Yök Atlas

Yök Atlas

Son dakika yök atlas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yök atlas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yök atlas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yök Atlas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yök atlas gelişmeleri de dahil olmak üzere 230 yök atlas haberi bulunmuştur. Tüm yök atlas haberleri aşağıda listelenmiştir.
YÖK Atlas sıralama 2023 || YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? Üniversite YÖK tercih robotu ile ön lisans-lisans üniversite taban puanları ve YÖK ATLAS EKRANI
YÖK Atlas sıralama 2023 || YÖK Atlas tercih robotu nasıl kullanılır? Üniversite YÖK tercih robotu ile ön lisans-lisans üniversite taban puanları ve YÖK ATLAS EKRANI YÖK tercih robotu 2023, YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından merak konusu oldu. YKS sonuçları açıklanınca lisan ve ön lisans programlarından birini seçmek için adaylar YÖK Atlası kullanacak. Üniversite tercihlerinde başarı sıralaması, taban ve taban puanları baz alındığından tercih robotu 2 yıllık ve 4 yıllık tercihlerde kullanılacak. Peki, YKS ATLAS tercih robotu nasıl kullanılır? YÖK Atlas sıralaması ve üniversite tercih robotu…
20.07.2023 Eğitim
YKS tercihleri ne zaman bitiyor, son gün 5 Ağustos mu? Üniversite kayıtları ne zaman başlayacak, 2022 tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih belli mi?
YKS tercihleri ne zaman bitiyor, son gün 5 Ağustos mu? Üniversite kayıtları ne zaman başlayacak, 2022 tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih belli mi? YKS tercihleri için son günün ne zaman olduğu sorgulanıyor. 27 Temmuz tarihinde başlayan üniversite tercihleri devam ederken geri sayım da başladı. YKS tercih robotu ile hazırlanan listeleri yavaş yavaş şekillenmeye başlandı. Peki, YKS tercihleri ne zaman bitiyor? YKS tercihleri nasıl yapılır? Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
1.08.2022 Eğitim
YÖK atlas neden açılmıyor? YÖK atlas çöktü mü?
YÖK atlas neden açılmıyor? YÖK atlas çöktü mü? YKS sonuçları açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla YKS 2021 için tercih tarihleri de belli oldu. ÖSYM Başkanı Aygün, YKS tercihlerinin 5-13 Ağustos tarihlerinde yapılacağını aktarırken öğrenciler YÖK Atlas tercih robotu üzerinden son 4 yılın taban başarı sıraları, puan türü değişen programların eski puan türündeki taban başarı sıraları, şehre, üniversite türüne, burs oranlarına, öğretim türüne göre hangi okula gideceklerini öğrenmeye çalışıyor. Programı kullanan adaylar sayfaya erişim sağlayamayınca YÖK atlas neden açılmıyor? YÖK atlas çöktü mü? sorularına yanıt aramaya başladı.
28.07.2021 Eğitim
YÖK Atlas güncellendi! 2020 YKS taban puanları, başarı sıraları ve netleri!
YÖK Atlas güncellendi! 2020 YKS taban puanları, başarı sıraları ve netleri! Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2021 yılında üniversite ve bölüm tercihi yapacak adaylar için YÖK Atlas programını güncelledi. Adaylar, 2020 YKS'de lisans - önlisans programlarına yerleşenlerin TYT-AYT testlerinde yaptıkları netleri ve taban puanlarına göre yerleşen son kişinin puanlarını görebilecek. Peki, YÖK Atlas nasıl kullanılır? YÖK Atlas girişi...
2.12.2020 Eğitim
Tercih yaparken nelere dikkat edilmeli? Uzmanından 6 adımda doğru üniversite tercihi!
Tercih yaparken nelere dikkat edilmeli? Uzmanından 6 adımda doğru üniversite tercihi! Sınava giren 1 milyon 672 bin 376 öğrencinin 2020-YKS sonuçları açıklandı. Üniversite adayları sonuçların ardından açıklanan YKS tercih kılavuzu ile birlikte tercihlerini belirledi. ÖSYM’nin takvimine göre YKS üniversite tercihleri 6 Ağustos'ta başlayıp 14 Ağustos’da bitecek. Üniversite adayları 'Tercih yaparken nelere dikkat edilmeli?' sorusunu araştırıyor. Peki, YKS tercihleri nasıl yapılmalı? Nelere dikkat edilmeli? Doğru tercih nasıl yapılır? İşte uzmanlardan tercih önerileri...
4.08.2020 Eğitim
YÖK Atlas robotu nasıl kullanılır, Atlas robotuyla YKS tercihleri nasıl yapılır? YKS Atlas Tercih robotu 2020!
YÖK Atlas robotu nasıl kullanılır, Atlas robotuyla YKS tercihleri nasıl yapılır? YKS Atlas Tercih robotu 2020! YKS sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrenciler yoğun bir araştırmaya girişti. Bu yolda en çok araştırılan konulardan biri de YÖK Atlas tercih robotu oldu. Üniversite tercihi yapacak öğrencilere pusula olan YÖK'ün Atlas tercih programının nasıl kullanıldığı merak ediliyor. Peki, YÖK Atlas robotu nasıl kullanılır? YKS Atlas Tercih robotu 2020…
27.07.2020 Eğitim
YKS puan hesaplama nasıl yapılır? YÖK Atlas, bölümlerin taban puanları ve YKS başarı sıraları
YKS puan hesaplama nasıl yapılır? YÖK Atlas, bölümlerin taban puanları ve YKS başarı sıraları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) TYT ve AYT oturumları tamamlandı. Yüz binlerce üniversite adayı YKS puan ve sıralama hesaplama detaylarını araştırıyor. Peki, YKS puan hesaplama nasıl yapılır? Bölümlerin taban puanları ve YKS başarı sıraları nasıl bakılır? İşte YÖK Atlas'da yer alan bölümlerin taban puanları, yerleşen adayların YKS başarı sıraları ve TYT- AYT netleri...
28.06.2020 Eğitim
YÖK Atlas verileri güncellendi
YÖK Atlas verileri güncellendi 2020 YKS öncesi, YÖK atlas verileri güncellendi. YÜKSEKÖĞRETİM Kurulu (YÖK), üniversite adaylarına tercih sürecinde rehberlik eden Yükseköğretim Program Atlası (YÖK Atlas) verilerini 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde güncelledi.
9.11.2019 Eğitim
YÖK'ten üniversite adaylarına "dijital kariyer rehberliği" hizmeti
YÖK'ten üniversite adaylarına "dijital kariyer rehberliği" hizmeti Yükseköğretim Kurulunca üniversite adaylarının hem okul hem meslek seçiminde daha bilinçli karar vermesini sağlamak amacıyla geliştirilen YÖK Atlas'a "Meslek" ve "Tercih" listesi modülleri eklendi. Adaylara dijital ortamda kariyer rehberliği hizmeti sunan modüllerden "Meslek Atlası" sayesinde adaylar, tercih edecekleri mesleğe yönelik tüm bilgilere ulaşılabiliyor.
22.06.2019 Eğitim
YKS tercihleri ne zaman başlıyor? 2018 Üniversite kontenjanları
YKS tercihleri ne zaman başlıyor? 2018 Üniversite kontenjanları 2018 Üniversite tercih işlemleri ne zaman başlıyor? Milyonlarca öğrenciyi sabırsızlandıran YKS tercihlerinin başlayacağı tarih belirlendi. ÖSYM tarafından uygulanan YKS için 2018 Üniversite kontenjanları da yayınlandı.
3.08.2018 Gündem
YÖK atlas tercih robotu | YKS tercihleri nasıl yapılır?
YÖK atlas tercih robotu | YKS tercihleri nasıl yapılır? 2018 Üniversite sınavı sonuçları ardından gözler tercih işlemlerine çevrildi. Bu yıl ilk kez uygulanan YKS için öğrencilere yardım amaçlı YÖK tarafından tercih robotu yayınlandı. Peki YÖK atlas tercih robotu nasıl kullanılır? YKS tercihleri nasıl yapılır?
3.08.2018 Gündem
YKS tercih robotu nedir? 2018 üniversite tercihleri ne zaman?
YKS tercih robotu nedir? 2018 üniversite tercihleri ne zaman? YKS tercih robotu nedir? 2018 üniversite tercihleri ne zaman? Sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Yeni yayınlanan YKS kontenjan kılavuzuna da haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte detaylar...
1.08.2018 Gündem
YKS tercih robotu nedir ve nasıl kullanılır?
YKS tercih robotu nedir ve nasıl kullanılır? YKS tercih robotu nedir ve nasıl kullanılır? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde derledik. YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler tercih işlemlerinin nasıl yapılacağına çevrildi. İşte YKS tercihlerine dair detaylar...
31.07.2018 Gündem
Google'dan üniversite adaylarını sevindirecek haber
Google'dan üniversite adaylarını sevindirecek haber Milli Eğitim Bakanlığı ve Google For Education, ‘’Google Üniversite Seçimim’’ platformunu tanıtımını yaptı ve kullanıma açıldı.
7.04.2016 Bilim ve Teknoloji
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
28.03.2024 Magazin
Otizm destek merkezi açıldı
Otizm destek merkezi açıldı Büyükşehir’den engelsiz Adana yolunda bir adım daha. Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde Otizm Destek Merkezi açıldı.
29.01.2024 Adana
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz"
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz" 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden bugün tam 24 yıl geçti. Ancak geçen bu süre zarfında depreme hala hazırlıklı değiliz. Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Gündem
YKS tercih kılavuzu 2023 ne zaman açıklanacak? YKS üniversite tercih kılavuzu yayınlandı mı, ÖSYM YKS tercih ne zaman 2023? Üniversite tercihleri ne zaman 2023 yapılacak?
YKS tercih kılavuzu 2023 ne zaman açıklanacak? YKS üniversite tercih kılavuzu yayınlandı mı, ÖSYM YKS tercih ne zaman 2023? Üniversite tercihleri ne zaman 2023 yapılacak? YKS tercih kılavuzu yayınlandı mı, ÖSYM YKS tercihleri ne zaman yapılacak 2023? YKS tercihleri heyecanla bekleniyor. YKS sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler tercih takvimine çevrildi. YKS programları ve kontenjanları ön kılavuzu da geçtiğimiz günlerde yayımlandı. YKS tercih kılavuzu üzerinden kontenjan, başarı sıralaması, tavan ve taban puan öğrenilebiliyor. Tercih işlemleri internet üzerinden 13 gün boyunca yapılabilecek.
22.07.2023 Eğitim
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den Kurban Bayramı mesajı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı'nı yayımladığı bir mesajla kutladı. Bahçeli, "Kurban, bir Müslüman'ın tüm varlığını Allah yolunda feda etmeye hazır olduğunun manevi delil ve kefaretidir" dedi.
27.06.2023 Gündem
Yeni Altay tankı TSK'ya teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik
Yeni Altay tankı TSK'ya teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, Yeni Altay Tankının testleri için TSK'ya Teslimi Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik" diyen Erdoğan, konuşmasında "Diğer savunma projeleri gibi pek çok zorlukla karşılaştık. Projemiz engellenmeye çalışıldı. Maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen pes etmedik. Daha iyisini için canla başla çalıştık. Yerli ve milli alt sistemler tasarladılar. Birçok yeni sistemi tankımıza entegre ettiler. Ortaya yeni Altay çıktı. Ordumuz tarafında testleri tamamlandıktan hemen sonra seri üretime başlayacağız." ifadelerini kullandı.
23.04.2023 Gündem
Hırvatistan - Fas maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Hırvatistan - Fas maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Katar'daki serüvenleri F Grubu'nda birbirleri ile oynadıkları maçla başlayan Hırvatistan ile Fas, Khalifa Uluslararası Stadyumu'nda oynanacak olan üçüncülük karşılaşmasında kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
17.12.2022 İddaa
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin!
Hande Erçel isyan etti: Beni hayal dünyanızın içine çekmeyin! Sen Çal Kapımı dizisinde aşk yaşayıp ayrılan Kerem Bürsin ile Hande Erçel, geçtiğimiz haftalarda Kavacık'ta bir kafede buluşmuştu. İkilinin barıştıkları iddiaları medyada yer almaya başlamıştı. Bürsin, barışma söylentilerini yalanlamamasıyla dikkat çekerken, Erçel ise hayatında kimsenin olmadığını söylemişti. Güzel oyuncu, medyaya yansıyan haberlerin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıyla hakkında çıkan aşk dedikodularına isyan etti.
15.11.2022 Magazin
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı...
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı... Beyin kanaması geçirdikten sonra geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden aktör, yazar ve gazeteci Rıza Akın için bugün Atlas Sineması’nda veda töreni düzenlendi. Sevenleri usta oyuncuya veda etmek için salonda hazır bulundu. Törende duygusal anlar yaşandı.
3.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yök Atlas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yök atlas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.