Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim! Ballon d'Or (altın top) ödülü sahibini buldu. Avrupa'da yılın en iyi futbolcusunun seçildiği Ballon d'Or ödül töreni Theatre du Chatelet'de yapıldı. 29 futbolcunun oylandığı listede sıralamalar ise hayal kırıklığı yarattı. Peki, Ballon d'Or ödülünü kim kazandı? Avrupa'nın en iyi futbolcusu kim oldu? İşte Ballon d'Or oylama sonuçları ve kazanan isim!
18.10.2022 Futbol
Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı, fiyatı (değeri) ne kadar?
Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı, fiyatı (değeri) ne kadar? Ballon d'or altın mı, altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'Or ödül töreni ile Avrupa Yılın Futbolcusu seçilecek. Her sene en iyi performansı gösteren futbolcuya verilen "Ballon d'Or" ödülü Fransa'da gerçekleştirilecek. Peki, Altın top ödülü gerçek altın mı? Ballon d'or kaç kilo, saf altın mı?
17.10.2022 Şampiy10
Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim?
Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim? Ballon d'or (Altın Top) ödülü sahibini buluyor. Her sene yılın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'or Covid-19 sebebiyle ilk kez 2020’de verilememişti. Oy kullanma süreci sona erdi. Yıldız isimlerin olduğu listede Ballon d'or (Altın Top) ödülüni kimin alacağı ise merak konusu. Peki, Ballon d'or (Altın Top) ödülü ne zaman, saat kaçta? Ballon d'or adayları kim? Ballon d'or ödülü kime verilecek? İşte Altın Top ödülü ile ilgili merak edilenler…
29.11.2021 Gündem
'Messi dönemi bitti'
'Messi dönemi bitti' Uluslararası spor basını, FIFA Ballon d'Or (Altın Top) Ödülü'nü Messi ve Ribery'nin önünde kazanan Cristiano Ronaldo'nun, futbolun zirvesinde "Messi dönemi"ni sonlandırdığını öne sürdü.
14.01.2014 Futbol