Gazete Vatan Logo

Survivor yokluk adasına kim gitti? 30 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı? İşte haftanın eleme adayları...

Survivor 2023'te Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının dokunulmazlık mücadeleleri sürüyor. Son ödül oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı. Ardından parkura çıkan takımlar yine bir dokunulmazlık oyunu oynadı. Öte yandan takımlara katılan yedek yarışmacılar da belli oldu. Peki 30 Ocak Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor yedek yarışmacılar kimler oldu? İşte detaylar...

Survivor yokluk adasına kim gitti? 30 Ocak dokunulmazlığı kim kazandı? İşte haftanın eleme adayları...

Survivor 2023 yedek yarışmacıların tamamı belli oldu. Son yapılan eleme konseyinde Survivor Aleyna adaya veda etti. Aleyna'nın vedası ile son yedek yarışmacılar da belli oldu. On isim arasından oylama ile 5 yarışmacı belli olmuş ardından Yusuf Güney'in adaya veda etmesi nedeniyle bir isim daha Survivor'a yedeklerden dahil oldu. Güç oyunlarının zirve yaptığı zorlu dokunulmazlık oyunları da devam etti. İşte 30 Ocak Survivor dokunulmazlığın sahibi ve Survivor yedek yarışmacılar...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

İlgiyle izlenen Survivor 2023'de yeni bir dokunulmazlık oyunu yapıldı. Ödül oyununu kazanan takım çikolatalı gofretin de sahibi oldu.

Dokunulmazlık oyununda kadınlarda ünlüler takımı 8-1 aldı ve erkekler oyununda Ertuğ'un sayısı ile ünlüler hem ödülün hem de dokunulmazlığın sahibi oldu.

SURVİVOR YEDEK YARIŞMACILAR BELLİ OLDU!

Survivor SMS oylamasıyla yedeklerden kadroya giren isimler; Batuhan Yeşilturna, Kardeniz Kılıç, Yiğit İnandı, Yaman Keleş ve Merve Yıldırım oldu. Belirlenen isimler önümüzdeki hafta yarışmaya dahil olacak.

Haberin Devamı

Öte yandan Yusuf Güney'in yarışmaya veda etmesiyle kadroya giren son isim Yusuf Yıldız oldu.