Survivor 2023'te bir yarışmacı daha pes etti!
Survivor 2023'te bir yarışmacı daha pes etti! Survivor 2023'te bir yarışmacı daha pes etti. Acun Ilıcalı'nın 1 Şubat eleme konseyinde, Survivor şartlarına daha fazla devam edemeyeceği için veda edeceğini söylediği isim belli oldu. Daha önce Berdan Mardini, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney gibi isimler yarışmadan kendi istekleriyle çekilmişti. Diğer yandan Survivor dokunulmazlık oyunları da devam ediyor. Peki 5 Şubat Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı, yokluk adasına kim gitti?
5.02.2023 Televizyon
Survivor yokluk adasına kim gitti? 30 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı? İşte haftanın eleme adayları...
Survivor yokluk adasına kim gitti? 30 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı? İşte haftanın eleme adayları... Survivor 2023'te Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. Son ödül oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı. Ardından parkura çıkan takımlar yine bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Öte yandan takımlara katılan yedek yarışmacılar da belli oldu. Peki 30 Ocak Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor yedek yarışmacılar kimler oldu? İşte detaylar...
30.01.2023 Televizyon
Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmaz oyununu kim kazandı? Yokluk adası kaldırıldı mı? İşte Survivor son bölüm eleme adayı!
Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmaz oyununu kim kazandı? Yokluk adası kaldırıldı mı? İşte Survivor son bölüm eleme adayı! Survivor All Star’da heyecan devam ediyor! Haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Kabeden takım Survivor’ın dördüncü eleme adayını belirledi. Potaya giren aday belli olurken Acun Ilıcalı sevindiren gelişmeyi paylaştı. Peki, Survivor eleme adayı kim? Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor dördüncü eleme adayı kim oldu? Survivor son bölüm yaşananlar ve Acun Ilıcalı’nın açıklaması!
3.05.2022 Televizyon
Survivor Yokluk Adası nedir? Survivor yokluk adasına kim gitti? Yokluk adası şartları neler...
Survivor Yokluk Adası nedir? Survivor yokluk adasına kim gitti? Yokluk adası şartları neler... Survivor Yokluk Adası nedir? Survivor yokluk adasına kim gitti? Yokluk adası şartları neler? Acun Ilıcalı açıkladı. Yarışmacılar artık yokluk adasında yer alacak. Acun Ilıcalı zorlu etabı anlatırken ''Bazı zorluk şartlarının da artmasını istiyoruz. Survivor bir koşu yarışması değil. Zaten çok değerli atlet arkadaşlarımız var. Bizi gururlandıran arkadaşlarımız. Bizim yarışmamızda onlar kazanacak diye bir kural olmuyor. Survivor Dünyanın en zor şartlarında yaşam mücadelesinin halkımız tarafından takdiri. Performans önemli.'' dedi. TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında Yokluk Adası da merak uyandırdı. İşte Yokluk Adası detayları...
30.03.2022 Magazin