Yılın Aşk Bombası

Yılın Aşk Bombası

Son dakika Yılın aşk bombası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yılın aşk bombası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yılın aşk bombası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılın Aşk Bombası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılın aşk bombası gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 yılın aşk bombası haberi bulunmuştur. Tüm yılın aşk bombası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi!
Demet Özdemir'den düğün açıklaması geldi! Son olarak Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile ekranlarda olan Demet Özdemir, önceki gün avm gezerken objektiflere yansıdı. Sevgililer Günü'nde evlilik teklifini kabul ettiği ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile yakın zamanda nikâh masasına oturmaya hazırlanan 30 yaşındaki güzel, düğün hazırlıklarına başladı.
23.06.2022 Magazin
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor...
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor... Geçtiğimiz ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile tek celsede boşanan şarkıcı Sıla'nın kalbini İlker Kaleli'ye kaptırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 1 aydır birlikte oldukları konuşulan çiftten konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.
7.04.2021 Magazin
Oğuzhan Koç'tan aşk itirafı geldi!
Oğuzhan Koç'tan aşk itirafı geldi! Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Alaçatı'da yeni yılı birlikte karşılayan çiftten Özdemir, “Evet fotoğraflarımızın çekildiği doğru. 'Yeni yılın aşk bombası' dersiniz artık” şeklinde konuşmuştu. Güzel oyuncunun bu sözlerinden sonra Oğuzhan Koç da Instagram'dan yaptığı paylaşımla aşkını itiraf etti.
5.01.2021 Magazin
Demet Özdemir ile  Oğuzhan Koç aşk yaşıyor...
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşk yaşıyor... Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir’in aşk yaşadığı ortaya çıktı.
4.01.2021 Magazin
Aşk bombasını patlattı: Eminem ile sevgiliyiz!
Aşk bombasını patlattı: Eminem ile sevgiliyiz! Nicki Minaj, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı Eminem ile ilişkisini onayladı: “Evet beraberiz!”
26.05.2018 Magazin
Yılın aşk bombası!
Yılın aşk bombası! 2,5 ay önce Sıla'dan olaylı bir şekilde ayrılan Ahmet Kural, 2016 yılında aşk yaşadığı Hadise ile yeniden mesajlaşmaya başladı.
29.03.2018 Magazin
Yılın aşk bombası! Nazlı Çelik ile Engin Öztürk...
Yılın aşk bombası! Nazlı Çelik ile Engin Öztürk... Haber spikeri Nazlı Çelik ile aynı dövüş kulübüne gittiği oyuncu Engin Öztürk'ün, sık sık görüştüğü iddia edildi. Ünlü spikerin, instagram'da takip bile etmediği Öztürk'ün fotoğraflarını beğenmesi 'aşk' dedikodularını alevlendirdi.
23.12.2017 Magazin
Dünyada yılın aşk bombası!
Dünyada yılın aşk bombası! 'Grinin Elli Tonu' serisiyle gündeme gelen ABD'li aktris Dakota Johnson'ın (28), İngiliz müzik grubu Coldplay'in solisti Chris Martin (40) ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.
15.12.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel...
Yılın aşk bombası! Murat Dalkılıç ile Hande Erçel... 2017'de ortaya çıkan bomba aşklara bir yenisi daha eklendi. Merve Boluğur'dan 4 ay önce boşanan Murat Dalkılıç, güzel oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşıyor.
15.12.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Defne Samyeli ile Ali Sunal...
Yılın aşk bombası! Defne Samyeli ile Ali Sunal... Güzelliği ile her dönem dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü haber spikeri Defne Samyeli ile oyuncu Ali Sunal aşk yaşıyor.
29.09.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Arda Turan ile Özge Ulusoy...
Yılın aşk bombası! Arda Turan ile Özge Ulusoy... 2.5 yıldır birlikte olduğu Aslıhan Doğan'dan ayrılan Arda Turan'ın yalnızlığı uzun sürmedi.
25.09.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar...
Yılın aşk bombası! Böyle yakalandılar... Katy Perry, önceki akşam Hollywood'un yakışıklı aktörlerinden Robert Pattinson ile bir restoranda yemek yerken görüntülendi.
8.08.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Gizlice buluşuyorlar...
Yılın aşk bombası! Gizlice buluşuyorlar... Magazin dünyasında sıkça rastlanan 'set aşklarına' bir yenisi eklendi...
6.08.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Asena ile ünlü şarkıcı...
Yılın aşk bombası! Asena ile ünlü şarkıcı... Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay, şarkıcı Tan Taşçı ile Bodrum-Yalıkavak'ta bir dondurmacıda görüntülendi.
3.08.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Survivor Adem ile Tuğçe Melis...
Yılın aşk bombası! Survivor Adem ile Tuğçe Melis... Survivor 2017 yarışmacılarından Adem Kılıççı ile Tuğçe Melis Demir'in samimi görüntüleri 'aşk mı yaşıyorlar? sorularına neden oldu.
7.08.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Serdar Bilgili-Deniz Çakır...
Yılın aşk bombası! Serdar Bilgili-Deniz Çakır... Deniz Çakır ile Beşiktaş’ın eski başkanı Serdar Bilgili'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Deniz Çakır ve Serdar Bilgili bir araya geldikleri yemekte görüntü vermek istemedi.
12.06.2017 Magazin
Yılın aşk bombası! Ayshe ile...
Yılın aşk bombası! Ayshe ile... 'Çalgı Çengi İkimiz' filminin vizyonu için gün sayan Ahmet Kural, hem işte hem de aşkta kazandı.
8.12.2016 Magazin
Yılın aşk bombası
Yılın aşk bombası Aşk yaşadıkları konuşulan İrem Sak ile Ali Sunal, Erdem Yener'in albüm lansmanında yan yana poz vermemek için yüzlerini gizlemeye çalıştı.
2.12.2016 Magazin
Yılın aşk bombası! Rihanna ile Taylor...
Yılın aşk bombası! Rihanna ile Taylor... Drake, Taylor Swift'in peşini bırakmıyor...
11.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yılın Aşk Bombası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılın aşk bombası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.