YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? YÖKDİL soru ve cevap anahtarı hemen yayınlanır mı? YÖKDİL sonucu nerelerde kullanılır?
YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? YÖKDİL soru ve cevap anahtarı hemen yayınlanır mı? YÖKDİL sonucu nerelerde kullanılır? YÖKDİL sınavı üniversiteler ile iş başvurularında aranan yabancı dil koşulunu sağladığını belgelendirmek amacıyla kullanılan sınavlar arasında geliyor. Eğitim ve iş nedeniyle kullanılan YÖKDİL sonuçları büyük önem taşıyor. 16 Eylül’de açıklanacak YÖKDİL sınav sonuçları öncesinde puanını hesaplayacak pek çok aday soru ve cevap anahtarının ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Peki, YÖKDİL soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak? YÖKDİL soru ve cevap anahtarı hemen yayınlanır mı? YÖKDİL sonucu nerelerde kullanılır? İşte detaylar…
28.08.2022 Eğitim
Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) yapıldı
Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (YÖKDİL) yapıldı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2021-YÖKDİL/2) yapıldı. Peki, YÖKDİL ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...
29.08.2021 Eğitim
2023 ÖSYM sınav takvimi! ÖSYM 2023 sınav takvimi ne zaman açıklanacak, 2023 KPSS ne zaman? ÖSYM sınav takvimi 2023 yayımlandı mı?
2023 ÖSYM sınav takvimi! ÖSYM 2023 sınav takvimi ne zaman açıklanacak, 2023 KPSS ne zaman? ÖSYM sınav takvimi 2023 yayımlandı mı? ÖSYM sınav takvimi 2023 araştırması başladı. KPSS lisans oturumunun sonucu beklenirken 2023 ÖSYM sınav takvimi de sorgulanmaya başlandı. ALES, YDS, YÖKDİL, YKS, KPSS, LGS, DGS,TUS gibi sınavlara girecek adaylar, sınav takvimi yakından takip ediyor. Peki, ÖSYM 2023 Sınav Takvimi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 KPSS ne zaman?
21.10.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanı Özer, 'Çevre Dostu Bin Okul' projesini tanıttı
Milli Eğitim Bakanı Özer, 'Çevre Dostu Bin Okul' projesini tanıttı Milli Eğitim Bakanlığı'nca, her ilçede 1 olmak üzere toplam bin okul güneş enerjisi sistemi, yağmur suyu depolama üniteleri kurularak, çevre dostu haline getirilecek. 'Çevre Dostu Bin Okul' projesinin tanıtımını yapan Bakan Mahmut Özer, "Bizim hedefimiz 1000 okulla başlayıp, 57 bin 108 okulumuzun tamamının çevre dostu okullar olması" dedi.
28.03.2022 Eğitim
YÖKDİL sınav sonucu sorgulama ekranı! YÖKDİL sonuçları nereden öğrenilir?
YÖKDİL sınav sonucu sorgulama ekranı! YÖKDİL sonuçları nereden öğrenilir? 2022-YÖKDİL/1 Sınav Sonuçları Açıklandı. 13 Mart 2022 tarihinde uygulanan Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavına (2022-YÖKDİL/1) ait değerlendirme işlemleri tamamlandı, sonuçlar ÖSYM tarafından duyuruldu. İşte YÖKDİL sınav sonucu sorgulama ekranı..
28.03.2022 Eğitim
Performansa göre araştırma üniversitelerine kaynak tahsis edilecek! YÖK Başkanı Özvar duyurdu
Performansa göre araştırma üniversitelerine kaynak tahsis edilecek! YÖK Başkanı Özvar duyurdu Erciyes Üniversitesi'nin (ERÜ) ev sahipliğinde düzenlenen Araştırma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı’nda konuşan Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından her yıl yapılan performans değerlendirmesi sonuçlarına göre Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından araştırma üniversitelerine kaynak tahsis edilecektir" dedi.
25.03.2022 Eğitim
ÖSYM YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? YÖKDİL/1 sınav sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? ÖSYM AİS sonuç sorgulama sayfası!
ÖSYM YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak 2022? YÖKDİL/1 sınav sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? ÖSYM AİS sonuç sorgulama sayfası! YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? 13 Mart’ta yapılan YÖKDİL sınavı ardından, gözler sonuçlara çevrildi. İngilizcede Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Arapçada sadece Sosyal Bilimler alanında gerçekleştirilen sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. ÖSYM YÖKDİL sonuçları hakkında açıklama yaptı. Peki, YÖKDİL ne zaman açıklanacak? 2022 YÖKDİL/1 sınav sonucu nasıl ve nereden sorgulanır?
25.03.2022 Eğitim
YÖKDİL 2 sonuçları açıklandı! YÖKDİL sınav sonucu sorgulama ekranı
YÖKDİL 2 sonuçları açıklandı! YÖKDİL sınav sonucu sorgulama ekranı ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda 2021-YÖKDİL/2 sonuçlarının açıklandığını duyurdu. YÖKDİL sınav sonucu sorgulama ekranı
17.09.2021 Eğitim
ÖSYM'den flaş açıklama! KPSS, YKS, ALES ve...
ÖSYM'den flaş açıklama! KPSS, YKS, ALES ve... Milyonlarca kişi merak ediyordu. ÖSYM resmen duyurdu. KPSS, ALES, YKS, LYS... Tüm sınavlara girenleri ilgilendiriyor. Bu yıl değişti. Yeni uygulamalar başladı. 2021'de sınavlarla ilgili yenilikler sürecek. Milyonlarca kişi yeni sınav takvimi ve 2021'deki sınavlar ile ilgili ne gibi değişiklikler olacağını merak ediyordu. Konuyla ilgili ÖSYM Başkanı Aygün önemli bir açıklamada bulundu. Yeni yılla birlikte birçok yeniliğin de yaşanacağını aktaran Aygün, Ankara, İstanbul ve İzmir'in ardından dördüncü e-sınav merkezinin Adana'da hizmete açılacağını bildirdi.
14.12.2020 Eğitim
YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı mı? YÖKDİL sınav sonucu sorgula
YÖKDİL sınav sonuçları açıklandı mı? YÖKDİL sınav sonucu sorgula Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (YÖKDİL) Sınavı sonuçları için heyecan dorukta. Bugün açıklanması beklenen YÖKDİL sınav sonuçları nereden öğrenilecek? 22 Eylül tarihinde yapılan YÖKDİL sınav sonuçları için geri sayım başladı...
12.10.2018 Gündem
YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YÖKDİL sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. Binlerce aday YÖKDİL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. İşte YÖKDİL sınav sonuçlarına ilişkin detaylar...
29.09.2021 Gündem
YÖKDİL sonuçları için tarih belli oldu mu? YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
YÖKDİL sonuçları için tarih belli oldu mu? YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu son günlerinde yanıtı en fazla merak edilen konuları arasında yer alıyor. Adaylar YÖKDİL soru ve cevapların açıklanmasının ardından sınav sonuçlarını merak ediyorlar. İşte YÖKDİL sınav sonuçlarına dair detaylar...
29.09.2021 Gündem
YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? YÖKDİL sınav sonuçları için geri sayım sürüyor. Yabancı dil bilgilerine resmiyet kazandırmak isteyen vatandaşlar YÖKDİL sınav sonuçlarını büyük bir merakla bekliyorlar. Peki YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.09.2021 Gündem