Ballon D'or

Ballon D'or

Son dakika Ballon D'or haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ballon D'or ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ballon D'or haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ballon D'or

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ballon d'or gelişmeleri de dahil olmak üzere 27 ballon d'or haberi bulunmuştur. Tüm ballon d'or haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı Ballon d'Or ödülü Paris'te düzenlenen törenle sahibini bulurken geceye damga vuran bir olay yaşandı. Didier Drogba yaşananlar karşısında sinirlendi. İşte detaylar...
31.10.2023 Fenerbahçe
Ballon dor ödülünü alan Karim Benzema kimdir? Karim Benzema hangi takımda oynuyor? Karim Benzema kaç yaşında, nereli?
Ballon dor ödülünü alan Karim Benzema kimdir? Karim Benzema hangi takımda oynuyor? Karim Benzema kaç yaşında, nereli? 2022 Ballon dor ödülünün sahibi belli oldu. Avrupa Yılın futbolcusu Karim Benzema oldu. Cezayir asıllı Fransız milli futbolcu Karim Benzema ile ilgili bilgiler de merak konusu oldu. Peki, Karim Benzema kimdir? Karim Benzema kaç yaşında, nereli, eşi kim? Karim Benzema hangi takımda oynuyor? İşte detaylar…
18.10.2022 Futbol
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim! Ballon d'Or (altın top) ödülü sahibini buldu. Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği Ballon d'Or ödül töreni Theatre du Chatelet'de yapıldı. 29 futbolcunun oylandığı listede sıralamalar ise hayal kırıklığı yarattı. Peki, Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
18.10.2022 Futbol
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri
Ballon d'Or ödülünü Karim Benzema kazandı! İşte futbolda 2022'nin en iyileri Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği en prestijli organizasyonlardan Ballon d'Or ödülü sahibini buldu. 2022 yılında Avrupa'nın en iyi futbolcusu Real Madrid'in yıldızı Karim Benzema oldu. Fransız yıldız ödülü aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Çok genç yaştan beri hiç vazgeçmeden çalıştım. Bu benim hep hayalimdi. Zidane ve Ronaldo benim için idoldü." ifadelerini kullandı.
17.10.2022 Futbol
Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı, fiyatı (değeri) ne kadar?
Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı, fiyatı (değeri) ne kadar? Ballon d'or altın mı, altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'Or ödül töreni ile Avrupa Yılın Futbolcusu seçilecek. Her sene en iyi performansı gösteren futbolcuya verilen "Ballon d'Or" ödülü Fransa'da gerçekleştirilecek. Peki, Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı?
17.10.2022 Şampiy10
Ünlü model Messi için soyunacak!
Ünlü model Messi için soyunacak! Ballon dOr ödülünün bu yılki kazananı Lionel Messi oldu. Tören öncesi ünlü fenomen Suzy Cortez ise cüretkâr bir iddia ortaya atmış ve çıplak poz sözü vermişti.
30.11.2021 Magazin
Ballon d'Or 2021 ödül gecesine damga vuran an! Lionel Messi'nin ismi açıklandığı an Lewandowski...
Ballon d'Or 2021 ödül gecesine damga vuran an! Lionel Messi'nin ismi açıklandığı an Lewandowski... Fransız futbol dergisi France Football tarafından yılın en iyi oyuncusuna verilen Ballon dOr ödülünün bu yılki kazananı Lionel Messi oldu. Messi'nin isminin açıklandığı an Robert Lewandowski'nin tepkisi ise geceye damga vurdu. İşte detaylar...
29.11.2021 Futbol
Ballon d'Or'un yeni sahibi belli oldu!
Ballon d'Or'un yeni sahibi belli oldu! Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germainin Arjantinli futbolcusu Lionel Messi, 2021 Ballon dOr ödülünün sahibi oldu. 34 yaşındaki oyuncu, kariyerinde 7nci kez bu ödülü kazanma başarısı gösterdi.
29.11.2021 Şampiy10
Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim?
Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim? Ballon d'or (Altın Top) ödülü sahibini buluyor. Her sene yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'or Covid-19 sebebiyle ilk kez 2020’de verilememişti. Oy kullanma süreci sona erdi. Yıldız isimlerin olduğu listede Ballon d'or (Altın Top) ödülüni kimin alacağı ise merak konusu. Peki, Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim? Ballon d'or ödülü kime verilecek? İşte Altın Top ödülü ile ilgili merak edilenler…
29.11.2021 Gündem
Ballon d'Or adayları belli oldu
Ballon d'Or adayları belli oldu Dünyada yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or (Altın Top) ödülü için adaylar açıklandı.
8.10.2018 Futbol
Ronaldo, 5. kez Ballon d'Or'u kazandı
Ronaldo, 5. kez Ballon d'Or'u kazandı Real Madrid'in Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, 2017 Ballon d'Or ödülünün sahibi oldu.
7.12.2017 Futbol
Ballon d'Or Messi'ye mi gitti? Sosyal medyaya sızdı...
Ballon d'Or Messi'ye mi gitti? Sosyal medyaya sızdı... Ballon d'Or ödül törenine sayılı günler kala sosyal medyaya sızan France Football Dergisi'nin kapağında Lionel Messi'nin görülmesi 'Ödülü Messi aldı' yorumlarını yaptırdı.
13.11.2017 Spor Magazin
Efsane futbolcu, devlet başkanı oldu!
Efsane futbolcu, devlet başkanı oldu! 1995'te Ballon d'Or ödülü kazanan Milan'ın efsane golcüsü George Weah, Liberya Devlet Başkanı seçildi
12.10.2017 Spor Magazin
"Altın Top" adayları belli oldu
"Altın Top" adayları belli oldu Dünyada yılın en iyi futbolcusunun belirlendiği "Altın Top" (Ballon d'Or) ödülü için adaylar açıklandı.
9.10.2017 Futbol
Ronaldo Ballon d'Or ödülünü bağış için sattı
Ronaldo Ballon d'Or ödülünü bağış için sattı Ronaldo, Ballon d'Or ödüllerinden birini €600,000 karşılığında satarak gelirini Make-A-Wish isimli yardım kuruluşuna bağışladı.
3.10.2017 İspanya
Seedorf: 'Riekerink'i tanımıyorum'
Seedorf: 'Riekerink'i tanımıyorum' Hollandalı eski futbolcu Seedorf, Galatasaray'dan teklif aldığını açıkladı.
23.09.2021 Futbol
Avrupa'nın en büyük futbolcusu Ronaldo mu?
Avrupa'nın en büyük futbolcusu Ronaldo mu? Ballon d'Or rakamları, Cristiano Ronaldo'nun Avrupa'nın şimdiye kadar çıkardığı en büyük oyuncu olduğu anlamına mı geliyor?
17.12.2016 İspanya
Hagi: 2000'de Ballon d'Or'u hak etmiştim
Hagi: 2000'de Ballon d'Or'u hak etmiştim Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi, Romanya basınına 2000 yılında Ballon d'Or'u en çok hak eden isim olduğunu söyledi.
30.11.2016 Galatasaray
Ballon D'or sahiplerini onlar belirleyecek!
Ballon D'or sahiplerini onlar belirleyecek! FIFA Ballon D'or ödülünün eski yıllarda olduğu gibi France Football dergisi tarafından verileceği açıklandı
16.09.2016 UEFA Avrupa Ligi
Altın Top kimin olacak?
Altın Top kimin olacak? Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından, sezonun en iyi futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d'Or) ödülünün 2015 yılı adayları, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Neymar oldu.
30.11.2015 Futbol
Altın Top adayları belli oldu
Altın Top adayları belli oldu 2015 FIFA Altın Top (Ballon d'Or) ödülü için 23 futbolcudan oluşan aday liste açıklandı.
20.10.2015 Futbol
Ronaldo ve Platini karşılaşınca...
Ronaldo ve Platini karşılaşınca... Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, elini sıkmayı reddettiği Michel Platini ile Ballon d'Or galasında bir kez daha karşı karşıya geldi.
12.01.2015 Futbol
Altın Top Ödülü Ronaldo'nun!
Altın Top Ödülü Ronaldo'nun! 2014 FIFA Altın Top Ödülü'nün sahibi belli oldu.
12.01.2015 Futbol
'Messi dönemi bitti'
'Messi dönemi bitti' Uluslararası spor basını, FIFA Ballon d'Or (Altın Top) Ödülü'nü Messi ve Ribery'nin önünde kazanan Cristiano Ronaldo'nun, futbolun zirvesinde "Messi dönemi"ni sonlandırdığını öne sürdü.
14.01.2014 Futbol
Moussa Sow'a büyük onur
Moussa Sow'a büyük onur Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow ülkesi Senegal'de büyük bir onura layık görüldü.
17.12.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ballon D'or ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ballon d'or haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.