ilgili son dakika haberinin detayları...
30.12.2022 Ekonomi
Elektrik tarifelerinde indirim! EPDK duyurdu
Elektrik tarifelerinde indirim! EPDK duyurdu Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Yeni tarife döneminde mesken aboneleri için herhangi bir artış ya da zam yok. Halihazırda meskenler en düşük tarifeden yararlanmaktadır. Sanayi abone grubunda ise yüzde 16 düzeyinde bir indirim söz konusu. Kurulumuzun aldığı kararla serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 4 bin 800 Türk lirası/megavatsaatten 4 bin 200 Türk lirası/megavatsaate düşürdük" dedi.
30.12.2022 Ekonomi
2022 ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA: MSB e-devlet askerlik yeri sorgulama sayfası (Kasım 2022) Askerlik yerleri açıklandı mı?
2022 ASKERLİK YERLERİ SORGULAMA: MSB e-devlet askerlik yeri sorgulama sayfası (Kasım 2022) Askerlik yerleri açıklandı mı? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kasım 2022 sınıflandırma döneminde silahaltına alınacak yedek subay aday adayı, yedek astsubay aday adayı ile er statüsündeki yükümlülerin yoklama ve askerlik hizmeti tercihi ile celp tercihi ağustos ayında alınmıştı. MSB, seçim ve sınıflandırma sonuçlarının 28 Ekim tarihinde açıklanacağını duyurmuştu. Kasım 2022 celbinin açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Peki, Askerlik yerleri belli oldu mu? Kasım celbi açıklandı mı? Askerlik sınıflandırma sonucu ve e-Devlet askerlik yeri sorgulama!
28.10.2022 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi
Kemal Kılıçdaroğlu, 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık toplantısını yapmak üzere 120 milletvekili ile Erzurum'a geldi.
2.08.2022 Siyaset
1.224 TL'ye yükseltildi! Resmen bugün değişiyor, milyonlarca çalışan alacak
1.224 TL'ye yükseltildi! Resmen bugün değişiyor, milyonlarca çalışan alacak Çalışan milyonlara müjde! Flaş değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Ödemeler artıyor. Bugünden itibaren günlük ödeme miktarı 34 liradan 51 liraya, aylık olsrak ise 1.224 TL'ye yükseldi. Türkiye'de çalışan milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre şirketler kendi bünyelerinde yemek ve ulaşım hizmeti vermiyorsa çalışanlara verilecek tutarlar güncellendi. Günlük yol ücreinde de güncelleme yapıldı. Günlük yol ücreti ödemesi 25,5 liraya çıkarıldı
8.07.2022 Çalışma Hayatı
Askerlik yol parası ne zaman yatar? Askerlik yol parası nasıl alınır?
Askerlik yol parası ne zaman yatar? Askerlik yol parası nasıl alınır? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından askerlik celp ve sevk tarihleri duyuruldu. MSB tarafından her asker adayına ödenen yol parasının ne zaman yatacağı ve nasıl alınacağı merak ediliyor. Peki, Askerlik yol parası yattı mı? Askerlik yol parası ne zaman yatar? Askerlik yol parası nasıl alınır? İşte detaylar…
10.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol Parası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol parası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.