Ylsy

Ylsy

Son dakika YLSY haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YLSY ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YLSY haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ylsy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ylsy gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 ylsy haberi bulunmuştur. Tüm ylsy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Özer, Paris’te MEB yurt dışı bursiyerleriyle buluştu
Bakan Özer, Paris’te MEB yurt dışı bursiyerleriyle buluştu Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, UNESCO'nun "Eğitimin Dönüştürülmesi Ön Zirvesi"sine katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Paris'te MEB yurt dışı burslusu olarak Fransa'da öğrenim gören lisansüstü öğrencilerle bir araya geldi.
30.06.2022 Eğitim
MEB duyurdu! Yurtdışına 251 bursiyer gönderilecek!
MEB duyurdu! Yurtdışına 251 bursiyer gönderilecek! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu! 251 bursiyer yurtdışına gönderilecek. MEB, Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) kapsamında 251 öğrenciyi lisansüstü öğrenim için yurdışına gönderileceğini açıkladı.
23.03.2022 Eğitim
Fuat Oktay: Milli teknoloji hamlemizi güçlendiriyoruz
Fuat Oktay: Milli teknoloji hamlemizi güçlendiriyoruz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türkiye artık yeni teknolojilerin pazarı değil; bunları geliştiren, üreten ve tüm dünyaya ihraç eden bir ülke haline gelecek' hedefiyle başlattığımız milli teknoloji hamlemizi, her geçen gün daha da güçlendiriyoruz" dedi.
22.03.2022 Siyaset
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu, yarın son gün, hemen...
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen duyurdu, yarın son gün, hemen... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) harekete geçti. Yeni karar resmen duyuruldu. Yarın sonra eriyor REBUS üzerinden yapılabiliyor. YLSY kapsamında Millî Eğitim Bakanlığı bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görmek isteyen öğrenciler için başvuru tarihi yarın sona eriyor.
31.10.2021 Eğitim
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Bugün başlıyor ve...
MEB'den son dakika kararı! Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Bugün başlıyor ve... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından resmi açıklama yapıldı. Bugünden itibaren başlıyor. Çok sayıda öğrenci bekliyordu. MEB detayları paylaştı. Başvuru süreci 1 Kasım tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada, "YLSY kapsamında 358 öğrenci, Millî Eğitim Bakanlığı bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek." denildi.
21.10.2021 Eğitim
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim...
MEB harekete geçti ve belli oldu! Resmen duyuruldu, 25 Ekim... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! MEB'den son dakika kararı geldi. Milyonları yakından ilgilendiriyor. Tarihler belli oldu, 81 ile yazı gönderildi. Yüz yüze eğitim, personel alımı, öğrenciler, sınavlar ve notlara ilişkin tek tek açıklama yapıldı. MEB ekim ayı için harekete geçti. 16 Ekim itibarıyla 7 ve 11'inci sınıflar için Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) açılacak ve tamamen ücretsiz olacak. 358 öğrenci yurt dışına lisansüstü öğrenim görmek üzere gönderilecek, başvurular 21 Ekim'de başlıyor. 6 bin 132 destek personeli istihdam edilecek, başvurular 25 Ekim'den itibaren yapılabilecek. Öğrencilere ilişkin eksik/hatalı not girişi yapıldığı tespit edilmişti. Bu nedenle 2020-2021 II. Dönem Ders Notları modülü ekim ayı sonuna kadar açılacak ve öğrencilerin tek tek hataları düzeltilecek. İşte MEB'in son dakika kararı ve ekim ayına ilişkin yapılan son açıklamalar...
11.10.2021 Eğitim
MEB YLSY 2021 başvurusu nasıl yapılır? YLSY bursu başvuru şartları!
MEB YLSY 2021 başvurusu nasıl yapılır? YLSY bursu başvuru şartları! Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) bursu kapsamında 358 öğrenci, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek. Başvurular 21 Ekim'de başlıyor. Peki, YLSY başvurusu nasıl yapılır? YLSY başvuru şartları ve başvuru ekranı!
7.10.2021 Eğitim
MEB'den son dakika açıklaması! Resmen başlıyor, 21 Ekim'den itibaren...
MEB'den son dakika açıklaması! Resmen başlıyor, 21 Ekim'den itibaren... Milli Eğitim Bakanlığı son dakika duyurdu. Resmen başlıyor. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı açıklamada, "YLSY kapsamında 358 öğrenci, Millî Eğitim Bakanlığı bursuyla yurt dışında lisansüstü öğrenim görecek." ifadelerini kullandı.
6.10.2021 Eğitim
MEB YLSY başvuruları nasıl yapılır? MEB yurt dışına öğrenci gönderecek! REBUS YLSY başvuru ekranı...
MEB YLSY başvuruları nasıl yapılır? MEB yurt dışına öğrenci gönderecek! REBUS YLSY başvuru ekranı... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) YLSY burs programı ile lisansüstü öğrenim için yurt dışına 394 alanda 54 ülkeye 750 burslu öğrenci gönderiyor. Peki, MEB 2020 YLSY burs başvuruları nasıl yapılır? İşte 2020 REBUS YLSY başvuru ekranı...
10.09.2020 Eğitim
Semih Aktekin kimdir, nereli? Semih Aktekin Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörü olarak atandı! Semih Aktekin hayatı…
Semih Aktekin kimdir, nereli? Semih Aktekin Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi rektörü olarak atandı! Semih Aktekin hayatı… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğünü Prof. Dr. Semih Aktekin atandı. Peki, Semih Aktekin kimdir? Semih Aktekin nereli? Semih Aktekin hayatı ve biyografisi…
24.06.2020 Gündem
MEB duyurdu! Çalışma başlatıldı...
MEB duyurdu! Çalışma başlatıldı... Müjdeyi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu. Binlerce kişi bekliyordu. Bakan Selçuk, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) burslusu olarak yurt dışına lisansüstü eğitim için gönderilecek öğrencilerle ilgili düzenlemeler içeren 1416 sayılı Kanun üzerinde çalışma yürüttüklerini bildirdi.
6.01.2020 Eğitim
Lisansüstü yurt dışı eğitim programına başvuruda yüzde 27 artış
Lisansüstü yurt dışı eğitim programına başvuruda yüzde 27 artış Milli Eğitim Bakanlığı Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanı Fatih Kuzu, yurt dışı eğitim programıyla ilgili olarak, "2019 Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (YLSY) programına önceki yıla göre 30-40 daha az kontenjan açmamıza rağmen başvuran öğrenci sayısında yüzde 27 artış oldu." dedi.
20.12.2019 Eğitim
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı!
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı! YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı. YLSY puanı 70 ve üzeri olan adaylar, kurum kontenjanı tercihlerini 12-17 Kasım 2019 tarihleri arasında yapacak. İste YLSY hakkındaki detaylar...
1.11.2019 Eğitim
Selçuk: Türkiye artık kendi eğitim sistemini belirli bir düzeyde tutmalı
Selçuk: Türkiye artık kendi eğitim sistemini belirli bir düzeyde tutmalı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Türkiye, artık kendi eğitim sistemini belirli bir düzeyde tutmak ve belirli koşulları yerine getirmekten çok daha öte amaçlara sahip.Bizim artık yüksek teknolojiyi,bilimin inanılmaz hızını dikkate alan bir bakış açısıyla mesafe almamız lazım" dedi.
19.02.2019 Eğitim
FETÖ, ÖSYM’de soru çalmaya devam etmiş!
FETÖ, ÖSYM’de soru çalmaya devam etmiş! ÖSYM’nin içine sızan FETÖ’cülerin ‘Kriptolu flash bellek’ yoluyla soruları çaldığı ortaya çıktı. Yürütülen soruşturma kapsamında kullanılan özel bir program sayesinde FETÖ üyelerinin, ‘sır’ gibi saklanan soruları matbaaya götürülme sürecinde kopyalamış
6.03.2018 Gündem
YLSY sonuçları açıklandı
YLSY sonuçları açıklandı Yurtdışında Lisansüstü öğrenim görmek üzere gönderilecek öğrencileri seçme sınavı olan 2017-YLSY'nin sonuçları açıklandı.
17.01.2018 Eğitim
ÖSYM'den "YLSY açıklaması"
ÖSYM'den "YLSY açıklaması" Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme'ye (2017-YLSY) başvuran aday öğrencilerden, sözlü sınava alınacakları belirleme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
YLSY tercihleri için bugün son gün!
YLSY tercihleri için bugün son gün! Yurt dışında lisansüstü öğrenim görmek isteyen adaylar için önemli bir haber geldi. YLSY tercihleri bugün sona erecek. YLSY tercih kılavuzuna haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte YLSY sınavıyla ilgili tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı!
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı! MEB burslusu olarak yurt dışına gönderilecek öğrencilerin sözlü sınav sonuçları açıklandı.
22.03.2017 Eğitim
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı
YLSY sözlü sınav sonuçları açıklandı Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Öğrencileri Seçme ve Yerleştirme Sınavı'nın (YLSY), sözlü sınav sonuçları bu sabah açıklandı.
29.09.2021 Gündem
MEB'in yurt dışı burs programında yeni dönem
MEB'in yurt dışı burs programında yeni dönem Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yurt dışına burslu gönderdiği öğrenciler arasında etkin bir network ağı oluşturacak. Yurt dışına giden öğrencilerin bakmakla yükümlü olduğu eş ve çocuklarının sağlık giderleri de adına gittikleri kurumlar tarafından karşılanacak.
26.12.2016 Eğitim
MEB 1500 öğrenciye burs verecek
MEB 1500 öğrenciye burs verecek Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl resmi burslu statüde yüksek lisans ve doktora öğrenimi için 67 ülkeye 511 alanda, bin 500 öğrenci gönderecek.
15.07.2015 Eğitim
‘İmparatorluk varisine yakışır donanımda gelin’
‘İmparatorluk varisine yakışır donanımda gelin’ Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yurt dışına lisansüstü öğretim yapmaya gönderilen 1000 öğrenciye böyle seslendi, “Çok kültürlülük bize yabancı değil” diye konuştu
14.05.2015 Yaşam
ÖSYM'den son gün uyarısı!
ÖSYM'den son gün uyarısı! Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı başvurusu, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı tercihi ve Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme işlemi için kurum tercihi alınma süreci bugün sona erecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ylsy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ylsy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.