Yılın Futbolcusu

Yılın Futbolcusu

Son dakika yılın futbolcusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılın futbolcusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılın futbolcusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılın Futbolcusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılın futbolcusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 575 yılın futbolcusu haberi bulunmuştur. Tüm yılın futbolcusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Min Jae, Güney Kore'de yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü
Kim Min Jae, Güney Kore'de yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü Kim Min-Jae, Heung Min-Son'u geçerek Güney Kore Futbol Federasyonu tarafından 'Yılın Futbolcusu' seçildi.
2.01.2024 Fenerbahçe
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı Ballon d'Or ödülü Paris'te düzenlenen törenle sahibini bulurken geceye damga vuran bir olay yaşandı. Didier Drogba yaşananlar karşısında sinirlendi. İşte detaylar...
31.10.2023 Fenerbahçe
Ne Krunic ne de Ndombele işte yeni 6 numara! Yılın futbolcusu seçilmişti, bomba patladı
Ne Krunic ne de Ndombele işte yeni 6 numara! Yılın futbolcusu seçilmişti, bomba patladı Fred, Cengiz Ünder, Dzeko ve Tadic gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde adını 3. ön eleme turuna yazdıran Fenerbahçe Twente ile karşı karşıya gelecek. Maç hazırlıkları devam eden Fenerbahçe'de bomba 6 numara transfer haberi geldi. İşte son dakika haberin detayları...
23.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Alexander Djiku transferini açıkladı
Fenerbahçe, Alexander Djiku transferini açıkladı Fenerbahçe, Ganalı savunma oyuncusu Alexander Djiku ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.
10.07.2023 Fenerbahçe
'Dzeko, Bosna Hersek’te tüm zamanların en iyi futbolcularından biri'
'Dzeko, Bosna Hersek’te tüm zamanların en iyi futbolcularından biri' Fenerbahçe'ye resmi imzayı atarak büyük ses getiren Edin Dzeko hakkında Bosna Hersek basınından Hajrudin Prolic "Ülkemiz için gerçek bir efsane. Birçok genç futbolcu için idol bir isim" ifadelerini kullandı.
23.06.2023 Fenerbahçe
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı!
Ronaldinho'ya, Etiler'de koruma kalkanı! Teknik becerileri, bakmadan verdiği paslar ve serbest vuruşlardaki isabet oranıyla ünlü Ronaldinho (42), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Abisi Assis ile bir mekanda yemek yiyen dünya futbolunun yıldız ismi, korumalar eşliğinde mekandan çıktı.
19.03.2023 Magazin
Brezilyalı efsane Ronaldinho, İstanbul'da görüntülendi!
Brezilyalı efsane Ronaldinho, İstanbul'da görüntülendi! Dünyaca ünlü Brezilyalı eski futbolcu Ronaldinho, önceki gün İstanbul Havalimanı'nda görüntülendi. 42 yaşındaki yıldız, menajeri ve kalabalık bir ekiple İstanbul’a geldi.
17.03.2023 Magazin
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok
'FIFA The Best' ödüllerinde Ronaldo'ya 16 yıl sonra büyük şok Dünya futbolunun patronu FIFA'nın her yıl düzenlediği ödül töreni The Best, Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Düzenlenen törende FIFA, yılın en iyilerini açıklarken Cristiano Ronaldo detayı dikkat çekti.
28.02.2023 Futbol
Gareth Bale futbolu bıraktığını açıkladı
Gareth Bale futbolu bıraktığını açıkladı Galler’in efsane futbolcusu Gareth Bale, futbolu bıraktığını açıkladı. Formasını giydiği tüm kulüplere teşekkür eden tecrübeli oyuncu kariyerinde bir çok başarıya imza attı.
9.01.2023 Futbol
Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti
Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti Bir süredir kolon kanseri sebebiyle kemoterapi gören futbolun efsanesi Pele, 82 yaşında hayatını kaybetti.
29.12.2022 Futbol
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Katar’da düzenlenen büyük turnuvanın ilk maçları tamamlandı. Milyonlarca insanın ekrana kilitlendiği maçlar özel anlara da sahne oldu. 2022 Dünya Kupası’nın ilk haftasında en çok konuşulan karşılaşma Arjantin Suudi Arabistan maçı oldu. Messi’li Arjantin’i mağlup eden Suudi Arabistan turnuvanın en çok konuşulan takımı olurken Messi’nin bu maçta kırdığı rekor da tarihe geçti. Suudi Arabistan maçında Messi karşılaşmanın 10. Dakikasında attığı golle 4 farklı Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran 5. futbolcu oldu. Peki, Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte futbol kariyeri boyunca Lionel Messi'nin kırdığı rekorları ve en çok konuşulan anları…
25.11.2022 Futbol
Steven Gerrard Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü mü oldu? Steven Gerrard kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı?
Steven Gerrard Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü mü oldu? Steven Gerrard kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı? 18 resmi maçta takımın başında bulunan  Valerien İsmael ile Beşiktaş'ın ayrılık konusunda anlaşmaya vardı. Öte yandan Steven Gerrard, Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adayları arasına girdi. Peki, Steven Gerrard kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı?
26.10.2022 Şampiy10
Ballon dor ödülünü alan Karim Benzema kimdir? Karim Benzema hangi takımda oynuyor? Karim Benzema kaç yaşında, nereli?
Ballon dor ödülünü alan Karim Benzema kimdir? Karim Benzema hangi takımda oynuyor? Karim Benzema kaç yaşında, nereli? 2022 Ballon dor ödülünün sahibi belli oldu. Avrupa Yılın futbolcusu Karim Benzema oldu. Cezayir asıllı Fransız milli futbolcu Karim Benzema ile ilgili bilgiler de merak konusu oldu. Peki, Karim Benzema kimdir? Karim Benzema kaç yaşında, nereli, eşi kim? Karim Benzema hangi takımda oynuyor? İşte detaylar…
18.10.2022 Futbol
Ballon D'or canlı izle! Altın Top ödülü canlı nasıl yayınlanır, Ballon D'or canlı yayın linki var mı?
Ballon D'or canlı izle! Altın Top ödülü canlı nasıl yayınlanır, Ballon D'or canlı yayın linki var mı? Ballon d'Or ödül töreni bu akşam veriliyor. Avrupa Yılın Futbolcusu Ödülü olarak bilinen "Ballon d'Or" (Altın top), her yıl, bir önceki sezonda yerel ligler ve kıta kupalarında en başarılı performansı gösteren futbolcuya veriliyor. Peki, Ballon d'Or ödül töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Ballon D'or canlı yayın ile izlenebilecek mi? Ballon D'or canlı izle seçeneği var mı?
17.10.2022 Şampiy10
Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı, fiyatı (değeri) ne kadar?
Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı, fiyatı (değeri) ne kadar? Ballon d'or altın mı, altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'Or ödül töreni ile Avrupa Yılın Futbolcusu seçilecek. Her sene en iyi performansı gösteren futbolcuya verilen "Ballon d'Or" ödülü Fransa'da gerçekleştirilecek. Peki, Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı?
17.10.2022 Şampiy10
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası!
Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? Yasak aşk iddiası! İtalya futbolunun efsane isimlerinden eski futbolcu Francesco Totti ve eşi Ilary Blasi geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Resmen boşanan çift ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basını Ilary Blasi’nin kişisel antrenörü ile yasak aşk yaşadığını yazdı. İhanet iddiası sosyal medyada gündem oldu. “Roma’yı aldatmayan adam aldatıldı” yorumları dikkat çekti. Peki, Francesco Totti kimdir? Francesco Totti eşi Ilary Blasi’den neden boşandı? İşte detaylar…
15.08.2022 Ünlüler Dünyası
UEFA Avrupa'da Yılın Futbolcusu adaylarını açıkladı
UEFA Avrupa'da Yılın Futbolcusu adaylarını açıkladı UEFA, 2021-22 sezonunda Avrupa'da Yılın Futbolcusu ve Avrupa'da Yılın Teknik Direktörü ödülü için yarışacak adayları açıkladı.
12.08.2022 Şampiy10
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Diego Rossi resmen açıkladı! 'Flamengo'dan beni...'
Diego Rossi resmen açıkladı! 'Flamengo'dan beni...' Brezilya devi Flamengo'nun transfer etmek istediği öğrenilen Diego Rossi " Haberleri basından gördüm. Ne zaman büyük kulüplerden beni isteseler bu beni mutlu eder" açıklamasında bulundu.
15.03.2022 Fenerbahçe
FIFA Yılın En İyi Futbolcu Ödülü'nün sahibi Robert Lewandowski oldu
FIFA Yılın En İyi Futbolcu Ödülü'nün sahibi Robert Lewandowski oldu FIFA'nın her sene düzenlediği ve yılın en iyilerini belirlediği ödül töreninde, Yılın En İyi Futbolcusu Ödülü'nü Robert Lewandowski aldı.
17.01.2022 Futbol
FIFA yılın futbolcusu kim oldu, FIFA 2021 en iyi takım hangisi? İşte Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) 21 en iyi adayları!
FIFA yılın futbolcusu kim oldu, FIFA 2021 en iyi takım hangisi? İşte Uluslararası Birlik Futbolu Federasyonu (FIFA) 21 en iyi adayları! 2021 FIFA en iyi takım hangisi, yılın futbolcusu kim oldu? 2021 FIFA En İyiler Ödülleri'ne aday gösterilen isimler belli oldu. 2021 en başarılı futbolcusu, en iyi kalecisi, en iyi teknik direktörü oylanmaya başlandı.
23.11.2021 Gündem
Tarihi fotoğraftaki kahkahanın sırrı ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan anlattı...
Tarihi fotoğraftaki kahkahanın sırrı ortaya çıktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan anlattı... Afrika turunda ilgi odağı olan fotoğraf karesinin perde arkasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dönüş yolunda uçakta gazetecilere anlattı. Liberya lideri Weah’ın başarılı futbol kariyerine değindi.
22.10.2021 Gündem
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız
Afrika ziyareti dönüşü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Öyle veya böyle alacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ın vefatı, erken seçim tartışmaları, büyükelçilerin Osman Kavala açıklaması, siyasi cinayetler iddiası, Birleşmiş Milletler, Yunanistan'ın Fransa ve ABD ile anlaşması konularıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "F-35'ler için şu anda tabi alt düzeyde bu görüşmeler söz konusu. Ama biz bu 1 milyar 400 milyon dolarımızı öyle veya böyle alacağız." dedi.
21.10.2021 Siyaset
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Yılın Futbolcusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılın futbolcusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.