Acun Ilıcalı Survivor Asena'yı yıldız ilan etti! Asena mavi takıma geçti, Aziz çıldırdı!
Acun Ilıcalı Survivor Asena'yı yıldız ilan etti! Asena mavi takıma geçti, Aziz çıldırdı! Survivor 2023'te denge savaşları devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın Survivor Merve Yıldırım'ı diskalifiye etmesinin yankıları sürüyor. Merve Yıldırım'ın isteksiz tavırları ve arkadaşlarına destek olmamasını diskalifiye nedeni olarak gören Ilıcalı, Survivor Asena'yı yıldız ilan etti. Mavi takımda boşalan kadın yarışmacı kontenjanı Asena'yla doldurulunca Aziz Dilber çıldırdı.
12.04.2023 Televizyon
Survivor 2023'te yeni takımlarla ilk ödül oyunu! 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı? Voleybol challenge kim birinci oldu?
Survivor 2023'te yeni takımlarla ilk ödül oyunu! 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı? Voleybol challenge kim birinci oldu? Survivor 2023'te voleybol challenge var. 28 Mart Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusunun yanıtı da merak edilmeye başlanı. Mavi ve kırmızı takımların belli olmasıyla ilk kez yarışmacılar yeni takım arkadaşlarıyla parkura çıkıyor. Survivor Asena'nın kırmızı takıma geçmesiyle birlikte Survivor Aziz ile gerilimi tırmandı. Peki Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı?
28.03.2023 Televizyon
Survivor 2023'te bir yarışmacı daha pes etti!
Survivor 2023'te bir yarışmacı daha pes etti! Survivor 2023'te bir yarışmacı daha pes etti. Acun Ilıcalı'nın 1 Şubat eleme konseyinde, Survivor şartlarına daha fazla devam edemeyeceği için veda edeceğini söylediği isim belli oldu. Daha önce Berdan Mardini, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney gibi isimler yarışmadan kendi istekleriyle çekilmişti. Diğer yandan Survivor dokunulmazlık oyunları da devam ediyor. Peki 5 Şubat Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı, yokluk adasına kim gitti?
5.02.2023 Televizyon