Yoğun İlgi

Yoğun İlgi

Son dakika yoğun ilgi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yoğun ilgi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yoğun ilgi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yoğun İlgi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yoğun ilgi gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.615 yoğun ilgi haberi bulunmuştur. Tüm yoğun ilgi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi
Gazeteci Hande Fırat’ın sergisine yoğun ilgi  Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat'ın 'Devriamber' adlı sergisi, Ankara’da Cumhuriyet Müzesi’nde açıldı. Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergi, 25 Mayıs’a kadar devam edecek.
26.04.2024 Gündem
Binance CEO’su Richard Teng'den  dikkat çeken açıklama: Bitcoin'de Türk yatırımcılar artıyor!
Binance CEO’su Richard Teng'den dikkat çeken açıklama: Bitcoin'de Türk yatırımcılar artıyor! Dünyanın en büyük borsalarından Binance’in CEO’su Richard Teng, “Kripto varlıkların günlük hayattaki yaygınlığı Türkiye’nin kripto için gelişen bir merkez olarak yerini güçlendiriyor. Türkiye’nin kriptoya en çok yatırım yapan ülkeler arasında yer almasının önemli bir nedeni, kripto ve blok zinciri teknolojisine yoğun ilgi gösteren genç nüfus. Türk yatırımcıların yaklaşık yüzde 40’ının kriptoya yatırım yapmalarının birincil nedeni de yüksek getiri olarak öne çıkıyor” dedi.
26.04.2024 Ekonomi
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti
Kuşadası’nda kruvaziyer hareketliliği esnafı mutlu etti Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, kruvaziyer turizminde yaşanan hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz yıl 531 gemi seferiyle 785 bin yolcu ağırlayan kente, 2024’te 625 seferle denizden 1 milyonun üzerinde turistin gelmesi bekleniyor.
21.04.2024 Ekonomi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.
22.04.2024 Adana
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
28 Nisan İstanbul maratonu! İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu, 28 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada parkurunda koşulacak. Peki, İstanbul yarı maratonu güzergahı nasıl? İstanbul yarı maratonu 2024 ne zaman, saat kaçta?
20.04.2024 Gündem
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
19.04.2024 Adana
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Antalya'daki faica sonrası da Ordu'da teleferiğe yoğun ilgi
Antalya'daki faica sonrası da Ordu'da teleferiğe yoğun ilgi Antalya'daki teleferik kazasının ardından İzmir'de teleferiğe ilgi azaldığı belirtilirken, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki teleferik tesislerindeki ziyaretçi sayısına ise etki etmediği bildirildi. ORBEL A.Ş. Genel Müdürü Muhammet Günaydın, "Herhangi bir olumsuz durum yaşanmıyor. Vatandaşlarımız normal günlerde olduğu gibi ilgi gösteriyor" dedi.
13.04.2024 Gündem
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi!
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandığını belirten acente yetkilisi Kadir İnandı, "Bayram yoğunluğunu karşılanmak için gerek buradaki acente yetkililerimiz gerek karşıdaki acente yetkililerimiz ile hummalı bir çalışmanın içerisine girdik" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı!
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı! Survivor 2024 All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Yayınlandığı her bölüm sonrasında izleyici tarafından araştırılan Survivor'da kim kazandı? Survivor Poyraz'ın vedası sonrası gözler bu hafta adada dokunulmazlık yarışını hangi takımın kazanacağına ve eleme potasına ilk hangi yarışmacının gittiğine çevrildi. Survivor 2024 All Star sezonunda bu akşam dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte 6 Nisan 2024 Cumartesi günkü Survivor bölümünde yaşananlar...
7.04.2024 Magazin
Düşük fiyatlı altın takılara büyük ilgi! Hepsi 22 ve 14 ayar altın
Düşük fiyatlı altın takılara büyük ilgi! Hepsi 22 ve 14 ayar altın Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdıığı piyasalarda düşük fiyatlı altın takılar yoğun ilgi görüyüror. Mersin'de 54 yıldır kuyumculuk yapan Ertaç İnanoğlu, altın fiyatındaki artışa bağlı olarak vatandaşların, gramajı ağır olan ürünler yerine füzyon yöntemiyle gösterişli ama gramajı hafifletilerek imal edilen takılara yöneldiğini söyledi.
5.04.2024 Gündem
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim
İnci Taneleri'ne Cannes'da özel gösterim Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’ne yurt dışından da yoğun ilgi var. 85 ülkeden içerik üreticileri ve dağıtımcıların katıldığı, bu yıl 8- 10 Nisan tarihleri arasında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan MipTV’de Secret of Pearls (İnci Taneleri) için özel gösterim yapılacak.
5.04.2024 Magazin
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi
Adana Valisi oy kullanmak için sıraya girdi Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, sıra bekledikten sonra oyunu kullandı. Köşger, ”Pusula yırtma, pusulanın fotoğrafını çekme ve oy kullanama birden fazla kişi girmesi gibi 9 farklı hadise var” dedi.
31.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak'
Cumhurbaşkanı Erdoğan oyunu kullandı! 'Yeni bir dönemin başlangıcı olacak' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Gerçekten arka arkaya bu kadar kısa bir süreyle bu iki seçim milletimizi yordu. Bizleri de yordu. Çünkü çok yoğun bir kampanya geçirdik. Bu kampanyadan sonra da bugün bu seçimleri icra etmek suretiyle yerel yönetimlerde inşallah ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir netice çıkar diye düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum'dan Ayasofya'da akşam namazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum'dan Ayasofya'da akşam namazı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki mitinglerinin ardından Fatih'e geçerek Ayasofya Camii'nde Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile akşam namazını kıldı.
30.03.2024 Gündem
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı İstanbul’da yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe olan Bahçelievler’de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin parası hesaplara yatıyor.
30.03.2024 Ekonomi
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı Türkiye'den 10 Yunan adasında kapıdan 7 günlük vize uygulamasının başlamasına sayılı günler kala İzmir'den tarifeli ve chareter seferleri hazırlıkları devam ediyor.
21.03.2024 Ekonomi
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları
Hakan Tütüncü mü Muhittin Böcek mi? Antalya yerel seçim sonuçları 2024: Antalya'da secimi kim kazandı? AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri, arama motorlarında yoğun ilgi görüyor. Seçimde, 34 farklı siyasi partinin yarışacağı, 81 il ve 922 ilçede gerçekleştirilecek oylamaya, toplamda 1 milyon 32 bin 610 genç ilk defa katılacak. Bu seçimde, Antalya gibi önemli illerin sonucu da büyük merak konusu. 31 Mart 2024 tarihinde Antalya'daki yerel seçim sonucu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kim olduğu, vatandaşlar tarafından büyük bir merakla beklenmektedir. İşte AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti oy oranları ve Antalya yerel seçim sonuçları 2024…
21.03.2024 Gündem
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.
20.03.2024 Adana
Eski tekstilcinin közde pişirdiği 'fıstık bombası' tatlısına yoğun ilgi
Eski tekstilcinin közde pişirdiği 'fıstık bombası' tatlısına yoğun ilgi Adana’da 12 yıl boyunca tekstil sektöründe çalışan ve o yıllarda iş toplantıları için gidip geldiği Gaziantep’te tatlıcıları gezmeyi alışkanlık haline getiren Şimşek Korkmaz (35), yaklaşık 5 yıl önce mesleğini bırakıp tatlıcı olmaya karar verdi. Adana’da açtığı küçük imalathanesinde kendi tarifi 'fıstık bombası' tatlısıyla dikkatleri üzerine çeken Korkmaz’ın közde pişirdiği bu tatlı, ilgi görmeye başladı.
19.03.2024 Adana
Ateş karşısında zorlu mesai! hem oruç tutuyorlar hem de Ramazan pidesi yetiştiriyorlar
Ateş karşısında zorlu mesai! hem oruç tutuyorlar hem de Ramazan pidesi yetiştiriyorlar Adana'da Ramazan ayında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fırınlarda çalışan ustalar, oruçlarını aksatmadan yoğun sıcak altında zorlu ramazan mesailerine devam ediyor.
17.03.2024 Adana
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024 Sahurda fırınlar açık mı, sorusu Ramazan ayıyla birlikte en çok sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 11 ayın sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da fırınlara yoğun ilgi var. Ramazan pidesini özleyenler fırınların kapısında kuyruk oluyor. Sahurunu sıcak pide ya da ekmekle almak isteyenler ise sahurda fırınların çalıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Ramazan ayında sahurda fırınlar açık mı, çalışıyor mu? İşte Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024…
13.03.2024 Gündem
İlk iftar yapıldı Japonya'nın başkenti Tokyo'da yapıldı
İlk iftar yapıldı Japonya'nın başkenti Tokyo'da yapıldı Japonya'nın başkenti Tokyo ve çevresinde yaşayan yüzlerce Müslüman geleneksel iftar programında oruç açarken, etkinlik İslam dinini merak eden Japonlardan da yoğun ilgi gördü.
11.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yoğun İlgi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yoğun ilgi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.